Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol: :roflol:ay üşenmiomu hiç
bence sıkılaşmak gerçek anlamda çözüm olmaz çünkü bazı sporcuların kas yapmaktan dolayı omuzlarında çatlaklar oldugunu duymustum yani gerilmek arttırma sebebi bile olabilir çünkü çatlaklar vucudun esnekliğini yitrmesi sonucu alt deride meydana gelen deformasyonlar ben bi süredir her banyodan sonra soguk su tutuyorum hem soguk su çatlakların yanında selülitede iyi geliyormus gülben ergen bu yolla kurtuk gunde 3-4 kase buzu bacaklarında eritiyormus
Kızlar soğuk su çatlakları bir nebze olsun azaltıyor.Bnyoda duştan sonra buz gibi suyu tutarsanız geriliyor ve görünüm yok oluyor.Sonrada nemlendirici sürün.En azından taa karşıdan ben buradayım demesin çatlaklarınız.
yaaa arkadaşlar bana yardım edin.ben daha 20 yaşındayım ve kalçalarım dizlerimin üstü olduğu gibi çatlak ve hiçte öle ilk başta pembe sonra derinleşiyor falan deil.mesela göğüslerim biraz büyüdü şu sıralar ama inanın çok az ve hemen çatlak oluştu bayada derin.sizce ne yapmalıyım?
ben buz ıle kantoron yağı yontemıne basladım buz surdugun anda sıkılık bı dırılık werıyor işe yarayacagını dusunuyorum sonuçları paylaşıcam,,:lepi:
benim de dogum sonrasi catlaklarim vardi karin bölgemde ama kilo verdim catlarlar cok dikkat edilirse iyice deriyi gerersem belli oluyor onun disinda belli olmuyor.bende hep genelde bilmiyordum banyo yaparken ben cok sicak suyla yikanirim.yikinama iselmi bitince öylesine 5 dakika buz gibi susun altina dururumm vucut kendine gelsin diyeee .simdi burda sizde görün ce acaba banada bu soguk dus mu etki etmistir??? son 6 aydir bu sekilde yapiyorum benn