Hmm kilo mu sertleştiriyorahhahaha insan değil sanki ha !
Benimkide yumuşakla sert arası bişey :)
İşin garip yanı zayıflıyayım dahada yumuşayıp kilo alında sertleşiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm kilo mu sertleştiriyorahhahaha insan değil sanki ha !
Benimkide yumuşakla sert arası bişey :)
İşin garip yanı zayıflıyayım dahada yumuşayıp kilo alında sertleşiyor
Hmm kilo mu sertleştiriyor
Kilo geriyor insanı yüzünü germesi iyi oluyor gerçi kırışmıyor insanEvet aldığımda bu kadar yumuşak olmuyoor ?
Dışarı çıktığınızda bol bol hızlı tempo yürüyün. Evde internetten bacak için yapılacak hareketleri düzenli olarak uygulayın. Sıvılaştırılmış bacaklarınız incelecektir aynı zamanda.Soru belli sıkı bacaklar için napmak lazım ?
Benimkiler sıkı değil , çok çok salmışta değil kendini ama biraz daha sıkı olsun istiyorum napabilirim..?
Kalıcı bi çözüm ?
Salon falan demeyin öğrenciyim.
Pratik bişeyler yapmam lazım evde yapılabilicek bişey :)
Yürüyüş koşu falan denilmiş ama onların haricinde bişey yapmam lazım havalar soğudu mağlum :)
Hamilelikten önce 74 kiloydum ama spor yapıyordum. Hamileliğimi öğrenince bıraktım. 100 kilo ile doğum yaptım doğumdan sonra ne çatlak ne sarkma oldu 2 sene sonunda 59 kiloydum ve hiç sporda yapmamıştım eski yaptığım spor resmen hayat kurtardı.Bende böyleyim işte güçsüz kuvvetsiz :) iki gün yaptım merdiven çıkamadım bıraktım. Ama zorluk çekmeden kurtulacak bişey değil bu malesef bacak kalça yaglari en zor gidenlermis diye duymuştum çalışmak lazım sıkı sıkı o yüzden.
36 bedenim mesela kilom yok fazla ama gel gör ki bacaklar kalça maşallah
Kilo geriyor insanı yüzünü germesi iyi oluyor gerçi kırışmıyor insan
Dışarı çıktığınızda bol bol hızlı tempo yürüyün. Evde internetten bacak için yapılacak hareketleri düzenli olarak uygulayın. Sıvılaştırılmış bacaklarınız incelecektir aynı zamanda.
Hamilelikten önce 74 kiloydum ama spor yapıyordum. Hamileliğimi öğrenince bıraktım. 100 kilo ile doğum yaptım doğumdan sonra ne çatlak ne sarkma oldu 2 sene sonunda 59 kiloydum ve hiç sporda yapmamıştım eski yaptığım spor resmen hayat kurtardı.
Ama şimdi yine aldım spora başlasam iyi olcak ama hala sıkıyım :)
Pazartesiden basladim ben
Youtubeden vidyo aciyorum oyle yapiyorum..
Saymayada gerek yok kadin nasil olsa sayiyor
Ben cok karistiriyorum
Programimda bir gun yapcam bir gun yapmicam..
Bugun yapmam gerekiyodu yarin yapcam mecbur.
Spor yapmaktan keyif almalısınız yoksa olmaz görev gibi yaparsanız 2 gün sürer. Bide evde olmuyor ya salonda hoca eşliğinde aerobik yapıyoruz ve ağırlık plates vs bazen kardiyo çalışıyoruz. Takım gibi bir gurubuz sadece bayanlar arada dedikodu sohbet derken stres te atıyoruz. Günlerdir eve plates malzemesi aldım top bana bakıyor ben topaÇok iyi ya ben ilerde doğumdan sonra çok kilo alırım gibi geliyor
Pazartesiden basladim ben
Youtubeden vidyo aciyorum oyle yapiyorum..
Saymayada gerek yok kadin nasil olsa sayiyor
Ben cok karistiriyorum
Programimda bir gun yapcam bir gun yapmicam..
Bugun yapmam gerekiyodu vakit bulamadim yarin yapcam mecbur..
Bu arada 160 boyum 54 kiloyum..
Fazla degil bana gore ama gobek var baya..
Bogazimdanda kisamiyorummm malesef cikolatalari goturuyorumm
Spor yapmaktan keyif almalısınız yoksa olmaz görev gibi yaparsanız 2 gün sürer. Bide evde olmuyor ya salonda hoca eşliğinde aerobik yapıyoruz ve ağırlık plates vs bazen kardiyo çalışıyoruz. Takım gibi bir gurubuz sadece bayanlar arada dedikodu sohbet derken stres te atıyoruz. Günlerdir eve plates malzemesi aldım top bana bakıyor ben topa
Bende 164 boy 52-54 arasıda kilom var
Salona vericek param yok şuan 5 tl çıkmaz durumdayım
Ben de para vermiyorum canım belediyenin spor salonu var beleş :) haftada iki gün spor 1 gün yüzme hamam. Olduğun ilde veya ilçede varmı diye araştır birçok yere açtılar çünkü