benimde eşim kullanmıyor. eskiden keşke oda kullanmış olsaydı da bende rahat etsem diye yakınırdım ama şimdi anlıyorum ki benim içim avantajdı aslında bu durum . gizli gizli içtim çoğu zaman.ilk bırakma çabam 8 saat ikincisinde 3 gün üçüncüsünde 1 hafta bırakabilmiştim. ardından tekrar içtiğimde aslında canımın istemediğini anladım beynimdeki dürtülerin beni kandırdığımı anladım.3 gün içtikten sonra birdaha içmeyeceğime söz verdim 2 yaşındaki oğluma kalpli resimli bir kolye hediye etmişti anneler gününde canım istedikçe ben açıp eşimle onun fotosuna baktım sigara krizlerinde kahkahalarla güldüm beni sinir edenlere inat tekrar başlamadım sıkıntılı stresli anlarımda sigaraya sarılmadım ben hiç bir ilaç kullanmadım terapide görmedim bırakmak için birşeye ihtiyacın yok arkadaşım kendine güven ve beyninin seni yönetmesine izin verme sen onu yönet ve sigarayı bıraktığını kendine iyice anlat krizlerin kısa süreli olduğunuda unutma 5 dakika sonra geçiyo yeterki kararlı ol üstesinden geleceğine inanıyorum sigara yüzünden eşimden güzelliğinden sağlığından olma.