Sık sık tuvalete çıkıyorum

Doktorlar zaten muayene etmiyor ki.Sikayetin ne der idrar tahlili ister.İlac verir gönderir.

Bobreklerinizi elinize alinca gorursunuz erkek doktor kadin doktor farkini

İlaçlar fayda etmiyor.Su önemli bol su içecek.İccamasirini temiz tutacak.Havuz gibi yerlerde hijyene önem verecek.Disarida tuvalete girdiginizde yanınıza bol bol peçete alıp klozete öyle oturun.Sabun taşıyın yanınızda birde.

Alttan muayene olmuyor ancak şöyle olur o bölgede yara olur şişlik olur o zaman doktor bakar.Gecen bende açmak zorunda kaldım.Ama mecbur napalim.
Bebişim ben zaten alttan muayene olmadığını biliyorum. Konu sahibinin erkek doktordan genel olarak cekingesi bu yönde olduğu için detaylı açıklama yaptim. Şuan doktor randevusu bulamiyorken buna takilmasin diye.

Bu durumu bende bazı zamanlar yaşıyorum aynen anlattığınız gibi oluyor hemde çok su içen biri değilimdir. Bu durumu en son kışın yaşadım ama üşüttüm heralde deyip çok ta üzerinde durmadım umarım kötü bişey değildir

Fikirleriniz için teşekkür ederim hanımlar.Dün aile hekimine gittim tahlil yaptırdım bugün sonucunu öğrendim. Dediğiniz gibi idrarımda enfeksiyon varmış ilaç yazdı onu kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…