Siğillerim konusunda yardım lütfen

gampo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
130
2
40
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var
kız kardeşimin elinin üst kısmına siğiller için özel hazırlanan ilaç döküldü kahverengi bir ilaç siğilleri yakıyormuş elleri dayanılmaz derecede yanıyor
acile gittik ilaç yanığı olmuş müdehale edemeyiz dediler araştırma hst git dediler
ancak kızcağız acıdan ağlıyor ne yapsak bilemedik böyle bir durum yaşadınızmı acillll yardım ltfen

ilaç yanığında işe yarar mı bilmiyorum ama anestol diye bi jel var yanıklarda kullanılır acısını alır hafif uyuşturarak.siğil ilaçları asidik yapıda diye biliyorum o yüzden yakmıştır da doktorlar nası bişey yapamazmış onu anlamadım geçici bi çözüm önerir insan hiçdeğilse biz bilmeyiz başka hastaneye git demekle olmuyor öyle.neyse canım bi de silverdin krem var o da yanıklarda kullanılır hem iyileşmesi hem iz kalmaması hem de acısını alması için ama bahsettiğin şey asitse mutlaka bir doktorun görmesi lazım biz ne desek boş
çok geçmiş olsun..

bizmde elimizi kolumuzu bağlayan şey asla ilaç yanığına ağrı kesici krem sürülmemesi acaba evde yapabileceğimiz birşey varmıdır diye yazdım ilgilendiğin için teşekkür ederim cnm

rica ederim de ya iz falan kalırsa?
yarın mutlaka gidin doktora
ağrı kesici sürülmüyorsa başka herhangi bişey sürmek de sakıncalı olablir

umarım iz falan kalmaz ama canı çok yanıyor buz koyuyor üzerine ama faydası yok

çok geçmiş olsun canım
gidebileceğiniz bi araştırma hastanesi yok mu yakınlarda?

çok sağol cnm ama acil doktoru acilde birşey yapılamaz dermotoloji hekimi görmesi gerek dedi ne yapsak bilemedim

Su yanığının acısını patates alır ama sizin işinize yararmı bilemedim
Çok geçmiş olsun

bilemedim ki ben de ya..uyumaya çalışsın düşündükçe daha çok acır çünkü
gerçi ben ağrılarımdan uyuyamazdım ama denesin inşallah bi sorun çıkmaz..

koyduk patatesi ama acıda bi azalma yokmuş cnm apranax bile içti faydası yok

tatlım ben çok beyaz tenliyim güneş yanığı olduğum zaman hani böyle kızarır cayır cayır yanar ya
yatarken zeytinyağı sürüyordum sabaha kadar onun acısını alıyordu
biyerden okumuştum yanlış da yönlendirmek istemem ama işe yarar belki dedim
çok acır şimdi o geçmişolsun.....

zeytinyağını bile denedik cnm almaı acısını çok garip bi durum ilaç yanığı olduğu için tıbbi müdehale yapmıyolar bizde evde acıyı azaltalım dedik ama bişey bulamadık

bileğimde bir siğil çikmıştı il 33 diye bir ilaçla yakıyordum azar azar bir gecce yanlışlıkla şişenn yarısı elime döküldü annem yanık iileştiriyor önce bir elmayı hemen rendeledi üstüne bastık acısı dinene kadar brkaç gün snra dr gttim leke kalcak dedi ilaç yakmış ama annem balmumuyla bir krem yaptı srdüm geçti leke kalmadı allah acil şifalar wersin inş.. çok pis bir acısı warrrr offf

ayyy çok teşekkür ederim cnm çaresizce geçer diye bekliyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…