• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siğiller :(

siğil dna nın yaptığı bir şey ne yapılırsa yapılsın tekrar çıkabiliyor bende tekrar çıkmadı ama çıkabilir kesin kurtulma yöntemi yok sanırım, ilk sağlık ocağına gitmiştim jel yazılsın diye doktor hoca önermişti tabi o andan sonra gözümde doktor olarak değeri kalmadı hacı ile hoca ile olacak şeyler mi derdi veren rabbimse dermanını ondan isterim, bilimsel yoldan isterim ama hoca ne rabbimle benim aramda aracı mı? bana yanlış geliyor açıkcası.:44:

Herkesin düşüncesi farklı tatlım derdi veren Allah tabiki. Hocalar bi vesile sadece siğil okuyanlar hoca diil yalnız senin benim gibi insanlar. El var dediğimiz birşey vardır duydun mu bilmiyorum. Kimilerinin vücudun da birşey çıkar okuma sayesinde gider. Tabi sen de haklısın derdi veren Allah peki neden bi çoğumuz derdimizin dermanını başkalarından buluyor. Yanlış birşey söylemek istemem ama o zaman doktorlar neden varlar. Onlarda iyileşmemiz de sadece bir vesile.

Benim de tahmin edemeyeceğiniz kadar çoktu siğillerim.
Her parmağımda boğum boğumdu, görseniz tiksinirsiniz....
Her yolu denemiştim, ilaçlar vs..
En sonunda babaannem gidip bir hocaya okutmuştu, ve birden kuruyup gittiler bir hafta içinde...
Normalde inanmazdım bu işlere, doktora gittim olmadı hoca mı kurutacak demiştim ama öyle olmadı...
Bu bir hafta içinde kış ayıydı, karlarla çok haşır neşir oldum...
Ailem kar sayesinde geçtiğini söylüyor (karın içindeki bir maddeden dolayı, adını şu an hatırlamıyorum)
Ve geçti arkadaşım... Bir anda kuruyup gittiler.
Sen de bu kar yöntemini deneyebilirsin bence...
Çok geçmiş olsun.

Hanımlar ayak tabanımda ve elimde siğil var bir genç kız olarak görüntü hiç hoş değil. Doktora gittim ilaç kullandım, okuttum ama geçmedi başına gelen varsa nasıl kurtuldular bana bilgi verebilir misiniz????

benim ellerim sigillerle kapliydi doktor asit benzeri birsey vermisti gecmedi maalesef. Bir gun babamin memlekete gitmistik, koydeki kadinlar okut dediler ben de dalga gectim ise yaramayacagini ispatlamak icin okuttum, ama gecti :) Nasil oldugunu bilmiyorum, boyle seylere de hic inanmam ama benim sigillerimde ise yaradi.

Nasil yaptiklarini anlatayim:

Regl olmamis bir kiz sigillerin ustune kaya tuzu surecek bol bol, bir yandan da okuyacak. Sonra kaya tuzunu tulbente sarip musluga asacaksin (su tuza degecek aktikca) Tuz eriyince sigiller de erimis oluyor.

kizlar ne olur dalga gecmeyin, sacma oldugunu biliyorum ama ise yaradi

kızımın ellerinde vardı .yüzündede çıkınca nette araştırırken, sanırsam ay hilalken balkona çıktı kızım bismillah deyip siğilleri tükenbez kalemle etrafını çizerek halka içine aldı inanın bir şey kalmadı nette araştırırsanız daha ayrıntılı bulursunuz kızıma şifa olmuştu.

limon ve elma sirkesi. kesin çözüm. bi dahada çıkmaz

Kucukken ellerim sigil doluydu. Sonra yuzume sicradilar igrencti. Esnaf hastanesinde cok iyi diye bilinen memdyh bey vardi bayagi populerdi o zamanlar o yapma ilac verdi. Ilac tum derimi soydugu icin cok utaniyodum kendimi eve kapaymistim. Diger drlarin ilaclari zaten etki etmefi bile o kadar sigile.

Annm husrev hateminin hastasiydi o yillarda. Bi gun husrev hatemi gordu. Her gece yatarken bir kibrit copunun arkasiyla onlara tek tek sirke sur uyu dedi. Bir haftada dokulduler.

Bu arada incir sutuymus, komsudan tuz calip dort yol agzina dokmekmis, hocslara okutmak ufletmek, kirmizi tisort giyip bilmm nerde bagrmakmis, aklina sacma ne geliyisa 7 yasindayken uyguladim gecmedi.

Kardesimin de yuzunde vardi onu da surp pirgic ermeni hastanesinde serkis barisa goturduk. O gecirdi. Acnelyse mi ne oyle basit birkac ilacla. Randevu almak bayagi zor yalniz..

O derdi çok iyi bilirim. Kendiniz okuyun ve geçeceğine inancınız tam olsun. Doktor "biz bulaşıcı olduğunu ve yayıldığını bildiğimiz için bizde çıkınca çok zor geçiyor" demişti. Kesinlikle geçeceğine inan, bu kadar takılmasan çoktan geçmiş olurdu psikolojik olarak da etkileniyorlar.

Em ebremu ile başlayan bi ayet var internette de bulabilirsin, o ayeti okuyordum ben ve kalemle çiziyorsun çevresini okudukça. Ben kendim okudum çok acılı olan kriyoterapi tedavisi ile geçmeyen siğillerin hepsi bi anda geçti.

