Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim annem yok ediyor. bizim vardı o yok etti. nasıl oluyor anlatayım. vücudunda ne kadar siil varsa sayıyor. sonra siilin sayısı kadar hamuru parçalara ayırıyor. sonra onlara dua ederek asıyor. hamur kuruduğu zaman siilde kendilinde yok oluyor. ( BU OLAY ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILIYOR )
kesinlikle tek geçerim verrutol sabah akşam 2 gün yaww hem pahalıda degildi eczaneden alıverin bi koşu :)
ben pek inanmazdım böyle şeylere... ama annem hep anlatır; elinde bi kaç tane siğil varmış... neler yapmış geçirememiş; bir arkadaşı babasının duayla geçirebileceğini söylemiş; neyse adam okumuş üflemiş; ilk kaybolan ilk çıkan siğilmiş... annem bizzat yaşamasam asla inanmazdım, der... :1shok:
güzelim incir sütüne falan hiç gerek yok elinize alın naylon ipi,siğile bir düğüm atın,sıktırın..bir gün sonra siğilin düştüğünü göreceksiniz ayrıca iz falan da bırakmıyor..deneyin..ben çok denedim:))Sigilin Olduğu Yere Incir Sütünü Sürüyosunuz. Ilk Başta Aciyo Azcik Hatta Hafiff Kanayabiliyo çünki Süt Yakiyo.incir Sütünü Nerden Bulacagiz çok Kolay Incir Yapragi Dahi Yeterli.yapragi Herhangi Bi Yerinden Kirildiğinda Dahi Süt çikiyo Zaten.anliycaniz Bir Yaprak Kirmaniz Yeter 5-6 Gün Sür.benim Iki Tane Vardi Sigil Ve şuan Iz Bile Yok.yatarken Sür.sürerken Besmele çek Yat Uyu.
siğil duydumda tavuk g...tü ne ya