Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

Arkadaşlar hiç denemeyin derim. Biz ablamlarla birlikte yaptık; iliği hazırlaması bir dert, kaynatacaksın bilmem napacaksın derken zaten bir miden kalkıyor. Kafanıza sürüyorsunuz beklerken bir ızdırap çekiyorsunuz çıkarmaya çalışırken 100 ızdırap çekiyorsunuz. Ben bu iliği uyguladığımdan beri saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı; ablamında saçları iğrenç oldu ve artık ne doğru dürüst taranıyor, ne de şekil alıyor.

Tavsiyem bu şekilde alengirli şeylerle uğraşmayınız. Hele bunu hiç denemeyiniz bile. Benimde kafamdan saç fışkırıyor ama ilikten değil başka bir şey yapıyorum ben.

Arkadaşlar hiç denemeyin derim. Biz ablamlarla birlikte yaptık; iliği hazırlaması bir dert, kaynatacaksın bilmem napacaksın derken zaten bir miden kalkıyor. Kafanıza sürüyorsunuz beklerken bir ızdırap çekiyorsunuz çıkarmaya çalışırken 100 ızdırap çekiyorsunuz. Ben bu iliği uyguladığımdan beri saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı; ablamında saçları iğrenç oldu ve artık ne doğru dürüst taranıyor, ne de şekil alıyor.

Tavsiyem bu şekilde alengirli şeylerle uğraşmayınız. Hele bunu hiç denemeyiniz bile. Benimde kafamdan saç fışkırıyor ama ilikten değil başka bir şey yapıyorum ben.

sanırım et yemediğim için bana yaradı bu ilik hayatta bırakmam :KK4: cnm senin tavsiyen nedir?daha iyi bir yöntemse bizimle paylaş lütfen..

her yıl kurbanda kemikleri kaynatır çıkan ilik sularını kavanozlara vakumlar saklarım ben, yemeklere kullanıyorum, oğlumdoğdu doğalı yaparım bunu, hazır iliğim var yani:nazar:

bu bakımı da deneyeyim bari, duymuştum ama kendime iş edinip uğraşmamıştım hiç, bir de yaptığım birkaç tane daha bakım olduğu için askıya almıştım diyebilirim.

sinamekiyi yapmıyorum bu ara, bunu yapayım bakalım:KK51:

Merhaba ;
Yıllardır anneler çocuklarına yedirdiğine göre hepimiz biliyoruz ki bu yararlı bir madde.Doktorlar saça dışarıdan yapılan uygulamaların hiç bir zaman içten olanlardan daha fazla etki göstermediğini söylüyor.Biz de her hafta çorba yaparken kemik iliği kullanarak yapıp yesek daha mantıklı olmaz mı? Çocuklar yiyebildiğine göre biz de yeriz. Bir de ben biotin vitamini kullanıyorum belki ikisi birlikte daha yararlı olur.

arkadaşlar bende bugün aldım malzemeleri aldım ve yaptım. hatta karışım şu anda saçımda daha yıkamadım sabah yıkayacam. benim saçlarım felakeet dökülüyor günde 300 tele yakın oturup saydım yani o derece :KK5: tepem resmen açılmış durumda kel oldum şimdiden :KK14: :KK58: karar verdim inandım ve yaptım. 57 sayfayı da okudum memnun kalmayan bir tek kişi yok illaki bi faydasını görmüş herkes

iliği kaynatırken biraz koku çıkıyor zaten lavanta yağını ekleyince zerre kadar koku kalmıyor hatta lavantanın kokusu rahatsız bile etti yani. koku konusunda hiç tereddütünüz olmasın ki benim en ufak şeyden midem bulanır sudan bile koku alırım ben bile yapabildiysem siz hiç korkmayın. 150 gr ilik çiğ olarak ufak bi kaseyi dolduruyor lavanta, zeytinyağı ve ısırgan otu yağı koydum ben içine. 20 ml di hepsi, hepsini kattım ama fazla geldi özellikle lavanta, bütün eve yayıldı kokusu o kadar yani :KK30: lavantanın yarısını koyun derim. iliğe 1 çay bardağı su katıp kaynattım yalnız normal mi bilmem ama benimki yeşil oldu :26: kaynadıktan sonra robotta çektim sonra süzdüm içinde kemik felan vardı nolur nolmaz diye. ılık olarak saçınıza sürün koyu kıvamlı losyon gibi oluyor, soğuyunca jöle gibi katılaşıyor. katılaşırsa sıcak suya oturtun (benmari usulü) çözülür. hepsini bi kerede kullanmayın zaten artıyor. artanı buzluğa atabilirsiniz

