Valla ben eş tarafından gayet memnunum. Süper bir sülaleye gelin geldim çok şükür.Millet balkonda yatıyo şimdi herkesin balkonunda perde var hahah cidden sıcak buharlaşıyoruz buradaay kimse alınmasın ama Siirtliler gıcık oldum zAten
Haha allah bozmasın da eşine sorsam buraya ne zaman kış gelir acaba yarabbim bi kar yağsa bir sel gitse bi yağmur offfValla ben eş tarafından gayet memnunum. Süper bir sülaleye gelin geldim çok şükür.
Ama bizimkiler okumuş kültürlü insanlar. Eşim geçen gittiğinde bir esnafa rahmetli kayınpederimin adını vermiş adam eşime sarılıp ağlamış o kadar severlermiş.
Eşimi tanıyana kadar ben de Siirtlilere gıcıktım :)
Eylülde biter aşırı sıcaklar diyor :) az kaldı sık dişini.Haha allah bozmasın da eşine sorsam buraya ne zaman kış gelir acaba yarabbim bi kar yağsa bir sel gitse bi yağmur offf
Eylülde biter aşırı sıcaklar diyor :) az kaldı sık dişini.Haha allah bozmasın da eşine sorsam buraya ne zaman kış gelir acaba yarabbim bi kar yağsa bir sel gitse bi yağmur offf
Muhakkak ki her yerin iyisi de kötüsü de vardır siz iyilere denk gelmişsinizValla ben eş tarafından gayet memnunum. Süper bir sülaleye gelin geldim çok şükür.
Ama bizimkiler okumuş kültürlü insanlar. Eşim geçen gittiğinde bir esnafa rahmetli kayınpederimin adını vermiş adam eşime sarılıp ağlamış o kadar severlermiş.
Eşimi tanıyana kadar ben de Siirtlilere gıcıktım :)
Spor salonları yüzme falan yok muKışın 2 ay kadar mecburen bulundum insanları biraz sıkıntılı onun dışında yapıcak hiçbişey yok sosyal hayat sıfırın altında
Spor salonları yüzme falan yok mu
ortamın varsa en kötü yer bile güzelleşirSiirtte eşim görev yaptı Daha yeni tayine geldik siirtten sıcağı aman allahım o nasıl bi sıcak tam merkezde oturuyordum güres caddesinin orada ama oradaki ortamımı çok özledim
Evet ama siirt hiç güzel değil ben hiç sevemedim.ortamın varsa en kötü yer bile güzelleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?