• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pamuk prensesin tahtı yer ile yeksan oldu kızım doğunca:))

canım ne güsel anlatmıssın sabah sabah ağlattın beni alah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

allah analı babalı uzunn ömürler versin..

hayırlı evlat olsun inşallah..

sizin içinde bi maraton başlıyo allah güç kuvvat versin..

sağlıkla kalın :)

rumelili canım ya ne güzel dile getirmişsin.ben de o güzel günü heyecanla bekliyorum.kızına uzun hayırlı sağlıklı ömür diliyorum Allah tan.

Maşallah Allah nazarlardan saklasın kuzunuzu :nazar: Sağlıkla büyütün inşallah a.s.

:nazar::nazar:canım maşallah ne kadar güzel bir bebek rabbim analı babalı sağlıklı bol rızıklı uzun ömürler versin ikinizde allaha emanet olun.a.s.

O kadar yürekten ki garip bir şekilde gözyaşlarıma engel olamadım......
Rabbim sağlıkla uzun ömürler nasip etsin. Sizleri başından eksik etmesin.....
Mutluluğun her daim olur inşallah....

teşekkür ederim arkadaşlarım.....zorlu süreçten bir zorlu sürece adım attık hadi hayırlısı.........Allah doğurmayı nasip etti,büyütmeyide nasip etsin inşallah.....herbirimize

canımcımm kendin gibi güzel huylu kalbi temiz iyi bir evladın olacağına eminim.. senin yetiştirdiğin kızdan zaten farklı bişi beklenmez ki:ecrin_bebek: idilcik daha karnındayken belliydi güzel olacağı ama ben bukadar güzel pamukk prenses olacağını tahmin etmiyordum.. Allah eşinle meleğinle güzel,sağlıklı ömürler nasip etsin canımm..

masallahh be pamukkkk gıbıııı allah bızede nasıp etsın inş...mleğnle saglıklı bı hayat nasıp etsın allah:nazar:

Back