Siğili olan arkadaşlar lütfen bakar mısınız..

pegasus89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
140
3
Arkadaşlar bir kaç gün önce sol el işaret parmağımın yanında sivilce gibi bişey çıktı ama çok küçük üstüne basınca acıyor üstü hafif beyaz gibi yanları kırmızı bu siğil olabilirmi sizce? Siğili olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz lütfen siğil ilk nasıl çıkar şekli nasıl olur ilk çıkma aşamasında veya ilk zamanlarında ne kadar zaman sonra büyür lütfen bana yardımcı olurmusunuz kafam sürekli orada çok kötü taktım çok korkuyorum lütfen paylaşırsanız çok sevinirim :KK43::KK43:

slm canım. oncelikle sigilin bir suru turu var. umarım seninki sigil degildir. ben de iki turlu var. biri et ben şeklinde. diğerleride üstü siyah nokta nokta olan beyaz yuvarlaklar şeklinde. once ayaklarımdaydı simdi de parmaklarıma gecti.ay insallah seninki sigil degildir. gerci cozumu var diyolar ama goruntu kırlılıgı işte

şuan hatırlamıyorum ama 10dan fazla parmaklarımdaa küçüklü büyüklü siğiller vardı o kadar kötüydü iyiken ergenlik dönemimin başında geçtiler yoksa ciddi bunalıma girerdim şunu hatırlıyorum 1 taneydi ve çokkısa sürede çoğaldı bir ilaç sürdüm hatırlamıyorum adını onlar geçirdi tabi o ilacı sürdüğümde yerimde duramıyordum yakıyordu hatta ilacı sürmeden çevresine krem sürmek lazımdı ben bazılarına sürmedim yanık izi duruyor ama bell belirzi şükrediyorum kızlarrr geçtiğineee inş sizde kurtulursunuzzz

merhaba kızlar
bundan bir 3 ay önce yüzümde sivilce çıktı tam çenemde
ama büyük bir sivilceydi
eşim dahil herkes sıkmak için yarıştı ben ise elletmedim kendi kendine geçer diye
gelingörünkiiiiiiiiiiii o sivilce cadıların yüzündeki ben gibi kaldı
hemen doktora gittim
daha doktor muayene etmeden bu siğil dedi
dedim sivilceydi
ama siğile çevirmiş dedi hemen yakmamız lazım dedi biraz iz kalır dedi
doktorun odasından eşime soruyım diye çıktım çıkış o çıkış:))))))
lafı uzattım ama bende kk daki bilgileri okudum
ve elimin altındaki elma sirkesi en kolayı gibi geldi
evetttttttt elma sirkesi ve batikomla temizleyerek siğilim kaybolduu
önce kabuk kabuk yara oldu
10 gün olmadan kayboldu
sabah akşam sürdüm pamukla aradada mikrop kapmıyım diye batikom kullandım
sizlerlede paylaşıyım dedim

Arkadaşlar benimde pargamıda çıktı ve çok büyümüştü.Ben burda duymuştum tük kahvesini içtikten sonra telvesinden üstüne koyup kuruttum.Sonra yıkadım.Bunu yaparkende igde agacı dalından koparıp Allahım bu dal nasıl kurursa benim sigilimde kurusun dökülsün dedm.İnanarak Yaptım.Türk kahvesi soyulmasını sagladı ve tabii ki YÜCE RABBİM yer gök dua oldugu için şifa verdi.

Bismillâhi türbetü erdınâ bi rîkati ba'dınâ li yeşfiye sekıymünâ bi izni rabbinâ

Arkadaşlar bu duayı geçinceye kadar her gün okuyabildiğiniz kadar okuyun, ben herşeyi denedim sadece bu dua iyi geldi.

Allah şifa versin.

arkadaşım benim ayağımın altında çıkmıştı siğil.ama bak arkadaşın da dediği gibi siğil mi değil mi emin ol doktora git teşhisi doktor koysun.neyse ben doktora gittim ilaç falan filan kullandım geçmedi.incir sütünü duydum.onu sürdüm hızlı bir şekilde yok oldu.Allah her derdin devasını da yaratmış.incir sütünü mutlaka dene.gerçekten siğil ise kesin işe yarar Allah'ın izniyle.Allah şifa versin:nazar:

X