Sizdemi birakamiyanlardansiniz?takip. yardımcı olamadığım için üzgünüm bari faydalanayım.
Sigara sakizi hic ise yaramadi bendeBen kullanmam ama tv de bi ara asma yapragini kaynayıp icince tiksinti geldiğini izlemiştim bi arastir istersen bide eczanelerde sigara bırakma sakizlari varmis
Sigara bırakma hapı var ben kullandim. Kesinlikle içirmiyo. Ama biraz pahali oldugu icin devam edemedimMerhabalar ben 15 senedir sigara bagimlisiyim.2 yillik evliyim 1 senedir ugrasiyoruz cocugumuz olmuyor.doktora gittim yumurta rezervi azligi varmis
Tup bebek yaptik ve olmadi ben tedaviye baslarkende tedavi suresincede sigarayi birskamadim.tabi transfer zamani cok az ictim ama tam olarak birakamadim.sigara yumurta rezervini azaltiyormus diye duydum.kendiliginden olmasa tekrar tedaviye baslicaz ama once bu sigara illetinden kurtulmak istiyorum.birakan arkadaslardan yardim istiyorum birakmak icin neler yaptiniz lutfen yardim edin .
aynenSizdemi birakamiyanlardansiniz?
O sakiz 5 para etmez. Tablet cok etkiliSigara sakizi hic ise yaramadi bende
İstemediğiniz sürece sakızla vs ile sigarayı bırakamazsınız bence. Bana çok uydurma geliyor böyle şeyler. Ben de, eşim de 10 seneden fazla sigara içicisiydik. Eşim bir yılbaşı, paketini çöpe attı ve 2 senedir içmiyor. Benimkinden bir fırt çekti kusacak gibi oldu. Bıraktığı ilk bir ay sinirliydi sonra geçti. Ben de hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım. Bir tane yakmıştım son sigaram olur diye, o sigara bana zehir gibi geldi içim almadı, öyle bir çarpıntı yaptı ki anlatamam. Psikolojik mi bilemiyorum ama o an bıraktım sigarayı. 9 aydır da ağzıma koymadım ki çevremde bilinçli olmasına rağmen hamileliği boyunca sigara içen insanlar var. Bir gün bile özenmedim, karnımdaki çocuğu düşündüm. Onun ne günahı var, içecekseniz de birkaç ay dayanıverin sonra isterseniz yine başlarsınız ama lütfen çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın. Belki hamile kalır kalmaz sizin de bünyeniz istemeyecek, mideniz bulanacak ve içmeyeceksiniz. Böyle de olabilir hemen kötü düşünmeyin, bırakamayacağım demeyin. Anneler nelerden fedakarlık yapıyorlar, uykudan, vücutlarından her şeylerinden. Bundan mı vazgeçemeyeceksiniz? Kendinize güvenin, sigaradan tiksinmeye şartlanın. Bence yaparsınız. Ben yaptıysam herkes yapar.
Valla artik her yaktikca anne olamiyacagimi dusunuyorum lanet ediyorumKahretsin ki iko gundur oksurukten uyku yok bnde birakabilen biraksin bnce bn biraz iradeszm keske birakabilsem oksurukten ölecek dereceye geliyorum artik konu sahibi iradene sahip cik birak
iradenize hayran kaldım.. bravo...
umarım bugun yarın gelecek bebişiniz de iradesini sizden alır :) hayırlı haberlerinizi de yazarsınız umarım..
Saglıkla inşallah..
Tabletmi veriyorlar ama ben hamilelik dusunuyorum bir sakincasi varmidir abaBen sigara bırakma polikliniğine başvurdum. Ücretsiz olarak ilaç veriyorlar, onu kullanarak 1 ayda tamamen bıraktım. Zaten ilaçlar sayesinde içesin gelmiyor iki nefeste miden bulanıyor.
Tabletmi veriyorlar ama ben hamilelik dusunuyorum bir sakincasi varmidir aba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?