Siğillerim konusunda yardım lütfen

hayıııır elma yok evde off bide izmi kalıyor o kremn tarifini verebilirmisin cnm

inş.elma rendesi dindirir elma elinde ısınınca yeni bir elma rendelesin daha rahatlatıyor tekrar çok geçmiş olsun..

zeytinyağını bile denedik cnm almaı acısını çok garip bi durum ilaç yanığı olduğu için tıbbi müdehale yapmıyolar bizde evde acıyı azaltalım dedik ama bişey bulamadık

ama hiçbir şey öyle pat diye acısını çekmez canım bu gece biraz canı yanacak çaresiz
zeytinyağı da sabaha kadar durunca hafifletiyor zaten güneş yanığında

Güneş yanığına yoğurt iyi geliyor ama bu ilaç yanığı faydası olurmu bilmiyorum.

ahh bitanemmm ya Allahım bugün yapılan dualrı geri çevirmezmiş, çok üzücü kıyamam, inşAllah iyileşir tatlım benim, izde bırakmaz Rabbim, Allahın cehhennem ateşinden sakınsın kardeşini(

İlaç yanığı kimyasal yanığa mı girer eğer kimyasal yanık sayılırsa 10 dk bol su altında tutmak gerekir diyor ilk yardım olarak.

ya canım elma bulabildiniz mi? yok mudur bıu saatte kapısını çalabileceğniz kimse? komuş vs off keşke yakın olsak bizde yardımcı olsak içim sıkıntıya girdi

ahh bitanemmm ya Allahım bugün yapılan dualrı geri çevirmezmiş, çok üzücü kıyamam, inşAllah iyileşir tatlım benim, izde bırakmaz Rabbim, Allahın cehhennem ateşinden sakınsın kardeşini(

saol canım Allah hepimizin duaların kabul etsin dualarına bizide kat

İlaç yanığı kimyasal yanığa mı girer eğer kimyasal yanık sayılırsa 10 dk bol su altında tutmak gerekir diyor ilk yardım olarak.

su fikride iyiyiymiş cnm az da olsa iyi geliyormş yazık yaa elleri acıdan şişti

ya canım elma bulabildiniz mi? yok mudur bıu saatte kapısını çalabileceğniz kimse? komuş vs off keşke yakın olsak bizde yardımcı olsak içim sıkıntıya girdi

bulamadık cnm suya tutuyo elini şimdilik şansımıza kimsede yokmuş elma

saol canım Allah hepimizin duaların kabul etsin dualarına bizide kat

amin canım inşAllah hepimiz için kabul olsun dualrımız, ama genç kız inşAllah iz kalmaz, bizim bir komsu hamile kalır kalmaz yag tenceresi üstüne devrilmişti, elinin kemikleri gözüküyordu o derece, ilk 3 ayı geçmedi diye hiç bişey yapamdılar, doktorlar ameliyt edilicek dediler 3 aydan sonra narkoz vs verelim çok sıkıntı çekti ama çok sabretti, ve ameliyat gerek kalmadn iyileşti toparlandı, şimdi bebegide var elinde var yok arası hafif izler, çok salavat çekmişti o zaman, açık havada balkonda sabhlıyordu acıısndan, sizde öyle yaoın olmassa Allah büyük geçer inşAllah, Allah ım cehennemde yakmasın((

çok üzüldüm arkadaşına ooof ya yanık çok zor rabbim kimseye vermesin o acıyı

çok üzüldüm arkadaşına ooof ya yanık çok zor rabbim kimseye vermesin o acıyı

amin canım benim, benimde aklım sizde kaldı Ayy canım bnm ya, biz o zaman komsumuza hep dua ettik, inşAlah tek çektiğin sıkıtnı bu olsun, Allah ahirette yakmasın seni dşye, inşAllah kabul olur, yakınen örnek görünce daha da gözümde canlanıyor ( Allah a emanet kardeşin Allah asla kulunun acı çekmesini istemez bir anneye göre 99 kat fazla Allah ın kullarına karşı merhameti bende çok çaresiz kaldıım zamanlarda duurmları hep Allah a emanet ediyorum rahatlıyorum, kardeşinde Allah a emanet olsun inşAllah gampocum

sağol bitanem ne güzel yazmışsın içim rahatladı sende Allaha emanet ol krdeşimde teşekkür ediyor ilginize Allah herkesten razı olsun

sağol bitanem ne güzel yazmışsın içim rahatladı sende Allaha emanet ol krdeşimde teşekkür ediyor ilginize Allah herkesten razı olsun

ayy ne kadar mutlu oldu içinizi rahatlmaya vesile oldugum için:) rica ederim, inşAllah tez vakitte şifa bulur, Rabbim görünmezinden şifalar versin, Allah a emanet olun tekrar:)

incir yaprağının sütü çok faydalı siğiller için.yaprağını koparıp siğil olan yerlere sürdüğünüzde iyileştiriyor.ben çok faydasını gördüm ve siğillerim geçti.bulabilirseniz hergün uygulayın bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…