ben bu tarife inanıyorum zaten suna dumankaya mesleğinde iddialı bunlar ninesinin tarifleri kadın lokman gibi bişeymiş :KK3: :94: kimyasallardansa doğal yöntemler daha mantıklı. yani ilik kanserli hastanın bile hayatını kurtarıyorsa saça neler yapar düşünün :KK53: :KK52: yiyebilen yesin de çok faydalı ben yiyemiyorum o ayrı mesele. saçlar fışkırırsa foto yükleyecem

herkesee tavsiye ederimm deneyinn :KK9:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bugün aldım malzemeleri aldım ve yaptım. hatta karışım şu anda saçımda daha yıkamadım sabah yıkayacam. benim saçlarım felakeet dökülüyor günde 300 tele yakın oturup saydım yani o derece :KK5: tepem resmen açılmış durumda kel oldum şimdiden :KK14: :KK58: karar verdim inandım ve yaptım. 57 sayfayı da okudum memnun kalmayan bir tek kişi yok illaki bi faydasını görmüş herkes

iliği kaynatırken biraz koku çıkıyor zaten lavanta yağını ekleyince zerre kadar koku kalmıyor hatta lavantanın kokusu rahatsız bile etti yani. koku konusunda hiç tereddütünüz olmasın ki benim en ufak şeyden midem bulanır sudan bile koku alırım ben bile yapabildiysem siz hiç korkmayın. 150 gr ilik çiğ olarak ufak bi kaseyi dolduruyor lavanta, zeytinyağı ve ısırgan otu yağı koydum ben içine. 20 ml di hepsi, hepsini kattım ama fazla geldi özellikle lavanta, bütün eve yayıldı kokusu o kadar yani :KK30: lavantanın yarısını koyun derim. iliğe 1 çay bardağı su katıp kaynattım yalnız normal mi bilmem ama benimki yeşil oldu :26: kaynadıktan sonra robotta çektim sonra süzdüm içinde kemik felan vardı nolur nolmaz diye.

ben bu tarife inanıyorum zaten suna dumankaya mesleğinde iddialı bunlar ninesinin tarifleri kadın lokman gibi bişeymiş :KK3: :94: kimyasallardansa doğal yöntemler daha mantıklı. yani ilik kanserli hastanın bile hayatını kurtarıyorsa saça neler yapar düşünün :KK53: :KK52: yiyebilen yesin de çok faydalı ben yiyemiyorum o ayrı mesele. saçlar fışkırırsa foto yükleyecem

herkesee tavsiye ederimm deneyinn :KK9:

150 gr nasıl ayarlanır ki :/

1 defa denedim saçdan çıkmıyo o yağ(yapanlar fark eder eldenden zor çıkıyo iyice yıkamak gerekiyo) eziyet resmen.

arkadaşlar ben ilikten memnunumm..ama ilikle uğraşmak istemeyenler için BONUSSA SAÇ İKSİRİ ni önerirm..geçen sene kullanmıştm.saç dökülmemi durdurmuştu..haftada 2 kez kullanılıyo.. tabi ben dayanamayıp 3 gün boyunca bütün saçıma boca etmiştim..3.günün sonunda tek bir tel bile dökülmüyordu.40-45 tl arasındafiyatı vardı..her aktarda bulunmuyo.ama tavsiye ederim....

Mrb arkadaslar ben sacıma hergun zeytın yagı surmeyı dusunuyorum snrada hacı sakırın zeytın yaglı glesırınlı sabunuyla yıkıyım dıyorum, sızce hergun zeytınyagının bı zararı olurmu bılen varsa cvplasın lutfen??

150 gr nasıl ayarlanır ki :/

canım eşim 150 gr almıştı bi kaseyi doldurdu tepeleme değil tam doldurdu yani öyle söylim. ben sabaha kadar saçımda beklettim gece yıkamaya üşendim :KK37: sabah yıkadım ilkinde köpürmedi ama ikinci kez şampuanladığımda köpürdü öyle saçtan çıkmama yapışma gibi bi durumu yok çıkmıyor diyenler iliği süzmeden yapmış heralde.iliği süzüp yağları da katınca losyon gibi oluyor zaten. bu ilk yapışım şimdilik bi fışkırma felan olmadı ama dolgunluk hissettim psikolojik midir nedir :21: bakalım bi kaç kez daha denedikten sonra gene yazıcam inşallaaahh çıkar saçlar yaa çok döküldü çünküü :KK25: :26:

Mrb arkadaslar ben sacıma hergun zeytın yagı surmeyı dusunuyorum snrada hacı sakırın zeytın yaglı glesırınlı sabunuyla yıkıyım dıyorum, sızce hergun zeytınyagının bı zararı olurmu bılen varsa cvplasın lutfen??

