Ellerimde vardı IL 33 kullandım biraz eziyetli bir ilaç ama kesin çözüm oldu, bir daha çıkmadı
kusura bakamyın merakımdan soruyorum.Okuttum derken siğillerinize dua mı okutttunuz?
bendede vardı baya bir süre ilaç doktor her yolu denedim sonra koca karı ilacıyla geçirdimyenmeyen incir var onun incir verdiği zaman o incirin sütünü sürdük bir kaç gün ve geçti artık geçeceği vardı öylemi geçti yoksa gerçekten omu kuruttu bilmiyorum ama denemekte fayda var bence
İnanmycaksın ama onu da denedim incir yaprağındaki sütü sürdüm
ben direk incirdeki sütü sürdüm acaba fark edermi diyorum ya belkide geçeceği vardı geçti emin değilim çünkü 2 sene ilaç kullandım eczanede karışım yaptırdım okadr utanıodumki sürekli yara bandi takıyodum üzerine seni iyi anlıyorum çok kötü durumdu allah vermesin seninde hemen iyileşir inş.
kardeşimin eli doludu tırnakları düşmek üzereydi her yolu denediler istanbulda gitmedik doktor kalmamıştı hiç birşey çare olmadı..
en son babam ağlaya ağlaya kardeşimdeki siğilleri tırnak makası ile kanata kanata kesti köklerine inene kadar yaptı sürekli bunu ve çok şükür artık bir tane bile yok..
kardeşim küçüktü arkadaşları oynamıyordu bu yüzden onunla..
benimde baş parmağımda varda tahta kalemi iyicene açtım ucunu sip sivri yaptım ve siğilin köküne kadar canım aciyana kadar batırdım sürekli yaptım bunu ve geçti gitti dene istersen kalem batırmayı..
Geçmiş olsun insallah geçerler
Bende parmagımda ve dudagımda vardı incir sütü yeşil ceviz kabuğu doktorların verdiği ilaçlar yaktırma okutma hepsini denedim
Tekrarladı malesef
Ama sonra yaşlı bi teyzeye okuttum okurken kocasına dedı kı getır kesecembende neyı kesecen teyze dedim dedi siğilleri korkutacam gitsin diye onları bilmiyprum ama ben baya korktum dedim
Sonuç simdi yoklar ama belkide yaşla ilgilidir genç insanlarda ve çocuklarda olduğunu düşünüyorum:44:
Bende bu sorunla ugraştım baya bnmde parmagımın üstünde bide alnımda vardı. Alnımdakini lazerle aldırdık. Elimdekini bende kesiyodum ama kestikçe yine cıkıyo. Eczaneden bi ilaç aldım asitli bişey onu günde 2 3 kere siğile damlatıyodum yavaş yavaş yaktı o asşt onu öyle geçti. Hatta kolumda ergenlikten kalma iz vardı onunda üstüne sürmüştüm orayıda yaktı yara oldu kabuk bağlayıp düştü alttan yepyeni pürüssüz deri çıktı :) eczaneye git bunu kurutmak için ilaç istiyotum de adını hatrlamıyorum ben şimdi böyle ufak bi şişede damlalılığı falan var. Cok gecmiş olsun ihmal etme kötü bi görüntüsü var sakın kesme ama bn cahillik edip kestim 13 yasında falandım ilaç kullan mutlaka
Geçmiş olsun. Bunu hiç duymamıştım çok cqnınız yanmıştır neyseki geçmiş. Teşekkür ederim bunu da dnycem.
Bahsettiğin ilaç öje gibi dimi damlattığında beyazlatıyor.
:) siğilleri korkutmak. Benimkiler maşallah hiç korkmuyorlar tekrarlanması sorun diil ama benimkiler sürekli çoğalıyor bu teyze nerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?