Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederimmm İnşaAllah tertemiz ve özgür kalıcaz :)))Arkadaşlar 3 gün tamamen bitti.. Fizyolojik kısmını atlattım şimdi sıra psikolojik bağımlılık kısmını çözmeye geldi.. Yine de bu günler kritik biliyorum devamlı hazırlıklı tedbirli olmalıyız. Bu sefer Allen Carr metodunu deniyorum yanı sıra aklıma gelen kendi yöntemlerimi bulmaya geliştirmeye çalışıcam. Sizden de destek moral bekliyorum ben de burda sizlere yardımcı olmaya devam edicem. Öğrendiğim her yeni şeyi ve gelişmeleri buraya yazarım :)
canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah, sen ne kadar süre sonra tekrar başlamıştın hatırlıyomusun, neyse ki geçmiş gitmiş yine temiz bir sayfa açmışsın. Özgürlüğün tadı ve keyfi hiçbir şeye değişilmez, insan bunu anlayınca haklı gururunu ve başarısını sürekli kutlamak istiyor :) ; )Tebrik ederimmm İnşaAllah tertemiz ve özgür kalıcaz :)))
teeşekkür ederim canım İnşaAllah :)canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah, sen ne kadar süre sonra tekrar başlamıştın hatırlıyomusun, neyse ki geçmiş gitmiş yine temiz bir sayfa açmışsın. Özgürlüğün tadı ve keyfi hiçbir şeye değişilmez, insan bunu anlayınca haklı gururunu ve başarısını sürekli kutlamak istiyor :) ; )
not: istersen boş zamanında kitap yada videolarla güçlendirme yap canım biliyosun her zaman faydası olur zararı olmaz böyle çabaların karşılığını hemen pozitif biçimde almamız güzel, ama anlayana güzel tabi tüm bağımlılıların anlamasını istiyorum özgürlük çok güzel :)
Canim motive amaçlı hangi videoları izliyorsunuz ya, ben zorlanıyorum, az daha ayağım kayıyordu, dumanlı tarafa
Nasıl ucuz atlattım anlatamam ya
Ben de yazayım: 17 Kasım 2014 saat 19.30'dan beri Özgürüm
Bir de tesadüf o akşam Trt1'de "Duman Olmadan" diye bir program başlamıştı. Onu da izleyelim ve destekleyelim bence...