Siirt'i bilenler yardım lütfen!!!

Millet balkonda yatıyo şimdi herkesin balkonunda perde var hahah cidden sıcak buharlaşıyoruz burada ay kimse alınmasın ama Siirtliler gıcık oldum zAten
Valla ben eş tarafından gayet memnunum. Süper bir sülaleye gelin geldim çok şükür.

Ama bizimkiler okumuş kültürlü insanlar. Eşim geçen gittiğinde bir esnafa rahmetli kayınpederimin adını vermiş adam eşime sarılıp ağlamış o kadar severlermiş.

Eşimi tanıyana kadar ben de Siirtlilere gıcıktım :)

Haha allah bozmasın da eşine sorsam buraya ne zaman kış gelir acaba yarabbim bi kar yağsa bir sel gitse bi yağmur offf

Şimdi cok kotu diyemem bunada sukur nice kotuler gorduk ikibucuk yildir burdayim cok sıkınti yasamadim sadece sosyal hayatin olmuyo ama su avantaji var batman 1 saat midyat2 saat yani isteyince gidicek gezicek yer cok bu saydigim saatleri baskalari trafikte harciyo .ama kotu yanlarini sayicak olursak bitiremeyiz ama ben hep iyi tarafindan bakmaya calisiyorum sonucta omurluk burda degiliz sark suremiz bitince ins gidicez burda oldugumuz sureyi nasil iyi degerlendirirsek o kadar iyi keyiften degil mecburiyetten

Kışın 2 ay kadar mecburen bulundum insanları biraz sıkıntılı onun dışında yapıcak hiçbişey yok sosyal hayat sıfırın altında

Muhakkak ki her yerin iyisi de kötüsü de vardır siz iyilere denk gelmişsiniz

bende öyle düşünüyorum 3 yılı bitirip gitmek

Ben çocukken babam orada görev yaptı senelerce. Tabi ben onlarla yaşamıyordum, ayrıydı annem babam. Ama gidiyordum yanına. O zaman sinema bile yoktu. Lojmandan pek çıkmazdık. Kardeşim hala ben Siirtliyim der. Oysaki çocuk Ankaralı. Şimdi 25 yaşında koca adam hala sorana Siirt diyor.

Barden de havuz var spor salonu da ama bayanlar için nasıl bilmiyorum eşim gidiyor ben gitmedim daha spor salonu var andera parkta var onun altında yani ama bayan durumunu yine bilmiyorum

Siirtte eşim görev yaptı Daha yeni tayine geldik siirtten sıcağı aman allahım o nasıl bi sıcak tam merkezde oturuyordum güres caddesinin orada ama oradaki ortamımı çok özledim

Siirtte eşim görev yaptı Daha yeni tayine geldik siirtten sıcağı aman allahım o nasıl bi sıcak tam merkezde oturuyordum güres caddesinin orada ama oradaki ortamımı çok özledim
ortamın varsa en kötü yer bile güzelleşir

Maaşallah siirtte olan ne çok kişi varmış :)
Benim de eşim asker bizde siirtteyiz. Gerçekten sosyal hayat Yok sinemada bile film yokuyum sıralar doğru düzgün. Ayrıca araban yoksa Batman'a falan gitmek de zor onun dışında Doğu illerine göre sessiz sakin bi yer fazla olay Yok.

Siirt bana göre çok güzel bir yerdi. Dayımın tayini çıkınca bizde ziyaretine gitmiştik. Ama üst düzey bir memurdu dayım valla çok memnunlardı hayatlarından, yengem çok güzel arkadaşlıklar kurmuştu şimdi hala görüşürler. Yazı çekilmez bir dert ama diğer mevsimler çok güzel oluyor. Birazda sizin yapınıza bağlı.insanları kültürsüz diye yaftalamak için baya kitap yalayıp yutmak lazım. Siz bence başkalarının sözüne çok takılmayın deneyimleyip göreceksiniz. En azından hayat batıdaki kadar pahallı ve stresli değil. Not kesinlikle Siirtli değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…