hergün yaparsan saçının dengesini bozarsın ama haftada bir kür olarak yaparsan tabiki çok faydası var zeytinyağının saçların canlanır beslenir bakımlı olur. ama dökülme için felan kullanacaksan pek faydası olmaz. sadece bakım içinse yap. bu arada şampuandan sabuna döneceksen sabun saçlarını keçe gibi yapar uzuuuun bi zaman buna katlanıp kullanacaksın ki saçların alışssın.( bende bi kere sabunla yıkadım rezil oldu saçlarım tarayamadım bile :KK50: ) zaten sabun kullanıyorsan sorun olmaz

Her gün yaparsan saçlarına çok yüklenmiş olursun çok yorarsın haftada 1 2 yapsan yeterli
Sabuna geçmen de çok iyi olur ben 1 aya yakındır sabun kullanıyorum çok memnunum ama daha doğal içerikli bir sabun seçmelisin hacı şakirin içeriği hiç masum değil...:KK50:
hergün yaparsan saçının dengesini bozarsın ama haftada bir kür olarak yaparsan tabiki çok faydası var zeytinyağının saçların canlanır beslenir bakımlı olur. ama dökülme için felan kullanacaksan pek faydası olmaz. sadece bakım içinse yap. bu arada şampuandan sabuna döneceksen sabun saçlarını keçe gibi yapar uzuuuun bi zaman buna katlanıp kullanacaksın ki saçların alışssın.( bende bi kere sabunla yıkadım rezil oldu saçlarım tarayamadım bile :KK50: ) zaten sabun kullanıyorsan sorun olmaz
Ilk 2 3 yıkamada keçeleşti saçım sonra bu sorunu yaşamadım, saçlarınızda azıcık saç kremi sürseymişsiniz sabunla temizledikten sonra sıkıntı olmazdı :KK34:

Her gün yaparsan saçlarına çok yüklenmiş olursun çok yorarsın haftada 1 2 yapsan yeterli
Sabuna geçmen de çok iyi olur ben 1 aya yakındır sabun kullanıyorum çok memnunum ama daha doğal içerikli bir sabun seçmelisin hacı şakirin içeriği hiç masum değil...:KK50:

hmmm bende zeytın yagı doal dıye bısey olmaz dıye dusunuyodum, ya bıde hacı sakır dogal sanıyodum sence hangı sabunı kullansam?:KK43:

saça en faydalı olan kendi yağıdır.Beslenmesi için yağlanmasına izin verin. hergün yıkamayın ve hergün bakım yapmayın. Saçınızl sık sık boyamayın. Zehir dozdadır derler. Bakım yapayım derken kel kalırsınız yoksa :)

hmmm bende zeytın yagı doal dıye bısey olmaz dıye dusunuyodum, ya bıde hacı sakır dogal sanıyodum sence hangı sabunı kullansam?:KK43:

Canım içeriğini inceleme fırsatı bulduğum bu oldu,
$image.jpg
Aktarlardaki sabunları da bakabilirsin ama kesin içerik bilgisi olsun paketinde ve içinde sabun bazı (ya da direkt sabun yazar) zeytinyağı (tüm sabunlarda yağ vardır ama doğal olanlarda zeytinyağı kullanılıyor genelde) gliserin ve su bunlardan başka bir şey olmamasına dikkat et
Doğal sabun çabuk biter ve çok köpürür saf sabunun kimyasal özellikleridir bunlar kullanınca buradan da anlayabilirsin canım
Benim kullandığım ise doa kozmetikten 'Hint yağlı ve sarımsaklı' sabun
$image.jpg :KK48:

Yaaa kızlarrr sız bana dedınız ya sureklı zeytın yagı surmek sacı yorar dıye ben bu 2 gun ust uste zeytın yagı yaptım ve bugun yapmayı dusunmuyodum kı bıde ne goreyım bı arkadas konu acmıs, 1 hafta boyunca saca zeytınyagu surmek sacı uzatıyomus hemide 2bucuk santım!!! acaba devam etsemi?

Yaaa kızlarrr sız bana dedınız ya sureklı zeytın yagı surmek sacı yorar dıye ben bu 2 gun ust uste zeytın yagı yaptım ve bugun yapmayı dusunmuyodum kı bıde ne goreyım bı arkadas konu acmıs, 1 hafta boyunca saca zeytınyagu surmek sacı uzatıyomus hemide 2bucuk santım!!! acaba devam etsemi?

cnm 1 hafta yağın içinden çıkmasa yine uzamaz..lütfen her duyduguna inanma..hande polatın videosu var hızlı saç uzamayla ilgili.belki sana bir referans olur..

X