Merhaba kızlar,
9 aylık evliyim fakat nişanlılıktan beri kv ve kp ile ciddi sorunlar yaşadık ve bu eşimle olan ilişkimizede yansıdı malesef. 1 ay önce şiddetli bir tartışma yaşadık ve ayrılmak istediğimi söyleyerek evden ayrıldım. Kedime ev tuttum fakat bu 1 ayda eşim kapımda yattı resmen, doktora gideceğini düzeleceğini söyledi ve ailesiyle hiçbir iletişim kurmayabileceğimi söyledi.Zaten Ocak ayından beri konuşmuyordum , sorun yapmamıştı bu şekilde devam edeceğimi söyledim.
5 ay sonra ben kv ve kp in aklına geldim nedense, aradılar beni konuşmak istemediğim için açmadım telefonlarını. Evimize geldiler çat kapı, bakın dedim ben sizinle konuşmak istemiyorum daha fazla sabredemicem ama oğlunuz burada istediğinizde görüşün asla karışmam ama benle artık lütfen muhattap olmayın dedim, çantamı alıp spora gittim. Bunun üstüne eşime ağlamış kv, işte tamam suç bizde yeterki gelinimizle bizle konuşsun vs..tabi ben asla inanmadım yalancı ve iki yüzlü insanlar. Velhasıl 2 hafta sonrada babama gitmişler.Amcam yengem babanem falan hep beraber konuşalım demişler, babam anlam verememiş buyur etmiş.
Gier gitmez beni şikayete başlamışlar, yok ben çok nankörmüşüm onlar herşeyi yapmışlar yok benim derdim hep paraymış..sonra oğlunu şikayet etmiş yok oğlu hep tersmiş benim yüzümdenmiş vs..Babam bişey diyememiş tabi ben ikisiyle konuşayım olayları bilmiyorum sadece haklı sebebi olduğunu söyledi kızım. Konuşur size haber veririm demiş.
Şimdi babam beni aradı ,bende birkaç olay anlattım. Konuşun halledin böyle olmaz bu iş dedi.
Ne yapmalıyım bu durumda? Gerçekten çok rahatsızım kendilerinden , eşimi seviyorum denemek istiyorum ama ailesine engel olamıyor resmen rezil olduk. Eşimin ailesini çağırsam konuşmıcam kavga edicem o kadar sinirliyim. Konuşmasam onlar arsızlığa devam edecek. Akıl verin lütfen