Sigarayi nasil birakicam lutfen yardim edin .......

Şu an hamile olsanız neyse de 1 ay ertelersiniz en kötü planlarınızı ya, 1 ay yetiyor tamamen kurtulmaya. Yine de polikliniğe gidip sorarsınız hamilelik düşünüyorum bir etkisi olur mu falan diye.
171 i aradim orta duzeymisim simdilik irade gucuyle denicem olmasa ilac diyorlar

20 yildir iciyorum ilaclar ucretsiz olmus bugun gidecegim

ben de hep hamile kalırsam bırakırım diyorum.

Çoğu gece yatarken yarından itibaren içmeyeyim yahu diyorum. Öyle uyuyorum.
Sabah kalkınca unutuyorum tabi.
Önemli olan bence o kararı gerçekten isteyerek almak. Uygulaması böylelikle daha da kolaylaşır diye düşünüyorum.

Ben de bir tek bebek bana sigarayı bıraktırabilir diyordum,hamile kalmayı düşünüyorsanız hamile kalmadan bırakın. Ben hamile oldugumda kullanıyordum.
Çok çok çok çok zor oldu..

Devlet sigara içme ilaçlarını parasız vermeye başladı sağlık bakanlığından onaylıları alabilirsin

Merhaba, benim eşim ve arkadaşlarım AllenCar Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu kitabıyla bıraktı. Bana bu tarz kitaplarla hayatına yön verebilmek çok saçma geliyordu, hatta ilk arkadaşlarımız okumuş ve bırakmış, eşimle bana söylediklerinde yine çok dikkate almadık. Fakat bi deneyelim ne çıkar dedik, ve gerçekten de bıraktı eşim okuyunca.
Bir deneyin derim.

Bende 8 9 yil kadar sigara ictim sizin gibi cocuk tedavisi olurken yumurtalarima zarari olacagini soyledi doktorum o gun eve geldigimde son bi sigara yaktim ve son sigaram oldu ilk bir hafta cok zordu aglama krizlerine girmistim sinir stresss mahf olmustm ama 1 haftadan sonra unutum simdi 2 yilla yakin kullanmiyorum sigara ve hamileyimm hemde ikizlerime insaAllah herkese nasip olur bu duygu haaa bu arada sigarayi birakmamdan dolayimi olduu rahim ameliyatida gecirdim tabi onun orasini Allah bilir ama hic bir tedavi olmadan geldi meleklerim

Bi gun deli gibi sigara ictim.Basim donene kadar,pespese.Ertesi gun elimi surmedim.Biz uc kisi biraktik.Birbirimize destek olduk.Ilk gunler gozlerim alik alik bakiyodu ama zamanla alisiyosun.Icmeye alistigin gibi icmemeye de alisiyosun.Sabret ve kazan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…