How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluyum :)

hep böyle pozitif kal canım, dediğin doğru zararın neresinden dönülse kardır. Hem bu konuda pozitif düşünmeye bir bakıma mecburuz. Çünkü ortada zarar veren bir bağımlılık söz konusu, yani bu bir hastalık.. O yüzden insan hastalıktan kurtulmak için elinden geleni yapmalı misali iyi tarafından bakıp pozitif olunmalı ki böylece iyileşme şansı yükselir. Moral ve destek hele bu yeni bırakma dönemlerinde çok önemli, buralardayım aklına gelen her an yaz ; )
Çok teşekkürler canım :) evet her şey beyinde biter iyi düşünelim iyi olsun. Hasar bırakır diyen bunu içtiniz ya siz bittiniz artık bıraksanız da bırakmasanız da fark etmez diyor bir bakıma:110: bunun bir mantığı yok. Ben de yararlı bilgiler bulduğumda paylaşacağım. İnşallah isteyen herkes bırakır hep beraber kurtuluruz:KK50:

selam millet burda hergün kutlama yapalım demiştim :) o yüzden girip tekrar kutlıyım dedim :D
Hepinize başarılar ; )
mutluluklll.jpg

Selam kızlar Allah bu illetten kurtarsın herkesi seni de tebrik ederim arkadaşım.Ben kitabın yarısına geldim bitirirsem ve sigarayı bırakamazsam korkusuyla kitabı bitirmedim.Tek umudum bu metod çünkü ama yazılan herşeyi beynime kazımak istiyorum.Yarın başlıyorum bugun akşam kitabı baştan okuyacağım.

Selam kızlar Allah bu illetten kurtarsın herkesi seni de tebrik ederim arkadaşım.Ben kitabın yarısına geldim bitirirsem ve sigarayı bırakamazsam korkusuyla kitabı bitirmedim.Tek umudum bu metod çünkü ama yazılan herşeyi beynime kazımak istiyorum.Yarın başlıyorum bugun akşam kitabı baştan okuyacağım.
selam gubsej, ne yaptın başladın mı kitaba, erteleme cnm sen de başarırsın inan buna kararlı olmalısın ; )

Arkadaşlar bıraktıktan sonra 2 lt su içmeye çalışmamız lazım, bu bilimsel bir bilgi !
Çünkü vücut temizlenirken zehirli toksik maddeler kana karışıp hastalanmaya neden oluyomuş.
Bu yüzden su onları vücuttan temizleme görevi görüyomuş ihmal etmeyelim..
482927_227946637336233_157216589_n.jpg

bende bırakalı 2 aya yakın oluyor. ilk 2 hafta sayıyordum günleriama sonra bıraktım. işin zor kısmı erkek arkadaşım dahil çevremde herkes sigara içiyor. ben çok fazla içmiyordum 1 paket 3 gün falan gidiyordu. bigün tiksindim ve bırakıcam dedim. bıraktım, sonrasında canım çekmedi mi çekti. rokko sıkı şekerler var ilk 2 gün onlardan aldım sonra onuda bıraktım. kilo falanda almadım ben. hala canım çekmiyor mu çekiyor çünkü dediğim gibi çevremde herkessigara içiyor. ama o üstün sigara kokmaması, sabah kalktığında ağızda o iğrenç tadın olmaması o kadar güzel bi his ki. sırf bunları bile düşündüğüm oluyor yeniden başlamamak için. umarım herkestez zamanda kurtulur bu illetten.

Arkadaşlar bıraktıktan sonra 2 lt su içmeye çalışmamız lazım, bu bilimsel bir bilgi !
Çünkü vücut temizlenirken zehirli toksik maddeler kana karışıp hastalanmaya neden oluyomuş.
Bu yüzden su onları vücuttan temizleme görevi görüyomuş ihmal etmeyelim..
Eki Görüntüle 1315519
Gönülden tebrik ediyorum seni :) ben de sigaradan nefret etsem de bırakamıyorum, bir de 3 ay bırakıp tekrar başlamalarım yüzünden inancımı da kaybettim... bir tarih belirleyip bırakma planı yapıyorum şimdilik, senin yazdıklarını okuyunca, o rahatlık ve özgürlük hissini hatırladım. umarım bu sefer tamamen kurtulurum :mad:

