- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Ellerinize sağlık. Sunumunuzuda çok beğendim. Çocuklar için çok faydalı bit çorba. Yaparım bende.
TSK ederim canim evet cocuklar icin cok faydali esim bugun ilk defa yedi tadini mantiya benzetti :))5 diş normalde çok olur canimda benim sarimsaklarim küçüktü bide sıkıciklarin dıkız olmamasina sarimsak yardimci oluyor5 diş sarımsakla çok yoğun olmuyor mu kokusu ?
Bi çok adi varmis canim bizim orda sıkıcık deriz annemin yaptigi gibi olmadi tabi bide bende ilk yapinca biraz farklı bi sonuç cikti TSK ederimEllerine sağlık canın benim ... Farklı bi türünü bizde yaparız adı da farklı oluyorSıkıcık çorbası ne güzel isim Başarılar dilerim
Tesekkur ederim canim mutlaka tavsiye ederim ben çok seviyorum bu corbayi yapmak bugüne nasipmis ilk denemem oldu ama devamini getiricem insallahEllerinize sağlık çok güzel ve değişik bir tarif olmuş,denemeye değer
Yarışmada başarılar dilerim
TSK ederim canim evet cocuklar icin cok faydali esim bugun ilk defa yedi tadini mantiya benzetti :))5 diş normalde çok olur canimda benim sarimsaklarim küçüktü bide sıkıciklarin dıkız olmamasina sarimsak yardimci oluyor
Evet simdi siz değince fark ettim Esim acele edince fazla inceleyemedim bi tane daha vardi resim onu kucultup atayim tesekkur ederimEllerinize saglik, son fotograf biraz karanlik olsa da gayet lezzetli gozukuyor, yarismada basarilar
Tesekkur ederim canm 2 seçenek vardi önümde tadini bildiğimi tercih ettim evet son resimli hemen degistiriyorumDün akşam görmüştüm bu tarifi ve çok hoşuma gitmişti.Seninki de nefis görünüyor canım.Son resim biraz karanlık çıkmış ama olur o kadar.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.
Dıkız nasil aciklasam yani yendiğinde kolay yutulmuyor susuz denilebilir cnim TSK ederimTekrar ellerinize sağlık. Dıkız ne ?
Tesekkur ederim canim tadi güzel oldu ilk basta korkmustum kotu olmuştur diye ama çok şükür iyi olmuş :)Elinize emeğinize sağlık, lezzetli görünüyorBaşarılar dilerim
Tskler canim ama seninki kadar basarili değil senin corbana ve sunumuna bayildim:)Eline sağlıkİyi iş çıkarmışsın
Yarışmada başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?