• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şikayet ettim, pişmanım

sakura21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
73
106
43
30
İyi geceler herkese, bir süreliğine yurtdışındayım, konuyu da kimseyle doğru düzgün konuşamadım ve içimden geçenler doğru mu yanlış mı nasıl düşünmeliyim bilmiyorum lütfen beni yargılamayın sadece doğruyu başkalarından da duymaya ihtiyacım var..
Burda bir arkadaşım var bana birini ayarlamak istedi. Kendisi de Türk. Kabul ettim gidip görüştüm, aslında oturup konuştuğumuzda ondan etkilendim, yani sevgili olsak kabul ederdim belki, ama kendisi ciddi düşünen biriydi tabi bende ciddi düşünüyorum o yüzden tek kurşunumu ona harcamaya değer görmedim. Ne bileyim içime sinmeyen bir şeyler vardı işte tam anlamıyla aradığım bu diyemedim ve kendisini reddettim. Evet etkilendim ama uzun süredir bir erkekle oturup güzel bir muhabbet etmediğim için mi etkilenmiştim yoksa gerçekten onu beğendiğim için miydi bunun üzerinde çok düşündüm, Cevabını kendime veremedim. Velhasıl çok NET bir dille reddettim Ama o çok ısrar etti, defalarca yazdı aradı feysbuktan defalarca engellediğim halde mesaj attı, 7-8 numarasını engelledim, ben engelledikçe başka numara aldı, vazgeçmesi beni rahat bırakması için ricalar ettim (konuşmalarım hep çok resmiydi) yetmedi hakaretler ettim ama bana mısın demedi ve bu durum beni çok korkuttu. Onu engelledim diye bir mesajında azarlayıp tersleyip zaten sana aşık değilim sadece evlenebileceğim bitişi olduğunu düşündüm deyip, başka mesajında beni çok sevdiğini aşık olduğunu nolursa olsun evlenmek istediğini söylüyordu ve bunlar onun dengesiz takıntılı biri olduğunu düşünmemi sağladı, bende gerçekten endişelenmeye başladım. Babama durumu anlattım, Babam çocuğu bizzat tanıyor o yüzden ilk bana ısrar ettiğini söylediğimde kendisini gidip insan gibi uyardı, çocuk özür diledi. Bir daha yapmayacağına hem benden hem babamdan özür diledi. Aradan sadece bir hafta geçti ve bizimki yine tacize başladı. Bu sefer babama söylemeyecektim çünkü muhtelemen çocuğu dövecekti ve böyle bir şey yaşansın istemedim ama bir yandan da Napsam diye düşünmeye başladım. Başka sevdiğim bir aile büyüğüne durumu anlattım, akıl istedim. Sağolsun o da babamı arayıp haber vermiş. Babam öğrenince köpürdü, Türk derneğinin yemeği varmış akşam , babam yemekten önce beni aradı polise gidicez yarın dilekçe yaz dedi tamam dedim, telefonu kapattım ve kapattıktan sonra ortamda çocuğu görünce sinirinden dayanamayıp üzerine yürümüş bağırmış 9-10 kişi zor ayırmışlar. Çocuk ortamdaki herkese rezil oldu.( hep tanıdıklar) Ertesi gün de polise gitti ve polis de bir daha yapması durumunda tutuklanacağını söyleyerek onu uyardı. Telefon numaramı değiştirdim.
Olayların üzerinden iki üç gün geçti tabi ondan hiç ses Seda yok. Benim sorunum ise şu, neden bilmiyorum ama onun için üzülüyorum. Çok mu üzerine gittik, burda polisin işin içine girmesi baya ciddi bir şey, hem babam herkesin içinde dövmeye kalktı hem polis uyardı hem çalıştığı yerden uyarı aldı... beni çok bunalttı üzerime çok geldi çok korkuttu ama olanlardan sonra onun için üzülüyorum. Bunu bu hale kendisi getirdi laf dinlemedi gayet medeni şekilde davrandık kar etmedi, doğru mu yaptım çok mu üzerine gittim şimdi kendini nasıl hissediyordur diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Hatta nerdeyse gidip özür dileyecek kadar üzüldüm kendisi için.. Ne diyorsunuz bu konuda lütfen bana yardımcı olun.. teşekkür ederim

Kadınların duygusallığı ve müthiş epmati yetenekleri ama bazen gerek yok.
Adam hayır demene rağmen taciz etmiş seni sürekli,başka ne yapabilirsin ki. Hem de böyle bu kadar ısrarcı,hayır dedikçe takıntı yapan adamlardan korkuyor insan.
Ders olsun ona da "hayır" kelimesinin anlamını öğrensin

Yanlis yapmissin.