3 gün filan hissetmedim bile çünkü kulağımda kulaklıkla oturdum video, tv programı netten ne bulursam izledim dinledim. Zamanım uyandığımdan yatana kadar böyle geçti.. Yarın da böyle geçsin istiyorum yarın Allen Carr kitabını okuyim artık istiyorum ama ekrandan okumak çok hoş zevkli bi durum değil, bu ve buna benzer kitaplar alsam süper olur. Fiyatları da çok pahalı değil gördüğüm kadarıyla.. zaten 4 günlük sigara parasını kumbaraya attım bile istediğim kitabı alabilirim artık ve daha başka bir çok şeyi de istediğim zaman rahatlıkla alabilirim :)

sigarayı bırakalı 2 sene oldu bende allen carr kitabını internetten bedava okumuştum çok etkisi oldu gerçekten en büyük endişem kilo almaktı ama hala 56 kiloyum. ilk bir ay boyunca beynim bana tekrar başlamam için dürtüp durdu .en ufak şeyleri der ettiğimi gözlemledim ve kendimle savaştım sigarayı bırakalı 3 saat ,3 gün ,3 hafta derken 1 ay dolduktan sonra artık saymaz oldum . ilk haftalarda daha kolay atlatmak için doğal minerallı su ,salgam suyu ,şekersiz sakız kullandım.sık banyo ve sporda gerçekten kolay atlatmanızı sağlıyo zamanla içmeyenle aranızda bir fark kalmıyor .geçemlerde beni ziyarete gelen ablama paket aldığımda durumu çok garipsedim, cildim ,soluk alıp verişim ,kokum değişti ya.
oğlumun ilk konuşmaya başladığı sıralarda terasta içtiğimi gördüğünde anne ne yapıyorsun demesi benim içimi titretti birgün benim yüzümden başlayabilme olasılığı bile beni çok düşündürdü .ve o gün bıraktım darısı başınıza yılmayın.

herkese selam. benimde bugün sigarasız 11.günüm. ben allencar sigara bıraktırma merkezine gittim 6 saatlik bir seansla sigarayı bıraktık halen şoktayım nasıl içmeden durabiliyorum diye çünkü ben sigarayı gerçekten isteyerek severek içen kişilerdendim. Sayın Emre Üstünuçar hocamızın sayesinde beynimizde bitirdik sigarayı yaklaşık 15 yıldır içiyodum bana keyif verdiğini strese iyi geldiğini düşünerek ömrümden ömür yitiriyodum ama orda anladımki sigara hiçbir şeye iyi gelmiyormuş özellikle anneyseniz çocuklarınızı düşünerek bunu başarmalısınız .

Eşim de sigarayı bırakmak istiyo fakat bırakmak için hiçbir şey yapmıyo,evlenince bırakıcam dedi bırakmadı, iş bulunca bırakıcam dedi bırakmadı, şimdide iş stresli diyo içerde içiyo herkes diyo hep bi bahane var yani, sağlığa zararının yazdığı dökümanlar çıkardım okutucam artık,yeni yıl geliyo diyorum yeni yılda yeni bir başlangıç yap sigarasız gir yeni yıla olabilir diyo ama yapar mı bilemiyorum.. İlaçla mı daha kolay olur direk kendi bırakabilir mi nasıl davranmam nasıl yaklaşmam lazım bi bilsem :(

Eşim de sigarayı bırakmak istiyo fakat bırakmak için hiçbir şey yapmıyo,evlenince bırakıcam dedi bırakmadı, iş bulunca bırakıcam dedi bırakmadı, şimdide iş stresli diyo içerde içiyo herkes diyo hep bi bahane var yani, sağlığa zararının yazdığı dökümanlar çıkardım okutucam artık,yeni yıl geliyo diyorum yeni yılda yeni bir başlangıç yap sigarasız gir yeni yıla olabilir diyo ama yapar mı bilemiyorum.. İlaçla mı daha kolay olur direk kendi bırakabilir mi nasıl davranmam nasıl yaklaşmam lazım bi bilsem :KK43:
canım öncelikle eşinin gerçekten sigarayı bırakmak istemesi gerekiyor bana biri bırak dediğinde ardından bir sigara daha yakardım aslında her sigara kullanan kişi kolaylıkla kurtulabileceğinden emin olsa hemen bırakır allen carr kitabı al okusun etkili olacaktır.

canım öncelikle eşinin gerçekten sigarayı bırakmak istemesi gerekiyor bana biri bırak dediğinde ardından bir sigara daha yakardım aslında her sigara kullanan kişi kolaylıkla kurtulabileceğinden emin olsa hemen bırakır allen carr kitabı al okusun etkili olacaktır.
Teşekkürler,peki bir de kitapla deneyelim bakalım..

