- Konu Sahibi askrhpozitif
-
İstanbula gidince firsat degerlendirdim canm bide canim cekincede yapmamak olmazdi dene mutlaka canm çok güzel bi çorba ama canm 2-3 kisiyseniz ölçüleri azalt çünkü ben koftelerin yarisini buzluca atmama rağmen 3 ogün yedik diyebilirim TSK ederim kuzum benimMervişim ne ara yaptın da katıldın ellerine sağlık kuzum maşallah kk çok aktifleşti yetişmek mümkün değil
hikayesi de hüzünlü tarhanalı ilginç geldi yarın deneyeceğim bitanem bilmediğim bir tarifmiş
Yarışmada başarılar dilerim cnmm
Tesekkur ederimTam da acikmistim harika duruyor ellerinize saglikk:))
İstanbula gidince firsat degerlendirdim canm bide canim cekincede yapmamak olmazdi dene mutlaka canm çok güzel bi çorba ama canm 2-3 kisiyseniz ölçüleri azalt çünkü ben koftelerin yarisini buzluca atmama rağmen 3 ogün yedik diyebilirim TSK ederim kuzum benim
aynen canım baya doyurucu bı corba oluyor zaten hemde gunlerce yemek zorunda kalmayın
uyarı için teşekkürler kuzum annemle beniz az yapayım o zaman tatlım
aynen canım baya doyurucu bı corba oluyor zaten hemde gunlerce yemek zorunda kalmayın
sarımsaklı oldugu ıcın belkı hergun yemek sorun olabılır canım yoksa tadını begenecegıne emınım
Ben çorba hastasıyım kuzum lezzetli olduktan sonra her gün yiyebilirim bıkmam sorun yok
o zaman en yakın zamanda tavsıye ederım canmHer sabah 1 diş sarımsak yutuyorum Mervişimtam vampirsavar oldum hele ki pişmiş hiç sorun olma 1 karanfil tamamdır
tesekkur ederımEllerinize sağlık, tarif değişik ve güzel gözüktü gözüme, tarhana alır almaz denerim, yarışmada bol şanslar dilerim
tesekkurler :)Çok leziz ve Şifalı götünüyor:)
Ellerinize , emeğinize sağlık..
Bol şanslar.
tesekkur ederımFarklı bir tarif iştah açıcı görünüyor elinize sağlık
yarışmada başarılar
actım canım ayarlarıGizlilik ayarlarınızdan dolayı size özel mesaj yazamıyorum?
tesekkur ederımElinize sağlık.Başarılar
Fellah koftesinede benzıyor ellerine sağlık.bu yarısmalar iyi olur denenmiş tarıflere konuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?