bileğimde bir siğil çikmıştı il 33 diye bir ilaçla yakıyordum azar azar bir gecce yanlışlıkla şişenn yarısı elime döküldü annem yanık iileştiriyor önce bir elmayı hemen rendeledi üstüne bastık acısı dinene kadar brkaç gün snra dr gttim leke kalcak dedi ilaç yakmış ama annem balmumuyla bir krem yaptı srdüm geçti leke kalmadı allah acil şifalar wersin inş.. çok pis bir acısı warrrrofff
zeytinyağını bile denedik cnm almaı acısını çok garip bi durum ilaç yanığı olduğu için tıbbi müdehale yapmıyolar bizde evde acıyı azaltalım dedik ama bişey bulamadık
ahh bitanemmm ya Allahım bugün yapılan dualrı geri çevirmezmiş, çok üzücükıyamam, inşAllah iyileşir tatlım benim, izde bırakmaz Rabbim, Allahın cehhennem ateşinden sakınsın kardeşini (
İlaç yanığı kimyasal yanığa mı girer eğer kimyasal yanık sayılırsa 10 dk bol su altında tutmak gerekir diyor ilk yardım olarak.
ya canım elma bulabildiniz mi? yok mudur bıu saatte kapısını çalabileceğniz kimse? komuş vsoff keşke yakın olsak bizde yardımcı olsak içim sıkıntıya girdi
su fikride iyiyiymiş cnm az da olsa iyi geliyormş yazık yaa elleri acıdan şişti
saol canım Allah hepimizin duaların kabul etsin dualarına bizide kat
amin canım inşAllah hepimiz için kabul olsun dualrımız, ama genç kız inşAllah iz kalmaz, bizim bir komsu hamile kalır kalmaz yag tenceresi üstüne devrilmişti, elinin kemikleri gözüküyordu o derece, ilk 3 ayı geçmedi diye hiç bişey yapamdılar, doktorlar ameliyt edilicek dediler 3 aydan sonra narkoz vs verelim çok sıkıntı çekti ama çok sabretti, ve ameliyat gerek kalmadn iyileşti toparlandı, şimdi bebegide var elinde var yok arası hafif izler, çok salavat çekmişti o zaman, açık havada balkonda sabhlıyordu acıısndan, sizde öyle yaoın olmassaAllah büyük geçer inşAllah, Allah ım cehennemde yakmasın ((
çok üzüldüm arkadaşına ooof ya yanık çok zor rabbim kimseye vermesin o acıyı
sağol bitanem ne güzel yazmışsın içim rahatladı sende Allaha emanet ol krdeşimde teşekkür ediyor ilginize Allah herkesten razı olsun