Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

ilk duyduğumda çok saçma geldi açıkçası..sonra kullanan arkadaşların sevinç gözyaşlarıyla yazdıklarını okudum..vee dün ben de saçıma uyguladm..ama ben biraz tarifi geliştirdim..içine 15 farklı bitkisel yağ kattım ve 2 diş sarmısak rendeledim..saçıma sürdükten sonra diplerim de çok hafif sızlama oldu ve geçti.sanırım sarmısaktan ama iyi bişey bu...yıkarken bitkisel sabunla yıkadm,sonra zeytinağlı şampuan kullandım..bende de saçkıran var.umarım işe yarar..sonucu yazarım..sevgiler..

formülü değiştirerek kullandığınız için sonucu merak ettim nasıl bir sonuç elde ettiniz?

Bir çok yere fotoğraf ekledim buraya da koyayım...

Brezilya fönü yapmaya başladığım dönem, saçlarım gayet cılız

Eki Görüntüle 971076

Sığır iliği küründen sonra saçlarım gayet dolgun.
Eki Görüntüle 971077

Arada 2.5-3 sene var tabii ama ben sadece 8 hafta kullandım, önce kaşıntılar başladı,sonra minicik tüyler çıkmaya başladı sonra o tüyler güçlendi... İlk 1.5 sene saçımı her kurttuğumda kafama dikilen saç telleri ile uğraştım sonra uzun olan saçlarımı yavaş yavaş kese kese yeni saçlar ile aynı boya gelmesini sağladım şu an durum bu,... Kullanmak isteyenler için fikir olsun... Bu kürü geleceğe bir yatırım olarak görün, uzun saçlarda hemen bir gürlük oluşması mümkün değil ama ben uzun vadede bu sonucu aldım...

harika bir sonuç elde etmişsin saçların nerdeyse 3 kat çoğalmış, sevindim senin adına. bu arada ilk resimdeki saç rengin yani saçlarının cılız olduğu dönemdeki rengin tam benim istediğim renk, küllü sarı mı numarası ve markası nedir boyanın?

ben de çok merak ettm bu kürü ama o iliği nasıl o işlmler uygularm ay şimdiden tiksindim yaa kokuyo mu nasıl biişee of keşke başka bi şey olsaymıs :KK70:

tiksinilecek bişey yok :p biçok yağla karışınca değişir o tiksinç görüntü, yiyecek olsam tiksinirim de alıp kafama sürecem :))))) saçlarımı artıracağını bilsem daha kötü şeyleri bile sürerim :KK70: :KK70: :KK70:

tiksinilecek bişey yok :p biçok yağla karışınca değişir o tiksinç görüntü, yiyecek olsam tiksinirim de alıp kafama sürecem :))))) saçlarımı artıracağını bilsem daha kötü şeyleri bile sürerim :KK70: :KK70: :KK70:

ya işte ne bilimm ilk defa burda gördüm ilik muhabbetinii kötü geldi napm :KK70:

ya işte ne bilimm ilk defa burda gördüm ilik muhabbetinii kötü geldi napm :KK70:

:KK70: :KK70: ya aslına bakarsan ben herşeyden çabuk iğrenen hassas biriyim ama güzellik sözkonusu olunca kendi kendi kendimi kandırırım olaaya bu bir ilaç diye yaklaşırsak sorun olmaz :)

Bende geçen hafta yaptım , kurbandan kalanlardan :)) daha ilk olduğu için net birşey söyleyemem ama pamuk gibi oldu sanki , devam etmeyii düşünüyorum , paylaşan arkadaşa teşekkürler :)

sığır iliğini almak için kasaba gittiğimde ordaki kasap amca bana yapma sakın kızım kafanda saç kalmaz dedi bende olsun amca sen ver dedim vermedi yaaa başka bi yerde de bulamadım o yüzden sarımsak&zeytinyağı kürüne devam ama ondan da gayet memnunum :KK34:

:KK70: :KK70: ya aslına bakarsan ben herşeyden çabuk iğrenen hassas biriyim ama güzellik sözkonusu olunca kendi kendi kendimi kandırırım olaaya bu bir ilaç diye yaklaşırsak sorun olmaz :)

haklısın tabii ki ilaç gibi yaklaşınca farklı olabilr bana biri hazırlayıp yollasana ne iyi OLUR :KK70:D

sığır iliğini almak için kasaba gittiğimde ordaki kasap amca bana yapma sakın kızım kafanda saç kalmaz dedi bende olsun amca sen ver dedim vermedi yaaa başka bi yerde de bulamadım o yüzden sarımsak&zeytinyağı kürüne devam ama ondan da gayet memnunum :KK34:

94ozge nasıl yaa kasap niye öyle dedi ki acaba alışırsında sürekli ordan alırsın diye mi:KK70: bu kadar saça iyi gelen bişey için neden böyle desin :))

94ozge nasıl yaa kasap niye öyle dedi ki acaba alışırsında sürekli ordan alırsın diye mi:KK70: bu kadar saça iyi gelen bişey için neden böyle desin :))

aaa evettt bakk çok güzel dediinnnn kesinlikle o yüzden dediii varya o amcaa ahh amcaa ahh saçlarıma engel oldun :KK1::KK1:

ya kizlar, eslerine denemis olan arkadaslar cok acil cevap versin nolur :KK43: bir suru sayfa okudum okudum, bayanlarda tamam da, erkeklerde ise yariyor mu anlayamadim..