Bu kadar rezil olacak ne yapti?

Sadece sevdi.. Cok sevdi...

Sikayetini geri al.

Ve ondan ozur dile. Türk dernegine ozur yazisi astirmayi ihmal etme.

Iyi misin bacim sen? Stockholm de falan misiniz?

Adamin gozunun dönüp seni oldurmesini ya da babanin onu oldurmesini, sana anmak dahi istemeyecegim kotulukler yapmasini mi bekleyecektin şikayet etmek icin?

Üstelik halen senin ve ailen icin tehlike gecmis degil...

Taviz bazen taciz dogurur. Sizin olay tam boyle. Susmus ve goz yummussun. O da abartmis... Sonunda dogru yolu bulmussun sikayet etmissin.

Elbette yaptiginin bir cezasi olacak. Yarın bunu baska bir kadina yapmaya kalkinca bunlar serilecek onune. Masum aşık olarak kalacak hali yok bunca tacizden sonra...

Oyyyy oyyyy...

Kadınların duygusallığı ve müthiş epmati yetenekleri ama bazen gerek yok.
Adam hayır demene rağmen taciz etmiş seni sürekli,başka ne yapabilirsin ki. Hem de böyle bu kadar ısrarcı,hayır dedikçe takıntı yapan adamlardan korkuyor insan.
Ders olsun ona da "hayır" kelimesinin anlamını öğrensin
Evet diyorum ya gerçekten başka çarem kalmadı, bir de geçen yıl ilkokuldan sınıf arkadaşımı eşi vurdu sırf boşanmak istedi diye, çocuk da böyle davranınca ister istemez hemen önünü kesmek istedim. İnsanın başına ne geleceği belli olmaz diyerekten. Hepsi üst üste gelince de çok ağır bir çözüm oldu belki ondandır ona üzülmem bilmiyorum

Stockholm sendromuna doğru gidiyor gibisin
Adam takıntı haline getirmiş seni ne yapmalıydın başka ?
Kendine gel üzülmemelisin o bunu çoktan haketti
Unut ve önüne bak
Teşekkür ederim yorumunuz için, ben de kendine gel sakura saçmalama diyorum bu hissettiklerimi millet duysa benim sorunlu olduğumu filan düşünür..
Yani bunca yıldır tanıdığı herkese rezil oldu ya ilk başta hak etti dedim ama ne bileyim, haklısınız böyle düşünmeyi hemen bırakmalıyım

Stockholm Sendromu!
Sakın sakın sakın acimayin

Iyi de adami tanimiyorsun ki.. Allah korusun daha da ileri gidebilirdi, önünü kesebilir baska seyler yapabilirdi.. Normal degil ki bunca israr, arama sorma.. Ustelik isin icine baban girmis, bana misin dememis.. Dogru yapmissin diye dusunuyorum.. InsaAllah yeniden musallat olmaz..

