Sığınma evi

Şiddet uyguluyor desem yalan olur çocuklarını da seven bi adam bu durumdayım diye yalan söyleyemem hakkına girip. O yüzden yanında kalsınlar en azından birkaç ay düzen oturtana dek
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda eğer bakacağına inanıyorsanız siz bilirsiniz sonuçta erkekler sabah kalkıp işe gidiyor en küçüğü 4 yaşında 3 çocuk var

Anladım hayırlısı olsun hakkınızda eğer bakacağına inanıyorsanız siz bilirsiniz sonuçta erkekler sabah kalkıp işe gidiyor en küçüğü 4 yaşında 3 çocuk var
Amin teşekkür ederim. Ya zaten bn anlaşmalı dava açtığımda da kendi istedi çocukları sonra zaten aldım yanıma o süreçte. Bilmiyorum kafayı yememe ramak kaldı

Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm.
Lütfen yolda dikkat et, araçta kavga etme, tahrik edecek bi şey söyleme, bi cinnet haliyle kötü şeyler yaşanmasın. Sakin kal. Gerekirse git evine çocukları yerleştir eşin işe gidince çık evden

Çok üzüldüm durumunuza ama 3 çocukla fazla alternatifiniz yok maalesef. Eşiniz fiziksel siddet uygulamiyorsa evinize dönüp dişinizi sıkıp kavga gürültü çıkarmadan çocuklarınızın başında durup yaşamaya devam etmenizi tavsiye ederim zira diger bütün alternatiflerde o 3 çocugun sefil olması kaçınılmaz...

3 çocuğum var en küçüğü 4 yaşında. Birkaç gün önce annem evden kovdu beni kesinlikle kabul ve idare etmezler beni maalesef.. elimde mesleğim yok ama kendi ayaklarım üzerinde durabilecek çalışabilecek haldeyim hani fırsat verilse çalışırım zaten. Yoksa kabul etseler bugün çıkar giderim ayrı eve ama yok adama mevburmuşum gibi hareket ediyorlar. Tek bildikleri ayıp günah elalem ne der çocuklar için. Bu psikoloji ile nasıl sağlıklı bı ebeveyn olabilirim ki?
Tatlım mesleğin yok, hiç çalışma geçmişin yok, fırsat verilse çalışırım diyorsun da iş bulsan bile alacağın ücret bırak 3 çocuk bakmayı, 1 göz oda tutup tek başına karnını doyurmana bile yetmez...Şu anda eşine mecbur olduğun konusunda ailen haklı maalesef, ancak çocuklari gözden çikarirsan belki, yarı aç yarı tok tek başına ayakta kalırsın ama bu bile çok zor. Allah yardımcın olsun

Tatlım mesleğin yok, hiç çalışma geçmişin yok, fırsat verilse çalışırım diyorsun da iş bulsan bile alacağın ücret bırak 3 çocuk bakmayı, 1+1 ev tutup tek başına karnını doyurmana bile yetmez...Şu anda eşine mecbur olduğun konusunda ailen haklı maalesef, ancak çocuklari gözden çikarirsan , o da belki, yarı aç yarı tok tek başına ayakta kalırsın ama zor. Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim çalışma geçmişim var evet mesleğim yok ama birçok yerde çalıştım en basiti bu gelmeden önce de tekstilde çalışıyordum. O yüzden kendimi toparlamadan çocukları alamam belediye ve kaymakamlıklardan destekler de var. Ailem şuan için değil sürekli mecbursun diyorlar annem git sana ne yaparsa yapsın deyip kovdu beni zaten

Teşekkür ederim çalışma geçmişim var evet mesleğim yok ama birçok yerde çalıştım en basiti bu gelmeden önce de tekstilde çalışıyordum. O yüzden kendimi toparlamadan çocukları alamam belediye ve kaymakamlıklardan destekler de var. Ailem şuan için değil sürekli mecbursun diyorlar annem git sana ne yaparsa yapsın deyip kovdu beni zaten

piraye piraye nin yorumunu dikkate al doğru söylüyor
Ailenin ne dediği şu aşamada önemli değil ama senin bir hayat kurman için alt yapı hazırlaman lazım
Üç tane çocuğa çalışan bir baba ne kadar bakabilir, kim sahip çıkabilir
Mutsuz olmanı anlıyorum ama fevri bir karar verme, şimdilik evine dön, çocuklarının başında ol
Bunu şiddet uygulamıyor dediğin için yazıyorum, kendine çalışacak bir ortam yaratmaya bak, çocuklar biraz toparlansın
Fevri hareket edersen hem kendine hem onlara zarar verirsin, biraz para biriktirmeye bak, elini sağlama al, yardımla falan olacak iş değil çocuklarını alman. Sığınma evi geçici bir çözüm sanırım en fazla altı ay kalabiliyorsun, tekstilde vs... alacağın asgari ücretle ev mi tutacaksın, çocuklara bakıcı mı, geçim mi mümkün değil, kendini daha zora sokacak bir şey yapma sakın

piraye piraye nin yorumunu dikkate al doğru söylüyor
Ailenin ne dediği şu aşamada önemli değil ama senin bir hayat kurman için alt yapı hazırlaman lazım
Üç tane çocuğa çalışan bir baba ne kadar bakabilir, kim sahip çıkabilir
Mutsuz olmanı anlıyorum ama fevri bir karar verme, şimdilik evine dön, çocuklarının başında ol
Bunu şiddet uygulamıyor dediğin için yazıyorum, kendine çalışacak bir ortam yaratmaya bak, çocuklar biraz toparlansın
Fevri hareket edersen hem kendine hem onlara zarar verirsin, biraz para biriktirmeye bak, elini sağlama al, yardımla falan olacak iş değil çocuklarını alman. Sığınma evi geçici bir çözüm sanırım en fazla altı ay kalabiliyorsun, tekstilde vs... alacağın asgari ücretle ev mi tutacaksın, çocuklara bakıcı mı, geçim mi mümkün değil, kendini daha zora sokacak bir şey yapma sakın
Çalışmama izin vermiyor ve maddi olarak kısıtlandığım için para biriktirmem mümkün bile değil evet şiddet şimdilik yok ama psikolojik olarak var ve çok yıprandım. 2.5 ay önce gel madem al bizi barışalım dedim geldi ve haber vermedwn numarasını bile değiştirerek kaçtı.

Çalışmama izin vermiyor ve maddi olarak kısıtlandığım için para biriktirmem mümkün bile değil evet şiddet şimdilik yok ama psikolojik olarak var ve çok yıprandım. 2.5 ay önce gel madem al bizi barışalım dedim geldi ve haber vermedwn numarasını bile değiştirerek kaçtı.

Anladım sen kararını vermişsin ama bunu yolda yapma lütfen
Eve gidin, çocukları yerleştir, gideceğin sığınma evini ayarla en azından kendini sağlama al temkinli hareket et, telefonunda kades yüklü olsun, Allah yardımcın olsun

Anladım sen kararını vermişsin ama bunu yolda yapma lütfen
Eve gidin, çocukları yerleştir, gideceğin sığınma evini ayarla en azından kendini sağlama al temkinli hareket et, telefonunda kades yüklü olsun, Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim 🙏

X