bu sigir iligini bende esimde denedim...3 hafta önce basladim ve resimlerini cektim tabi önce...hani sonradan anlayalim göz yanilmasi yada unutkanliga kurban gitmesin diye..sonra sigir iligini aynen tarifteki gibi yaptim ama tarife ilaveten ben badem yagi,ceviz yagi,cörek otu yagi ve 2 dis sarimsak ezip attim icine...:KK1: güzelce ezdim bunlari sürdüm esimin kafasina ve sardik güzelce 2 saat bekledi...sonra yikadik tabi ve inanilmaz agir sarimsak kokusu...yikarkende dikkat ettik yani defne zeytin yagi sabununu köpürterek iyice yikadik hemen temizleniyor zaten kisa sacta...

sonra basladim esimle dalga gecmeye
:KK53: arada sirada kafasina bakip gözlerimi acip iyice aaaaaa sac cikmis diyip gülüyorduk...:KK35: iyice espiri konumuz olmustu bu olay..durup dururken hep yapiyordum bu sakayi..2 ci hafta yine yaptik...3 cü haftada amannn kim ugrasak dedim acikcasi..esim yorgundu uyuycakti öglen vakti:KK1:ben tabi iyi uykular dedim ve sacina takildi yine gözüm..esimde basladi heee sac cikmis demi dedi tabi bende güldüm...

olsun dur bakiyim dedim..egildim baktimki oda neee sac cikmis!!
:KK52: ama esim inanmiyor bu sefer...gün isigina gel cabuk dedim..pencerenin altinda baktim bir süre sari sari tüyler cikmis...yemin etmeye basladim VALLAHI BILLAHI CIKMIS dedim esime..sonra inandi hele sükür..

hemen direk yaptim sürdük kafasina yine ayni karisimi tekarar uyguladik...simdi o cikan sari sari birsüre tüyleri kuvvetlendirmek...onuda hint yagi ile deniyorum..yani yaptik karisimi yikadim defne sabunu ile temizledik iyice..sonrada biraz hint yagi sürdüm o bölümlere öylece kaldi yikamaya gerek yok zaten...

simdi bende sabirsizlikla bekliyorum sonucu..gözümlede görüncede cok sasirdim..garanti olsun diyede karisima bir süre ne var yok yukaridaki gibi eklemistim zaten
:KK9: isede yaradi yani..simdi o kel bölgedeki cikan tüylerde kalinlasip gürlestimiydi tamamdir...sonucu zaten resimlerle yayinlarim..hani yapiyorlarya önce sonra diye :KK1:

arkadasim merhaba,
Esine bu kuru uygulamissin, ama biraz hafif hafif tuyler de cikmis, ama sonuc ne oldu cok merak ediyorum? Benimde nisanlimin saclari cok dokuluyor. tamamen kel olan kisimdan umidi kestim zaten ama seyrelmis kisimda hala cikabilir mi uygularsam?
lutfen benimle uygulamanin sonrasinda ise yaradi mi yaramadi mi paylasir misin ? :KK43:

Son düzenleme:
Benim çıktı biraz haftada 3 kez yaptim ama. GOrdum aynada minik minik saçlar.1 Hafta 3 kera yaptim. SUan 2. haftadayım 1 kere yaptim.1 2 kere daha yapacam.Umarım zararı olmaz.Bu arada ben Erkeğim. .d

arkadasim madem erkeksin acikliga kavustur bizim icin.. Erkeklerde ise yariyor mu?

anladımm güzel uygulamşsınız saçlarınz çok dolgunlaşmş

Ben ne kadar güzel uyguladım bilinmez ama bu kür başarılı orası kesin :KK9:

harika bir sonuç elde etmişsin saçların nerdeyse 3 kat çoğalmış, sevindim senin adına. bu arada ilk resimdeki saç rengin yani saçlarının cılız olduğu dönemdeki rengin tam benim istediğim renk, küllü sarı mı numarası ve markası nedir boyanın?

İlk fotoğraftaki ile ikinci fotoğraftaki aynı renk sadece makine farkı var. Renk için numara vermek isterdim ama doğuştan sarışınım ben, sadece 8-10 ayda bir araya bir kaç ton açılacak şekilde 3-5 yere güneş balyajı atıyorum hepsi o kadar... Küllü bir ton değil, daha çok bakır-bej karışımı bir renk saçlarım daha net anlaman için bir foto daha ekliyorum....Balyajlar zaten görülüyor...

$kerson2.jpg $kerson.jpg

arkadasim merhaba,
Esine bu kuru uygulamissin, ama biraz hafif hafif tuyler de cikmis, ama sonuc ne oldu cok merak ediyorum? Benimde nisanlimin saclari cok dokuluyor. tamamen kel olan kisimdan umidi kestim zaten ama seyrelmis kisimda hala cikabilir mi uygularsam?
lutfen benimle uygulamanin sonrasinda ise yaradi mi yaramadi mi paylasir misin ? :KK43:

Ağabeyimde denedim bir işe yaramadı, erkek tipi dökülmede etkisi olmuyor ne yazık ki... gerçi soruyu bana sormamışsın ama denediğim için cevaplamak istedim...

İlk fotoğraftaki ile ikinci fotoğraftaki aynı renk sadece makine farkı var. Renk için numara vermek isterdim ama doğuştan sarışınım ben, sadece 8-10 ayda bir araya bir kaç ton açılacak şekilde 3-5 yere güneş balyajı atıyorum hepsi o kadar... Küllü bir ton değil, daha çok bakır-bej karışımı bir renk saçlarım daha net anlaman için bir foto daha ekliyorum....Balyajlar zaten görülüyor...

ayy gerçekten maşallah çok güzel saç rengin. nazar değmesin.

X