İyi geceler herkese, bir süreliğine yurtdışındayım, konuyu da kimseyle doğru düzgün konuşamadım ve içimden geçenler doğru mu yanlış mı nasıl düşünmeliyim bilmiyorum lütfen beni yargılamayın sadece doğruyu başkalarından da duymaya ihtiyacım var..
Burda bir arkadaşım var bana birini ayarlamak istedi. Kendisi de Türk. Kabul ettim gidip görüştüm, aslında oturup konuştuğumuzda ondan etkilendim, yani sevgili olsak kabul ederdim belki, ama kendisi ciddi düşünen biriydi tabi bende ciddi düşünüyorum o yüzden tek kurşunumu ona harcamaya değer görmedim. Ne bileyim içime sinmeyen bir şeyler vardı işte tam anlamıyla aradığım bu diyemedim ve kendisini reddettim. Evet etkilendim ama uzun süredir bir erkekle oturup güzel bir muhabbet etmediğim için mi etkilenmiştim yoksa gerçekten onu beğendiğim için miydi bunun üzerinde çok düşündüm, Cevabını kendime veremedim. Velhasıl çok NET bir dille reddettim Ama o çok ısrar etti, defalarca yazdı aradı feysbuktan defalarca engellediğim halde mesaj attı, 7-8 numarasını engelledim, ben engelledikçe başka numara aldı, vazgeçmesi beni rahat bırakması için ricalar ettim (konuşmalarım hep çok resmiydi) yetmedi hakaretler ettim ama bana mısın demedi ve bu durum beni çok korkuttu. Onu engelledim diye bir mesajında azarlayıp tersleyip zaten sana aşık değilim sadece evlenebileceğim bitişi olduğunu düşündüm deyip, başka mesajında beni çok sevdiğini aşık olduğunu nolursa olsun evlenmek istediğini söylüyordu ve bunlar onun dengesiz takıntılı biri olduğunu düşünmemi sağladı, bende gerçekten endişelenmeye başladım. Babama durumu anlattım, Babam çocuğu bizzat tanıyor o yüzden ilk bana ısrar ettiğini söylediğimde kendisini gidip insan gibi uyardı, çocuk özür diledi. Bir daha yapmayacağına hem benden hem babamdan özür diledi. Aradan sadece bir hafta geçti ve bizimki yine tacize başladı. Bu sefer babama söylemeyecektim çünkü muhtelemen çocuğu dövecekti ve böyle bir şey yaşansın istemedim ama bir yandan da Napsam diye düşünmeye başladım. Başka sevdiğim bir aile büyüğüne durumu anlattım, akıl istedim. Sağolsun o da babamı arayıp haber vermiş. Babam öğrenince köpürdü, Türk derneğinin yemeği varmış akşam , babam yemekten önce beni aradı polise gidicez yarın dilekçe yaz dedi tamam dedim, telefonu kapattım ve kapattıktan sonra ortamda çocuğu görünce sinirinden dayanamayıp üzerine yürümüş bağırmış 9-10 kişi zor ayırmışlar. Çocuk ortamdaki herkese rezil oldu.( hep tanıdıklar) Ertesi gün de polise gitti ve polis de bir daha yapması durumunda tutuklanacağını söyleyerek onu uyardı. Telefon numaramı değiştirdim.
Olayların üzerinden iki üç gün geçti tabi ondan hiç ses Seda yok. Benim sorunum ise şu, neden bilmiyorum ama onun için üzülüyorum. Çok mu üzerine gittik, burda polisin işin içine girmesi baya ciddi bir şey, hem babam herkesin içinde dövmeye kalktı hem polis uyardı hem çalıştığı yerden uyarı aldı... beni çok bunalttı üzerime çok geldi çok korkuttu ama olanlardan sonra onun için üzülüyorum. Bunu bu hale kendisi getirdi laf dinlemedi gayet medeni şekilde davrandık kar etmedi, doğru mu yaptım çok mu üzerine gittim şimdi kendini nasıl hissediyordur diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Hatta nerdeyse gidip özür dileyecek kadar üzüldüm kendisi için.. Ne diyorsunuz bu konuda lütfen bana yardımcı olun.. teşekkür ederim
Günaydın. ..üzülmeyin çünkü üzülecek bir durum değil siz hatalı değilsiniz karşı taraf aşırı ısrarcı olmuş bırakın da o pişman olsun ve gereğini yaşasın. ..karşı taraf takıntılı ve bir tacizci siz neden uzulyorsunuz ki?en iyisini en doğrusunu yapmışsınız merak etmeyin...

Şikayet etmek için yolunu kesmesini tehdit etmesini hatta seni öldürmeye kalkışmasını mı bekleyecektin?
Sümük gibi yapışmış taciz etmiş daha da üzülüyosun
Seninki iyi kalplilik değil saflık. Erkek o
Ona bişey olmaz

doğru olanı yapmışsın üzüntü neyin nesi? acıma acınacak hale düşersin derler.

2 gündür ses yok demişsin ama bu tepkin normal değil farkında mısın?

adam saplantılı . çok iyi yapmışsın. böyle ona acıdığına pişman olursun bak. iki gün sonra çok daha değişik yoldan sana ulaşırsa ne yapacaksın. şimdiden hemen acıma.

saçmalamayın Allah aşkını neyine üzüleceksiniz??
hani yıllarca sevgilin olsa sevgisine yenik düştü, bağlılığı bağımlılık sandı falan filan diye birşeyler kondurabilirdim ama şu durumda saplantılı, anormal bir tip geliyor aklıma. bir kere muhabbet ettiği kız için bu kadar ileriye giden insan çok tehlikelidir. sen asıl kendine daha da dikkat et.

Back