- 11 Şubat 2016
- 71
- 145
- 43
- Konu Sahibi morcileklisut
-
aynı seyleri yasadım bugun daha sakınım ama. normalde hergun yıkanan insanım. Dün duşa gırcek vakıt bulamadım 2. günüm ama saclarım hala şampuan kokuyor nasıl sevındım. Sabah çıkarken ceketımı gıydım nasıl sigara kokuyor bıkere daha tıksındım sabah hatta arabasına bındığım arkadaşım sıgaramı ıctın dıye sordu hiç farketmezdım önceden. 5 de ısten cıkıcam bisiklet sürmeye gdicem sureklı oyalıyorum kendmı bakalım umarım basarırırz. Benım sansım sevgilimin annesiyle aynı gun bıraktık tesadüf onunda gazı var nezaman yakayım desem ondan once başlayamam diye vazgecıyorum. yarışıyorum kadınla :)her gün yazacağım, büyük değişiklikler olduğunda da (hem psikolojik hem fizyolojik) mutlaka fotolu olarak bunu paylaşacağım..Cakmamarliyn paylaşayım ki gerçekten teşvik edici olsun, mesela sigara içiyor olsaydım bu saatlerde bi uyku bastırırdı, yorgunluk çökerdi üstüme, şu an çok zinde hissediyorum kendimi, sigara içmediğim için canım atıştırmalık bi şeyler istiyor ama fazla yemek istemiyorum bu kez kilolarla baş edemeyeceğim çünkü. sürekli su içiyorum, cam su şişem var ve içine sabah yarım limonu birkaç parçaya kesip attım su azaldıkça üstüne ekliyorum. suyun arındırıcı özelliği, sigara dumanına maruz kalmayan yüzümü daha kolay iyileştirecek. sigara kokusu sinmediği için saçlarım kötü kokmayacak.. şimdilik rahatım henüz gerilmeye başlamadım. sinirlendiğim şeyler oluyor elbet, sigara aklıma geliyor sanki o anki öfkemi bastıracakmış gibi.. halbuki ona mecbur dğeilmişiz, çıkıyorum balkona derin derin nefes alıyorum, yalnız kalıyorum ve sakinleşiyorum.
bende sizi merak ediyordum. hiç kaçamağınız yok mu? benim maalesef varBugün yine 6da alarmsız/yalnız uyandım, dinlenmiş ve daha hafif.. Ama gerginim, otobüsteki insanlardan, sokakta gördüğüm çöpe, yere düşen bardağa, açılamayan bilgisayara bile sinirlendim. Patlayacak yer arıyorum, sinirliyim çok çok çok..
bende sizi merak ediyordum. hiç kaçamağınız yok mu? benim maalesef var
Bugün 2 tane içtim maalesef aksamda eğlenmeye cıkıcam misafirim var, umarım sigara içilmeyen bi mekan olırsiz kaç tane içtiniiiz ?ortamlarda bulunmayın mümkün oldukça uzak durun ben öyle yapmaya çalışıyorumm Cakmamarliyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?