Annem yaklaşık olarak 3,5 - 4 yıldır bir işyerinde çalışıyor. Fakat sigortasını yapmadılar. Sürekli yaparız diye geçiştiriyorlar. Ama annem işini bırakamıyor hem rahat hemde ihtiyacımız var Her akşam bu konu evde illa konuşuluyor çok üzülüyor. Yaşı da az değil. Geçen hafta izinli olduğu perşembe günü gidip SGK' ya dilekçe verdi. Sigortasız çalıştırıldığına dair fakat halen o işyerinde çalışıyor. Sigorta müfettişleri iş yerine gelirse annemin ismini verirler mi? :26: İsim belirtiliyor mu? Bilen arkadaşların cevap vermesini istiyorum. Teşekkürler.
merhaba durumunuza üzüldüm yok isim verilmıyor fakat tüfetişler gelince çalışan sayısı vede tahakuk fişi isterler ve ozaman iş veren annenize sen burda çalışmıyorsun gibi bir teklif edebilir onlar gidene kadar hani iş vereni ele vermemek adına.anenize ozaman soracaklar burda mı çalışıyorsun diye evet derse iş veren yandı yok derse zaaten hakkını savunamaz,Allah kolaylık versin
merhaba durumunuza üzüldüm yok isim verilmıyor fakat tüfetişler gelince çalışan sayısı vede tahakuk fişi isterler ve ozaman iş veren annenize sen burda çalışmıyorsun gibi bir teklif edebilir onlar gidene kadar hani iş vereni ele vermemek adına.anenize ozaman soracaklar burda mı çalışıyorsun diye evet derse iş veren yandı yok derse zaaten hakkını savunamaz,Allah kolaylık versin