• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sık sık tuvalete çıkıyorum

Dertliyim 44

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
306
-14
98
30
Merhaba hanımlar. Benim sorunum başlıkta da anlaşıldığı gibi su son haftadır sık sık tuvalete çıkıyorum küçük tuvaletim ile alakalı. Tuvaletim yaparken sanki idrarın sıkışmış tam gelmiyor. Sanki tuvaletimi tam yapmamışım hissiyatı oluyo. Kısa süre sonra sanki sıkılmışım gibi tekrar tuvalete gidiyorum. Bu durum 1 haftadır böyle devam ediyo. Kadın doğuma randevu alacaktım baktım jinekolog doktorları hep erkek almak istemedim. Varmı daha önce benim durumumda olan? Bu durum geçicidir?

Merhaba hanımlar. Benim sorunum başlıkta da anlaşıldığı gibi su son haftadır sık sık tuvalete çıkıyorum küçük tuvaletim ile alakalı. Tuvaletim yaparken sanki idrarın sıkışmış tam gelmiyor. Sanki tuvaletimi tam yapmamışım hissiyatı oluyo. Kısa süre sonra sanki sıkılmışım gibi tekrar tuvalete gidiyorum. Bu durum 1 haftadır böyle devam ediyo. Kadın doğuma randevu alacaktım baktım jinekolog doktorları hep erkek almak istemedim. Varmı daha önce benim durumumda olan? Bu durum geçicidir?
Derdin üroloji ile aslında
Sistit olmuşsun gibi duruyor

İdrar yolları enfeksiyonu da olabilir, eğer doğum yaptıysanız rahim ya da mesaneyi tutan kaslarda sarkma olabilir. Doktora gitmelisiniz. Daha önce gittiğiniz bir kadın doğum uzmanı yok mu? Kadın doğuma gitmek istemiyorsanız aile hekiminize gidin, idrar yolları enfeksiyonu için tedavi olun geçmezse mecbur kadın doğuma gitmelisiniz.

Bende yillar once olmustu, muayene bile etmeden ilac yazmislardi. Ise de yaramisti. Simdi basildir bilemem, amma illa bir kadin doktor bulursunuz yani, ya da erkek doktorun yaninda benim gordugum muhakkak yardimci bir kadin saglik gorevlisi oluyor, kendinizi kotu hissetmenize gerek yok.

Doktorun kadını erkegimi var bu nasıl bir düşünce yapısı

idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuz. booooollll su icmelisiniz. mineral şase denilen gece 1 bardak suya karistirili içilen toz ilaç var onu içince hemen geçiyor. cipro diye bir antibiyotik de çok iyi geliyor tabi bunları eczane vermez Dr yazmalı. nerden mi biliyorum? maalesef senede 2 3 kez olduğu için 😮‍💨 hatta en son olduğumda tanıdık bi eczacidan almış ertesi gün tanıdık Dr a yazdırmistim. ilaçsız benim gecmiyor maalesef. muhtemelen 1 hafta olduğuna göre ilaçsız sizin de gemceyecek

Doktorun kadını erkegimi var bu nasıl bir düşünce yapısı

Arkadaşlar niye herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz, düşünce yapısıyla ne alakası var. Ben de çok rahatım ama bazı insanlar çekiniyor çok arkadaşım var böyle meme muayenesine giderken kriz geçiren!

Rahat olun erkek hekimlerden çekinmenize gerek yok diyebilirsiniz ama düşünce yapısına bağlamak ne tuhaf!

Arkadaşlar niye herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz, düşünce yapısıyla ne alakası var. Ben de çok rahatım ama bazı insanlar çekiniyor çok arkadaşım var böyle meme muayenesine giderken kriz geçiren!

Rahat olun erkek hekimlerden çekinmenize gerek yok diyebilirsiniz ama düşünce yapısına bağlamak ne tuhaf!
Korktugunu söylememiş farkindaysaniz direk erkek dr tercih etmedigini yazıyor korkan erkek dr da kadın dr da korkar

Sistit olmuş olabilirsin idrqrde yanma ve kan da görebilirsin tedavi olmazsan. Ayrıca kadın doktor yoksa dini hassasiyetiniz varsa da erkek doktor helaldir. Ayrıca evli değilseniz de alttan muayene yapmaz. Ha başka neden için erkek istemiyorum diyorsanız da sizin kukunuzdan günde bin tane görüyorlar çok da şey etme yani.

İdrar yolları enfeksiyonu olmuş olabilirsin.Uroloji ye gidersen antibiyotik verirler.Bol su iç.Az çay kahve tuket.

Back