Sığınma evi

Mamaaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
13
7
30
Selam hanımlar ilk defa yazıyorum. Ben eşimle anlaşamıyorum 5 aydır baba evindeyim başta destek oldular. Çocuklarımı yanıma alınca sırt döndüler. Boşanma davası da açmıştım bu arada hepsi destekledi. Eşim olacak herif de imzaladı. Beni almaya geldi ve bizimkiler beni zorla göndermeye çalışıyor. Çocukları da alcam dio herif sen gelmezsen ne yapacağımı bilmiyorum

Sığınma evine git tabi ama şiddet vs yoksa genelde destek olmuyorlar, ailene kesinlikle istemiyorum zorla gönderirseniz sizi silerim demelisin, eşinle neden boşanmayı düşünüyorsun, detay verir misin ...

Sığınma evine git tabi ama şiddet vs yoksa genelde destek olmuyorlar, ailene kesinlikle istemiyorum zorla gönderirseniz sizi silerim demelisin, eşinle neden boşanmayı düşünüyorsun, detay verir misin ...
Sığınma evi düşünüyorum bende dün yetkililerle görüştüm böyle bir durumda kabul edileceğim söylendi. Eşimle şiddetli geçimsizlik her açıdan eksik bırakıyor maddi manevi ve üstüne namusuma varana kadar kıskançlıklar ithamlar.. istemiyorum dedim defalarca ama kendi kendilerine plan yapıyorlar al karını çocuklarını git diye. Eşim olacak adamla da konuştum yok tık yok

Aileniz böyle yaparsa geri dönmeniz bile iyice beter olur , adam sizin sahipsiz olduğunuzu, ona mecbur olduğunuzu düşünür ve daha çok eziyet eder , keşke biraz maddi gücünüz, işiniz olsaydı kimseye eyvallah etmezdiniz, iş bulup çalışıp ayrı eve çıkabilme şansınız var mı , ailenize beni bikac ay idare etseniz iş bulup yeni düzen kurana kadar deseniz kabul etmezler mi , sizi idare etmezler mi bikac ay , nasıl aile bunlar ya , kaç çocuğunuz var bu arada ..

3 çocuğum var en küçüğü 4 yaşında. Birkaç gün önce annem evden kovdu beni kesinlikle kabul ve idare etmezler beni maalesef.. elimde mesleğim yok ama kendi ayaklarım üzerinde durabilecek çalışabilecek haldeyim hani fırsat verilse çalışırım zaten. Yoksa kabul etseler bugün çıkar giderim ayrı eve ama yok adama mevburmuşum gibi hareket ediyorlar. Tek bildikleri ayıp günah elalem ne der çocuklar için. Bu psikoloji ile nasıl sağlıklı bı ebeveyn olabilirim ki?

Bence gücün varsa herkese rest çek ve acilen iş bul ve küçük 1+1 ev tut , ve tabiki aileni de sil, bu bikac gün içinde iş bulmaya çalış acil ...

Ailen çok cahil, kızları eziyet görüyor onlar elalem ne der derdinde ...

Bence gücün varsa herkese rest çek ve acilen iş bul ve küçük 1+1 ev tut , ve tabiki aileni de sil, bu bikac gün içinde iş bulmaya çalış acil ...
Bu gece güya yola çıkcaz otogara varmadan aramayı düşünüyorum eve ben gitmicem ya ordan ölüm çıkacak ya da gitmem. Kabul etmiyorsanız bile şimdi şu dk 183ü arar gelen ekiple beraber giderim dicem. O zaman düşünsünler elalem ne der diye! Kabul ettiler ettiler etmediler yapacağım şey bu her halükarda silcem onları bu adamla gitsem de kalsamda. Madem bu kadar önemsizm kalmamin da önemi yok. Çatlayacak noktadayım son çare iç dökmek için buraya yazdım

Bu Aksam son kez konuşun baktınız olmuyor 183 ü arayın, beni zorla şiddet uygulayan eşimle gönderiyorlar deseniz polis bile müdahale eder , kades uygulamasını yükleyin en ufak zorbalıkla butona basın, ekipler dakikalar içinde kapıda oluyor, hemen şimdi yükleyin, ben ailenize de güvenemedim, gitmediniz diye size şiddet uygulama potansiyelleri var ...

Gitmeyi düşünmüyorum zaten ölürüm de gerekirse, gitmem. Birazdan çıkarız büyük ihtimalle yolda arayıp anlatacam anlamasalar direkt ordan çeker giderim
Bence çıkmadan arayın, gerekirse polisi de arayın acil şekilde, karakola gidince bir hal çaresine bakarsınız orda , polisler de yardımcı oluyor, aileniz ikna olmadı ise hemen şimdi arayın polisi ..

Çok üzüldüm yazdıklarınıza

İnşallah güzel günleriniz olur çocuklarınızla birlikte

Gitmeyi düşünmüyorum zaten ölürüm de gerekirse, gitmem. Birazdan çıkarız büyük ihtimalle yolda arayıp anlatacam anlamasalar direkt ordan çeker giderim

Gittiğinizde eşinizin tekrar şiddet uygulama ihtimali var mı? Eğer yoksa bence çocukları eşinize verin, şuan çocuklara bakacak durumda değilsiniz.

Gittiğinizde eşinizin tekrar şiddet uygulama ihtimali var mı? Eğer yoksa bence çocukları eşinize verin, şuan çocuklara bakacak durumda değilsiniz.
Hepinize çok teşekkür ederim bnde öyle yapmayı düşünüyorum şimdilik kalsınlar onda bn kendim toparlaninca alırım inşallah . Şimdi çıkıyoruz eşim olacak herifle yolda bu ilden çıkacak olsam bile gitmicem aricam bizimkileri gitmiyorum kabul etmiyorsanız gelmiyorum oraya da

Hepinize çok teşekkür ederim bnde öyle yapmayı düşünüyorum şimdilik kalsınlar onda bn kendim toparlaninca alırım inşallah . Şimdi çıkıyoruz eşim olacak herifle yolda bu ilden çıkacak olsam bile gitmicem aricam bizimkileri gitmiyorum kabul etmiyorsanız gelmihrikm
Off indirdim onu da son çare onları aricam yolda bile olsam çünkü benimle otogara kadar geliyorlar gideyim diye

Şiddet uyguluyor desem yalan olur çocuklarını da seven bi adam bu durumdayım diye yalan söyleyemem hakkına girip. O yüzden yanında kalsınlar en azından birkaç ay düzen oturtana dek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…