Sıkıcı biri miyim? Benim gibi olan var mı merak ediyorum.

6 ayda bir degistirmek cok sik degilmi bana israf gibi geliyor

Bence harikasin sen. Hayallerimdeki ev. Allah nasip eder ev alirsak bu şekilde dizayn edicem evimi.

Evlenirken çeyiz düzme olayı falanda yapmadım tuhaf karşıladılar çeyiz sandığımm öyle oyalı şeylerimde yok anneme kullanmam yapma demiştim :) amin inşallah
Bende yapmadım, yaptırmadım anneme. Etrafım hep garipsedi. Hatta gelinlik giymedim düğünde, kamera istemedim. Takı takılırken bari olsun falan dediler yine istemedim. Hamdolsun kendi açımdan, âilem açısından çok stressiz geçti. Ama bazılarına dert oldu muhtemelen konuşup konuşup sustular. Allah aşkına o kadar gereksiz, saçma gelenekler adetler var ki, sıkılmıyorlarda ben sadece gittiğim düğünlerden bile çok sıkılmıştım. Hep aynı döngü..

Ay ne güzel. Bende sade bir nikah ve dış çekim istedim dış çekim çok güzel çok eğlenceliydi

Ben sizin gibi değildim ama şuan öyleyim değiştim mi büyüdü mü bilmiyorum ama korkunç bir cikmazdayim evim eşya dolu çoğu kullanılmamış buna kıyafette dahil bir çoğunu ihtiyaç sahiplerine verdim ama çoğuna kıyamıyorum..keşke biri gelse diyorum her şeyi atsa o kadar mutlu olurum ki.. çünkü ne zaman atmaya diye başlasam kıyamıyorum..demem o ki keşke sizin gibi olsaydım sizin gibi baslasaydim sizin içiniz geçmemiş bence aksine huzuru bulmuşsunuz.

Eğlenceyi,neşeyi eşyalarda,incik boncukta değil gezmekte,arkadaşlarla sohbette,yeni yerler keşfetmekte buluyorum.Evimde eşyam az olsun ama gezdiğim gördüğüm yer fazla olsun diyenlerdenim.Evime gelen de eşyaya bakıp aaa bu da ne sıkıcı diyense ilişkimi kesiyorum.Samimiyeti ilişkilerde arıyorum,sosyal medyaya süslü püslü kahve koyanlarla değil ve çok güzel hayatım varDemem o ki bana göre çok normalsiniz.DeğişmeyinŞu da var süsü püsü de sevebilirdik.Herkesin kendi tercihi.Nasıl ki onlara ay sen de ne gereksiz ne çok şey alıyorsun,bu şamdanlar ne!evin antikacı gibi demiyorsak onlar da biz gibilere laf edemezler.Hakları yok.

Ceyizimden daha hiç kullanmadığım havlularim, nevresimlerim var, çok çeşit olunca eskimiyor. Sağolsun eş dost akraba yapmış çeyiz diye. Eskiyenleri de yer bezi falan yaparım, bazılarıyla banyo WC siler atarım. Ben kıyamıyorum ya atmaya.

Ay ne güzel. Bende sade bir nikah ve dış çekim istedim dış çekim çok güzel çok eğlenceliydi
Güzel hatırlamanın ve mutlu olmanız en önemlisi.. Başlıkta demişsiniz ya sıkıcı mıyım diye, hayır. Seçicisiniz. Öyle normlara, adetlere ve bence en önemlisi çılgın tüketim alışkanlıklarına uymuyorsunuz. O yüzden mutlu olduğunuz bu güzel hâl üzere devam edin inşallah. Yuvanızdan sağlık afiyet huzur bereket eksik olmasın.

Minimalistsin

Konunun sıkıcılıkla hic alakası yok. Sizin tercihleriniz sadelikten yana, o kisilerinki satafattan, gosteristen yana.

Insanoglu cesit cesit.

Bende yeni ev kurdum kendi evime ciktim aynen dedigin gibi evim bu sıkıcılık degil ki aslinda ne gerek var kalabaliga hele calisiyorsan sade olsun o islemeler suslu puslu seyler hic dikkatimi cekmez.Kulak asma bosver sen kendi icine sindigi gibi devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…