Teşekkürler,peki bir de kitapla deneyelim bakalım..
umarım eşinde bırakır canım bıraktıktan sonra içmeyene kokusunun ne kadar iğrenç geldiğini farkettim banyo yaptığımda yada dışlerimi fırçaladığımda bile temizlenmiyor gibi hissederdim kendimi eşim senelerce nasıl o kokuma katlanmış . sonuçta içmeyende etkileniyor

umarım eşinde bırakır canım bıraktıktan sonra içmeyene kokusunun ne kadar iğrenç geldiğini farkettim banyo yaptığımda yada dışlerimi fırçaladığımda bile temizlenmiyor gibi hissederdim kendimi eşim senelerce nasıl o kokuma katlanmış . sonuçta içmeyende etkileniyor
Evet ne yazık ki içmediğimden çok ağır geliyo kokusu bana.. Sigara içip yaklaştığında dişlerini fırçalasan diyorum. İçmeyen biri olarakta anlam veremiyorum bi insan neden kendine bunu yapar, bu kadar kokmasına sebep olacak sağlığına zarar veren bişeyi kullanmaya devam etmekteki mantığı anlayamıyorum

Sigara bizim çevrede benden başka neredeyse herkesin kullandığı alışkanlığı. Dolayısıyla hangi akrabama komşumuza gitsem hep pasif içiciyim. Küçük bir uyarıda bulunsam Yeşilaycı ilan ediliyorum. :p Her neyse. Şunu söyleyim ki kendinize yapabileceğiniz en en en büyük iyiliği yapmışsınız :) İnşallah muvaffak olursunuz :)

Bende istiyorum bırakmayı çokta denedim hastane başvurdum ilaç fln olmadı anca ellerimi bağlayıp bi yere tıkacaklar

Bende istiyorum bırakmayı çokta denedim hastane başvurdum ilaç fln olmadı anca ellerimi bağlayıp bi yere tıkacaklar
canım ben o illeti 10 sene kullandım defalarca bırakmaya çalıştım en sonunda da kurtuldum ilk bir kaç denemede başarısız oldun diye vazgeçme bırakma esnasında ilk ay sigara kullanan insanlardan uzak dur spor yaparak daha kolay atlatırsın sigarasız hayat çok daha güzel inan bana ilk ayı atlattıktan sonra bir daha ağzına sürmek istemeyeceksin tabi gerçekten bırakmak istiyorsan.hayatının geri kalanını sigarayla kirletme unutma sen şuan yaşamak için değil ölmek için nefes alıyorsun. bırakmaktan değil içmekten kork arkadaşım darısı başına tez zamanda inşallah bırakırsın

canım ben o illeti 10 sene kullandım defalarca bırakmaya çalıştım en sonunda da kurtuldum ilk bir kaç denemede başarısız oldun diye vazgeçme bırakma esnasında ilk ay sigara kullanan insanlardan uzak dur spor yaparak daha kolay atlatırsın sigarasız hayat çok daha güzel inan bana ilk ayı atlattıktan sonra bir daha ağzına sürmek istemeyeceksin tabi gerçekten bırakmak istiyorsan.hayatının geri kalanını sigarayla kirletme unutma sen şuan yaşamak için değil ölmek için nefes alıyorsun. bırakmaktan değil içmekten kork arkadaşım darısı başına tez zamanda inşallah bırakırsın
Çok sağol mezoterapi fln ne düşünüyorsun ben yıllar önce ilaçlada denedim olmadı bi dahada cesaret edemedim ediri olmuşum resmen üstelik eşimde içmiyor yıllardır sorun bu aramızda az kavga etmedik

Çok sağol mezoterapi fln ne düşünüyorsun ben yıllar önce ilaçlada denedim olmadı bi dahada cesaret edemedim ediri olmuşum resmen üstelik eşimde içmiyor yıllardır sorun bu aramızda az kavga etmedik
Merhaba bende iki gündür champix kullanıyorum şimdilik iyi gidiyor gibi. O ilacı mı kullanmıştın eskiden merak ettim. Diğer champix konusuna yazıyorum bakalım inşallah olacak bu sefer. Bu arada günde 2.5 pakdt içiyordum 1.5 pakete düştü iki günde. Ben bu sigarayı bırakırsam herkes bırakır zaten onu içebilmek için yapamayacağım şey yoktur :) Ama onun esaretinden kurtulacağım bir an önce.

Back