How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluyum :)

Merhaba bende iki gündür champix kullanıyorum şimdilik iyi gidiyor gibi. O ilacı mı kullanmıştın eskiden merak ettim. Diğer champix konusuna yazıyorum bakalım inşallah olacak bu sefer. Bu arada günde 2.5 pakdt içiyordum 1.5 pakete düştü iki günde. Ben bu sigarayı bırakırsam herkes bırakır zaten onu içebilmek için yapamayacağım şey yoktur :) Ama onun esaretinden kurtulacağım bir an önce.
Evet onu kullandım ama yarıda kestim çok yan etkisi varmış ama onunla bıraksn çok tanıdığım var kolay gelsin umarım başarırsın

Çok sağol mezoterapi fln ne düşünüyorsun ben yıllar önce ilaçlada denedim olmadı bi dahada cesaret edemedim ediri olmuşum resmen üstelik eşimde içmiyor yıllardır sorun bu aramızda az kavga etmedik
benimde eşim kullanmıyor. eskiden keşke oda kullanmış olsaydı da bende rahat etsem diye yakınırdım ama şimdi anlıyorum ki benim içim avantajdı aslında bu durum . gizli gizli içtim çoğu zaman.ilk bırakma çabam 8 saat ikincisinde 3 gün üçüncüsünde 1 hafta bırakabilmiştim. ardından tekrar içtiğimde aslında canımın istemediğini anladım beynimdeki dürtülerin beni kandırdığımı anladım.3 gün içtikten sonra birdaha içmeyeceğime söz verdim 2 yaşındaki oğluma kalpli resimli bir kolye hediye etmişti anneler gününde canım istedikçe ben açıp eşimle onun fotosuna baktım sigara krizlerinde kahkahalarla güldüm beni sinir edenlere inat tekrar başlamadım sıkıntılı stresli anlarımda sigaraya sarılmadım ben hiç bir ilaç kullanmadım terapide görmedim bırakmak için birşeye ihtiyacın yok arkadaşım kendine güven ve beyninin seni yönetmesine izin verme sen onu yönet ve sigarayı bıraktığını kendine iyice anlat krizlerin kısa süreli olduğunuda unutma 5 dakika sonra geçiyo yeterki kararlı ol üstesinden geleceğine inanıyorum sigara yüzünden eşimden güzelliğinden sağlığından olma.

Merhaba bende iki gündür champix kullanıyorum şimdilik iyi gidiyor gibi. O ilacı mı kullanmıştın eskiden merak ettim. Diğer champix konusuna yazıyorum bakalım inşallah olacak bu sefer. Bu arada günde 2.5 pakdt içiyordum 1.5 pakete düştü iki günde. Ben bu sigarayı bırakırsam herkes bırakır zaten onu içebilmek için yapamayacağım şey yoktur :) Ama onun esaretinden kurtulacağım bir an önce.
kutlarım sizi kararlı olun inşallah kurtulursunuz.

benimde eşim kullanmıyor. eskiden keşke oda kullanmış olsaydı da bende rahat etsem diye yakınırdım ama şimdi anlıyorum ki benim içim avantajdı aslında bu durum . gizli gizli içtim çoğu zaman.ilk bırakma çabam 8 saat ikincisinde 3 gün üçüncüsünde 1 hafta bırakabilmiştim. ardından tekrar içtiğimde aslında canımın istemediğini anladım beynimdeki dürtülerin beni kandırdığımı anladım.3 gün içtikten sonra birdaha içmeyeceğime söz verdim 2 yaşındaki oğluma kalpli resimli bir kolye hediye etmişti anneler gününde canım istedikçe ben açıp eşimle onun fotosuna baktım sigara krizlerinde kahkahalarla güldüm beni sinir edenlere inat tekrar başlamadım sıkıntılı stresli anlarımda sigaraya sarılmadım ben hiç bir ilaç kullanmadım terapide görmedim bırakmak için birşeye ihtiyacın yok arkadaşım kendine güven ve beyninin seni yönetmesine izin verme sen onu yönet ve sigarayı bıraktığını kendine iyice anlat krizlerin kısa süreli olduğunuda unutma 5 dakika sonra geçiyo yeterki kararlı ol üstesinden geleceğine inanıyorum sigara yüzünden eşimden güzelliğinden sağlığından olma.
Benim abimde gizli içiyordu birden bıraktı spora başladı cilde kendi çok iyi oldu aptalmışım diyor yıllarca içtiğim için benide her gördüğünde norak diyor kapandın hiç yakışıyor mu sana bende yakıştıramıyorum kendime ve içtikten sonra ki kokumdan nefret ediyorum ve şu sıralar içtiğim için kendimden de utanıyorum eşimde hep laf sokuyo zaten ne kadar acizim kanımdaki duşmandan kurtulamıyorum erkenden olucem yada sakat kalıcaç bunları duşunen biri bu kotuluğu kendine nasıl yapar bende ozgurum demek istiyorum ya srtık

