• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siğiller :(

bendede vardı baya bir süre ilaç doktor her yolu denedim sonra koca karı ilacıyla geçirdim :1: yenmeyen incir var onun incir verdiği zaman o incirin sütünü sürdük bir kaç gün ve geçti artık geçeceği vardı öylemi geçti yoksa gerçekten omu kuruttu bilmiyorum ama denemekte fayda var bence :34:

Elimde vardı bir tane. İncir sütünü duyunca karşıma çıkan her incir ağacının varsa ham incirini koparıp, incir yoksa yaprağını koparıp
sütünü sürdüm. sanırım 10-15 kez olmuştur. Sonra birgün yoluma çıkan incir ağacından bir yaprak kopardım, sürmek için siğilimi aradım
lakin bulamadım. Hiç bir iz yoktu sanki hiç olmamıştı da hayal görmüştüm. Yaşadım ve paylaştım karar sizin. Geçmiş olsun.

Elimde vardı bir tane. İncir sütünü duyunca karşıma çıkan her incir ağacının varsa ham incirini koparıp, incir yoksa yaprağını koparıp
sütünü sürdüm. sanırım 10-15 kez olmuştur. Sonra birgün yoluma çıkan incir ağacından bir yaprak kopardım, sürmek için siğilimi aradım
lakin bulamadım. Hiç bir iz yoktu sanki hiç olmamıştı da hayal görmüştüm. Yaşadım ve paylaştım karar sizin. Geçmiş olsun.

evet bende o şekil geçirmiştim ama konu sahibi denemiş geçmemiş onda işe yaramamış sanırım yada incirin sütünü sürmüştüm ben o yaprağın sütünü sürmüş ondanmı olur bilemedim

Bende incir sütü sürdüm ama her üncir türü olmuyomuş ona geçmediydi. Okutmadığım hacı hoca da kalmadıydı dedim bide kendim okuyun siğil için dua yazıodu bi dua kitabında 3ihlas 1 fatiha aklıma geldikçe okuyodum geçti çok şükür :)) bitaneside incirden geçtiydi ama :)

evet bende o şekil geçirmiştim ama konu sahibi denemiş geçmemiş onda işe yaramamış sanırım yada incirin sütünü sürmüştüm ben o yaprağın sütünü sürmüş ondanmı olur bilemedim

İncir, yaprak arasında etki farkı olabilir canım. Kolay bir uygulama olduğu için her ikisini de denedim. Bir iki uygulama yeterli olmayabilir sabırlı olmak gerekiyor. Bu arada kızım da sınıfında ellerinde çok fazla siğil olan acı çeken çeşitli tıbbi tedaviler uyguladığı halde netice alamayan arkadaşına incir sütünü önermiş. Hatta okuldan çıkışta incir ağacının altına birlikte gidiyorlarmış. Bir süre sonra geçmiş çocuğun siğilleri.

bende de aynı dert var 7 senedir işaret parmağımda siğil var en son oje gibi olan ilacı sürdüm baya bi inceldi sonra soyulmamaya başladı birgün baktımki yine şişmiş eski haline gelmiş o an umudunuz hevesiniz kırılıyor birde cahil insanlar ıyy o ne ya diyor ya gücüme gitmiyor değil siğil işte :( daha önce avucumun içinde vardı annem hocaya okuttu o hafta elim çok kaşındı kaşırken siğil düştü kabuk gibiydi hoca vefat ettiği için diğer siğil kaldı bende çok çaresizim kanaması fln çekilmez oluyor bazen bu hafta sonu bir teyzeye gidicem okutturcam çoğu insana hurafe gibi gelsede ben bunlara inanıyorum Eki Görüntüle 988297

Küçükken elimin üstünce çok vardı ve çok kötü gözüküyordu bazen de kanardı hatta çocukluk işte onları sever bir anlam yüklerdim şu annesi , babası , bunlarda çocukları diye :1: ama sonra kendiliğinden kayboldular durduk yere :31:

Son düzenleme:
İncir, yaprak arasında etki farkı olabilir canım. Kolay bir uygulama olduğu için her ikisini de denedim. Bir iki uygulama yeterli olmayabilir sabırlı olmak gerekiyor. Bu arada kızım da sınıfında ellerinde çok fazla siğil olan acı çeken çeşitli tıbbi tedaviler uyguladığı halde netice alamayan arkadaşına incir sütünü önermiş. Hatta okuldan çıkışta incir ağacının altına birlikte gidiyorlarmış. Bir süre sonra geçmiş çocuğun siğilleri.

olabilir belkide ben eczane doktor v.s her yöntemden sonra incir sütüyle geçirdim belkide onlar bir süre sonra etki etti ama incir sütü iyi geldi bana görede

Hanımlar ayak tabanımda ve elimde siğil var bir genç kız olarak görüntü hiç hoş değil. Doktora gittim ilaç kullandım, okuttum ama geçmedi başına gelen varsa nasıl kurtuldular bana bilgi verebilir misiniz????

hiç ilgilenme. bakma. unut onları. bir de ilaç vs hiçbir işe yaramadığı durumda 2 yıl içinde kendiliğinden geçiyorlar üzülme. yüzünde de çıkanlar var. çok şükür senin yüzüne çıkmamış.

