• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sık sık tuvalete çıkıyorum

Sistit olmuş olabilirsin idrqrde yanma ve kan da görebilirsin tedavi olmazsan. Ayrıca kadın doktor yoksa dini hassasiyetiniz varsa da erkek doktor helaldir. Ayrıca evli değilseniz de alttan muayene yapmaz. Ha başka neden için erkek istemiyorum diyorsanız da sizin kukunuzdan günde bin tane görüyorlar çok da şey etme yani.
Doktorlar zaten muayene etmiyor ki.Sikayetin ne der idrar tahlili ister.İlac verir gönderir.

Merhaba hanımlar. Benim sorunum başlıkta da anlaşıldığı gibi su son haftadır sık sık tuvalete çıkıyorum küçük tuvaletim ile alakalı. Tuvaletim yaparken sanki idrarın sıkışmış tam gelmiyor. Sanki tuvaletimi tam yapmamışım hissiyatı oluyo. Kısa süre sonra sanki sıkılmışım gibi tekrar tuvalete gidiyorum. Bu durum 1 haftadır böyle devam ediyo. Kadın doğuma randevu alacaktım baktım jinekolog doktorları hep erkek almak istemedim. Varmı daha önce benim durumumda olan? Bu durum geçicidir?
Bobreklerinizi elinize alinca gorursunuz erkek doktor kadin doktor farkini

Bende yillar once olmustu, muayene bile etmeden ilac yazmislardi. Ise de yaramisti. Simdi basildir bilemem, amma illa bir kadin doktor bulursunuz yani, ya da erkek doktorun yaninda benim gordugum muhakkak yardimci bir kadin saglik gorevlisi oluyor, kendinizi kotu hissetmenize gerek yok.
İlaçlar fayda etmiyor.Su önemli bol su içecek.İccamasirini temiz tutacak.Havuz gibi yerlerde hijyene önem verecek.Disarida tuvalete girdiginizde yanınıza bol bol peçete alıp klozete öyle oturun.Sabun taşıyın yanınızda birde.

Alttan muayene olmuyor ancak şöyle olur o bölgede yara olur şişlik olur o zaman doktor bakar.Gecen bende açmak zorunda kaldım.Ama mecbur napalim.
Bebişim ben zaten alttan muayene olmadığını biliyorum. Konu sahibinin erkek doktordan genel olarak cekingesi bu yönde olduğu için detaylı açıklama yaptim. Şuan doktor randevusu bulamiyorken buna takilmasin diye.

Merhaba hanımlar. Benim sorunum başlıkta da anlaşıldığı gibi su son haftadır sık sık tuvalete çıkıyorum küçük tuvaletim ile alakalı. Tuvaletim yaparken sanki idrarın sıkışmış tam gelmiyor. Sanki tuvaletimi tam yapmamışım hissiyatı oluyo. Kısa süre sonra sanki sıkılmışım gibi tekrar tuvalete gidiyorum. Bu durum 1 haftadır böyle devam ediyo. Kadın doğuma randevu alacaktım baktım jinekolog doktorları hep erkek almak istemedim. Varmı daha önce benim durumumda olan? Bu durum geçicidir?
Bu durumu bende bazı zamanlar yaşıyorum aynen anlattığınız gibi oluyor hemde çok su içen biri değilimdir. Bu durumu en son kışın yaşadım ama üşüttüm heralde deyip çok ta üzerinde durmadım umarım kötü bişey değildir

Fikirleriniz için teşekkür ederim hanımlar.Dün aile hekimine gittim tahlil yaptırdım bugün sonucunu öğrendim. Dediğiniz gibi idrarımda enfeksiyon varmış ilaç yazdı onu kullanmaya başladım.

Back