kendinizde okuyun...ben kendim okumuştum...aklıma geldikçe...şükür geçti...
aynen zaten içimden hep şu geçiyor kim iğreniyorsa onda da çıksın çünkü yaşamadan anlamıyor insanlar bu arada inşallah hafta sonu gideceğim teyzenin okuyup üfürmesi bir işe yarar Eki Görüntüle 988733
siğil dna nın yaptığı bir şey ne yapılırsa yapılsın tekrar çıkabiliyor bende tekrar çıkmadı ama çıkabilir kesin kurtulma yöntemi yok sanırım, ilk sağlık ocağına gitmiştim jel yazılsın diye doktor hoca önermişti tabi o andan sonra gözümde doktor olarak değeri kalmadı hacı ile hoca ile olacak şeyler mi derdi veren rabbimse dermanını ondan isterim, bilimsel yoldan isterim ama hoca ne rabbimle benim aramda aracı mı? bana yanlış geliyor açıkcası.:44:
Bunu da kullandım sonrasında suyla yumuşattım soydum iyice sonrasında iki gün ayağımın üstüne basamadım:) çok acıyordu.
Ayak tabanında mı canmbence lazere git kesin çözüm lazerle hemen yakıyo kökünü
Hanımlar ayak tabanımda ve elimde siğil var bir genç kız olarak görüntü hiç hoş değil. Doktora gittim ilaç kullandım, okuttum ama geçmedi başına gelen varsa nasıl kurtuldular bana bilgi verebilir misiniz????
Hanımlar ayak tabanımda ve elimde siğil var bir genç kız olarak görüntü hiç hoş değil. Doktora gittim ilaç kullandım, okuttum ama geçmedi başına gelen varsa nasıl kurtuldular bana bilgi verebilir misiniz????
Benim kizimim elinde bir tane vardı once cok takmadim sonra dan heryerine bulaştı dudagin da bacak arasindan tutunda akliniza neresi geliyorsa kac kere doktora götürdüm ilaç verdi hic faydasini görmedim en son annem okutulim dedi götürdk kagida birseyler yazdi yedi tane arpayla birlikte bir agacin dibine gomun dedi açıkçası önceleri hiç inanmıyodum gececegine ama hepsi bitti ne bir iz nede bir leke kaldi hayret ettim valla senin de etrafinda varsa öyle biri git bence bu arada gittigini falan unut biraz zamanda lazım hemen geçmiyor
canım 2 hafta öncesine kadar iki elim ve sağ ayak tabanımda vardı 2 ay boyunca verrutol isimli uhu gibi bi ilac onu aralıksız kullandım asitli ilaç sigilı yaka yaka köküne indi ama küçülüyodu kaybolmuyodu en son bide kadın var mahallede ona okuttum 2 defa suya okunmuş suyu kıbleye dönerek ve inanarak iç ve o sudan siğillere de sür @ haftaya kalmaz dökülür dedi ama ben ilacıda kullandım kadının dedığınıde yaptm gerçekten 1 haftaya kalmadı döküldü ama bu ılacıda tavsiye ederim kullan özellikle banyoda yumuşuyo o siğiller ve ilacında etkisyle deri kalkıyo köküne kadar şimdi tertemizim 2 haftadır bende utanıyodum bi genç kız için kötü bı görüntü oluyo ama bu siğil kesinlikle nazardan çıkiyo yeni işime başlamamın 2. Haftası birden çıkmıstı hepsi duanın gücüne de inanıyorum ama bu ilacıda tavsiye edıyorum zaten doktor vermişti banada bi genç kızın elleri bôyle olmamalı diyerekten gecmiş olsun cnm insallah tez zamanda kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?