Benim abimde gizli içiyordu birden bıraktı spora başladı cilde kendi çok iyi oldu aptalmışım diyor yıllarca içtiğim için benide her gördüğünde bırak diyor kapandın hiç yakışıyor mu sana bende yakıştıramıyorum kendime ve içtikten sonra ki kokumdan nefret ediyorum ve şu sıralar içtiğim için kendimden de utanıyorum eşimde hep laf söylüyor zaten ne kadar acizim kanımdaki duşmandan kurtulamıyorum erkenden olucem yada sakat kalıcam bunları duşunen biri bu kotuluğu kendine nasıl yapar bende ozgurum demek istiyorum ya artık

Benim abimde gizli içiyordu birden bıraktı spora başladı cilde kendi çok iyi oldu aptalmışım diyor yıllarca içtiğim için benide her gördüğünde bırak diyor kapandın hiç yakışıyor mu sana bende yakıştıramıyorum kendime ve içtikten sonra ki kokumdan nefret ediyorum ve şu sıralar içtiğim için kendimden de utanıyorum eşimde hep laf söylüyor zaten ne kadar acizim kanımdaki duşmandan kurtulamıyorum erkenden olucem yada sakat kalıcam bunları duşunen biri bu kotuluğu kendine nasıl yapar bende ozgurum demek istiyorum ya artık
ALLAH uzun ömür versin canım sana bırakabileceğine inanıyorum ne zaman desteğe ihtiyaç duyarsan ben burdayim. benimde tek kötü alışkanlığım sigaraydı eşim sürekli üstüme geliyordu şimdi ise bahanesi kalmadı patron ben oldum En Büyük KK
kendine inan ben inanıyorum sana
:nazar:

gözün aydın arkadasım inş tekrar baslamazsın sevindim bir kişi bir kişidir. ::::)

gözün aydın arkadasım inş tekrar baslamazsın sevindim bir kişi bir kişidir. ::::)
teşekkürler.kesinlikle tekrar başlamayı düşünmüyorum . yaklaşık 1 sene önce 3 aylık gebeliğim düşükle sonuçlandı bütün ömrüm boyunca başıma gelecek en büyük felaketimdi anestesi almadan kürtaja girdim.eşimle çok büyük sorunlarım vardı yinede dönüp sigaraya sarılmadım. zaten sigarasız daha yaşayabileceğini bırakarak öğrenen tiryakiler bir daha kesinlikle başlamaz. en zor adım ilk adımdır .

kızlar bugün ilaçla sigarayı bırakmamın 11. günü zerre kadar canım istemiyor yaşasın özgürlük :)

çok teşekkür ederim canım kabızlık sorunum var evet ama bıraktıktan 6 gün sonra çıkan 6 adet ağız yarası beni mahvetti :( 4 gün boyunca ne konuşabildim nede yemek yiyebildim. Çok şükür bugün geçti yaralar çok rahatım şimdilik canım. Bu arada yemeklerin tadı inanılmaz değişti bu kadar lezzetli miydi bu yemekler yaaa :)

sigara kullandığım sıralarda normal 1 kişilik porsiyon bile fazla gelir yemeğin üstüne tatlı meyve yiyenlerede oha derdim meğer benmişim tat alma yetimi kaybeden bıraktıktan sonra anladım asıl sen yüzündeki ışıltının tekrar geri geldiğini görünce kesinlikle bırakmanıın ne kadar doğru bir karar olduğunu anlayacaksın .

Back