Çok geçmiş olsun. Allah size de şifa versin.

canım 2 hafta öncesine kadar iki elim ve sağ ayak tabanımda vardı 2 ay boyunca verrutol isimli uhu gibi bi ilac onu aralıksız kullandım asitli ilaç sigilı yaka yaka köküne indi ama küçülüyodu kaybolmuyodu en son bide kadın var mahallede ona okuttum 2 defa suya okunmuş suyu kıbleye dönerek ve inanarak iç ve o sudan siğillere de sür @ haftaya kalmaz dökülür dedi ama ben ilacıda kullandım kadının dedığınıde yaptm gerçekten 1 haftaya kalmadı döküldü ama bu ılacıda tavsiye ederim kullan özellikle banyoda yumuşuyo o siğiller ve ilacında etkisyle deri kalkıyo köküne kadar şimdi tertemizim 2 haftadır bende utanıyodum bi genç kız için kötü bı görüntü oluyo ama bu siğil kesinlikle nazardan çıkiyo yeni işime başlamamın 2. Haftası birden çıkmıstı hepsi duanın gücüne de inanıyorum ama bu ilacıda tavsiye edıyorum zaten doktor vermişti banada bi genç kızın elleri bôyle olmamalı diyerekten gecmiş olsun cnm insallah tez zamanda kurtulursun

kızımım ayak tabanın altında vardı..hemde bir kaç tane..yere basamıyordu...hastanede dondurma işlemi yaptılar..bayağı uzun süreli oldu fakat şimdi bir şeyi kalmadı...

Hanımlar ayak tabanımda ve elimde siğil var bir genç kız olarak görüntü hiç hoş değil. Doktora gittim ilaç kullandım, okuttum ama geçmedi başına gelen varsa nasıl kurtuldular bana bilgi verebilir misiniz????

Benim kizimim elinde bir tane vardı once cok takmadim sonra dan heryerine bulaştı dudagin da bacak arasindan tutunda akliniza neresi geliyorsa kac kere doktora götürdüm ilaç verdi hic faydasini görmedim en son annem okutulim dedi götürdk kagida birseyler yazdi yedi tane arpayla birlikte bir agacin dibine gomun dedi açıkçası önceleri hiç inanmıyodum gececegine ama hepsi bitti ne bir iz nede bir leke kaldi hayret ettim valla senin de etrafinda varsa öyle biri git bence bu arada gittigini falan unut biraz zamanda lazım hemen geçmiyor

Benim kizimim elinde bir tane vardı once cok takmadim sonra dan heryerine bulaştı dudagin da bacak arasindan tutunda akliniza neresi geliyorsa kac kere doktora götürdüm ilaç verdi hic faydasini görmedim en son annem okutulim dedi götürdk kagida birseyler yazdi yedi tane arpayla birlikte bir agacin dibine gomun dedi açıkçası önceleri hiç inanmıyodum gececegine ama hepsi bitti ne bir iz nede bir leke kaldi hayret ettim valla senin de etrafinda varsa öyle biri git bence bu arada gittigini falan unut biraz zamanda lazım hemen geçmiyor

İyi okuyan biri lazım ben de okuttum iğne ve tuzla siğillerimin etrafını çizdiler ama geçmedi hala :(

canım 2 hafta öncesine kadar iki elim ve sağ ayak tabanımda vardı 2 ay boyunca verrutol isimli uhu gibi bi ilac onu aralıksız kullandım asitli ilaç sigilı yaka yaka köküne indi ama küçülüyodu kaybolmuyodu en son bide kadın var mahallede ona okuttum 2 defa suya okunmuş suyu kıbleye dönerek ve inanarak iç ve o sudan siğillere de sür @ haftaya kalmaz dökülür dedi ama ben ilacıda kullandım kadının dedığınıde yaptm gerçekten 1 haftaya kalmadı döküldü ama bu ılacıda tavsiye ederim kullan özellikle banyoda yumuşuyo o siğiller ve ilacında etkisyle deri kalkıyo köküne kadar şimdi tertemizim 2 haftadır bende utanıyodum bi genç kız için kötü bı görüntü oluyo ama bu siğil kesinlikle nazardan çıkiyo yeni işime başlamamın 2. Haftası birden çıkmıstı hepsi duanın gücüne de inanıyorum ama bu ilacıda tavsiye edıyorum zaten doktor vermişti banada bi genç kızın elleri bôyle olmamalı diyerekten gecmiş olsun cnm insallah tez zamanda kurtulursun

İnşallah canım çok istiyorum kurtulmayı görüntü bazen beni bile tiksintiriyor maalesef :(

Bir kac ay once kadar elimde vardi cogaliyordu doktora gittim dondurma islemi yapildi kurtuldum tavsiye ederim.. Ama birden fazla gidiyorsun 10 gunde 1 ve ayrica ilac suruosun biraz skntili bi surec ama geciyor gecmis olsun:31:

benım de ellerımde ayaklarımda dagıldı ve baya vardı

ananem akrabamız olmayan bırı ıle sıgıllerı saydırdı.

kac tane sıgıl varsa o kadar arpa ve kaya tuzu akrabagımız olmayan kısı ,gazete kagıdına sardı anneme verdi

sonra annnanem o kapalı kagıtla akan suya kenara dibine koydu ustune uckulfallah bır el ham okudu

bıldıgı tum duaları okudu

suya gömmeye giderken konusmadan gıtmesı lazım kım atacaksa

15 gunde hepsı kayıp oldu cok ıse yarıyor sıgıl duası ben cok dalga gecmıstım ama cıdden gectı.

Son düzenleme:

Okutmayla falan olacak iş değil bu. Benimde elimde vardı, parmaklarıma, dudak kenarıma ve burnuma bulaştı. Siğil ilaçları, hocalar falan derken aldı başını gitti. Lazer ile yaktırdım ve tek seanstı çok şükür kurtuldum. Üzerinden yıllar geçti burnumda dudağımda ve elimde iz kalmadı işaret parmagımda küçücük bir iz kaldı baya köklüymüş siğil :))

Back