Yesssss aynen öyle onu günde 2 3 kere damlatıodum bide sonra o beyazlayan kabukları soyuyodum. Yani onu sürdüm kuruyup düştü diye bişey yok ince ince soyuyodum siğili gitgide ufaldı en son direk derime döktüm siğilin oldugu yeri komple soydum azcık hunhanca davranmış olabilirm :)

Bunu da kullandım sonrasında suyla yumuşattım soydum iyice sonrasında iki gün ayağımın üstüne basamadım:) çok acıyordu.

Ege bölgesinde:34:adresi yazarım özelden ama teyze cok yaşlıydı 10 senelikte var bu mevzu muhtemelen hakkın rahmetine kavuşmustur:50:

Öldüyse Allah rahmet eylesin yaşıyorsa bi çok kişiyi daha kurtarsın. Ege bölgesi bana uzak benimki bi umuttu belki bana yakındır diye:)

dondurma ya da yakma yöntemi ile kurtulabilirsiniz kriyoterapi mi öyle bir adı vardı yöntemin büyük hastanelerde var.

hiç ilgilenme. bakma. unut onları. bir de ilaç vs hiçbir işe yaramadığı durumda 2 yıl içinde kendiliğinden geçiyorlar üzülme. yüzünde de çıkanlar var. çok şükür senin yüzüne çıkmamış.

Kendiliğinden geçiyor mu gerçekten...

Ben yaprağının sütünü sürmüştüm sanırım ondan geçmedi:(

bende de aynı dert var 7 senedir işaret parmağımda siğil var en son oje gibi olan ilacı sürdüm baya bi inceldi sonra soyulmamaya başladı birgün baktımki yine şişmiş eski haline gelmiş o an umudunuz hevesiniz kırılıyor birde cahil insanlar ıyy o ne ya diyor ya gücüme gitmiyor değil siğil işte :( daha önce avucumun içinde vardı annem hocaya okuttu o hafta elim çok kaşındı kaşırken siğil düştü kabuk gibiydi hoca vefat ettiği için diğer siğil kaldı bende çok çaresizim kanaması fln çekilmez oluyor bazen bu hafta sonu bir teyzeye gidicem okutturcam çoğu insana hurafe gibi gelsede ben bunlara inanıyorum Eki Görüntüle 988297

Geçmiş olsun canım gerçekten bazı insanlar çok garip oluyorlar ve acımasız. Iyy ne ya siğil bu öyle diyenlere siğillerimi onlara atasım geliyor :)

Küçükken elimin üstünce çok vardı ve çok kötü gözüküyordu bazen de kanardı hatta çocukluk işte onları sever bir anlam yüklerdim şu annesi , babası , bunlarda çocukları diye :1: ama sonra kendiliğinden kayboldular durduk yere :31:

Haha çok güldüm buna siğillere sevgiyle yaklaşmakta aslında farklı bir tedavi yöntemi olabilir:):)

dondurma ya da yakma yöntemi ile kurtulabilirsiniz kriyoterapi mi öyle bir adı vardı yöntemin büyük hastanelerde var.

Abimde vardı siğil dondurma ve yakma
Yöntemini denedi geçti ama sonrasında yeniden çıktı :(

Geçmiş olsun canım gerçekten bazı insanlar çok garip oluyorlar ve acımasız. Iyy ne ya siğil bu öyle diyenlere siğillerimi onlara atasım geliyor :)

aynen zaten içimden hep şu geçiyor kim iğreniyorsa onda da çıksın çünkü yaşamadan anlamıyor insanlar bu arada inşallah hafta sonu gideceğim teyzenin okuyup üfürmesi bir işe yarar Eki Görüntüle 988733

Abimde vardı siğil dondurma ve yakma
Yöntemini denedi geçti ama sonrasında yeniden çıktı :(

siğil dna nın yaptığı bir şey ne yapılırsa yapılsın tekrar çıkabiliyor bende tekrar çıkmadı ama çıkabilir kesin kurtulma yöntemi yok sanırım, ilk sağlık ocağına gitmiştim jel yazılsın diye doktor hoca önermişti tabi o andan sonra gözümde doktor olarak değeri kalmadı hacı ile hoca ile olacak şeyler mi derdi veren rabbimse dermanını ondan isterim, bilimsel yoldan isterim ama hoca ne rabbimle benim aramda aracı mı? bana yanlış geliyor açıkcası.:44:

Back