İyi sabahlar herkese. Ben sigortalı bir çalışanım. Guatr var bende ve eşimle çocuk düşündüğümüz için değerlerime baktırmak istedim. Devletten zar zor 15 gün sonraya randevu bulabildim o da yakınımdaki hastane değil 2 kere otobüse binmem gerekli o hastaneye gidebilmem için. Neyse 15 gün geçti randevu günü geldi ve hastaneye gittik eşimle. Randevu saatinden tam 1 saat sonra odaya girebildim çünkü öncelikli hastalar vardı çoğu da yabancı uyruklu araplardı! Neyse doktor elle muayene etti dış guatr ve bana kan verip ultrason çektirip tekrar gelmemi söyledi. Kan vermek için randevuya gerek yok fakat ultrason kayıta gittiğimizde kadın bize randevu olmadığını 1 ay sonra olabileceğini söyleyip bize kağıda telefon numarası yazıp verdi biz bu numarayı hwr gün arayıp randevu var mı yok mu teyit edecekmişiz !!! Geldiğimiz duruma bakın? Randevu bile bulamıyorsunuz ee ben neden sigortalı bir işte çalışıyorum? Emekli olunca verecekleri maaş ortada hiç bir b*kuma yaramayacak! Hastanede de fayda sağlamıyor bu bana? Eşim maaşını alınca özele gitmek zorunda kalacağız sırf gtü boklu boyun ultrasonunj çektirmek için??? Aşırı sinirliyim. Belki benim guatr yüzünden çocuğum olmayacak ama tedavi hakkım varken tedavi olamıyorum çünkü test tahlil uaptıramoyprım belki bende kanser var ama randevu yok diye teşhis geç koyulacak ve ölücem nedir bu geldiğimiz durum ya cidden çıldırıyorum Allah bizi bu duruma getiren herkesi ve sebep olanları bildiği gibi yapsın inşallah