Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elis benimde oğlumun ellerinde başladı daha sonra bacaklarına yayıldı yüzünde bile çıktı.Kolsuz Agop'a bile götürdüm siğil ilacı verdi.Fakat ilaç asitli oldıgı için siğil kenarlarında yanıklara neden oldu,V e daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine okuttum siğilleri. Bana bir tanıdıgının evinden elma çal dedi.Dayımlardan çaldım, daha sonra söledim ama:)Sonra arkadaşıma götürdüm ,saman süpürgeden birkaç çalı kopardı ve çıkan siğillerin üstüne değdirerek siğil duasını okudu ve elmaya sapladı .Elmayıda evine götür çürüyene kadar beklet vede at dedi.Ve inanılmaz bişi oldu elma çürüdüğünde siğiller gitmişti yerleri bile belli değildi.İnanıyorsan bu işi bilen bir büyüğünden yardım iste.Hala düşündükçe inanamıyorum bunuda sölüyeyim.Geçmiş olsun
geçmiş olsun okut geçer biz okuyoruz ama bu şekilde geçermi bilmiyorum kızının adını yaz istersen kaçtane olduğunuda yaz bi okuym çok insandan geçti bu şekilde
geçmiş olsun okut geçer biz okuyoruz ama bu şekilde geçermi bilmiyorum kızının adını yaz istersen kaçtane olduğunuda yaz bi okuym çok insandan geçti bu şekilde
bende istiyorum lütfen...şimdiden saol arkadaşım benimde 6 tane var..
whiteice67 benım de eşimde var hem de yüzünde sol tarafında ve neresınden çıkacagı bellı olmuyor.Bırı yok oluyor sonra bırden yıne çıkıyor.
Sayı veremıyorumkı şuan gorebıldıgımız 8 tane.
İsmi serkan anne adı dürdane başka bılgı gerekıyormu?
Şifa Allah'tan aracı sen olursan çok hayır duası alacağın kesın.
senağlama:Saruboceq: