How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluyum :)

Canımız sıkıldığında bıkıp usanmadan Allen Carr üstadın kitabını okumalı ve videolar izlemeliyiz.. Üstüne gitmeliyiz çünkü bu bir bağımlılık ne kadar kafada bitirsek de çok fazla kendine güvenmesin hiç kimse ; )

Nerde ne zaman hortlayacağı belli olmayan sinsi bir illet, o yüzden çok dikkatli olmalıyız.. Ta ki bizden bıkana kadar üstüne gidelim unutana kadar bu ilk bırakma döneminde tekrar başlamamak için uyanık olmalıyız :)

Merhaba öncelikle tebrik ederim özgürlüğün tadını çıkar :) ben yaklaşık 9 yıldır kullanıyorum ve daha önce defalarca bırakmata çalıştım ama bir türlü beceremedim ve böyle olunca da iradem kırılmıştı sonra başka bişey keşfettim bazı markaların çok hafif sigaraları var one diye. Bir anda bırakmayı başaramayınca önce bunlara başlayıp vücuduma daha az nikotin alarak bırakmanın daha kolay olacağını düşündüm yaklaşık 10 gün öncede uygulamaya geçtim :) bırakma tarihi olarak da yılbaşını belirledim ama o kadar sürer mi bilmiyorum :) biranda bırakmakta zorlanan arkadaşlar bu şekilde daha rahat bırakabilirler belki yardımcı olabilirim diye paylaşmak istedim :) ben denedim ve gerçekten fark ediyor ve tabiki bunu bırakmaya ilk adım gibi düşünerek başlamanız gerekiyor inş okuyan birilerine bir yararı olur ve hepimiz bu pis kokulu lanetten kurtuluruz bir an önce .

Merhaba öncelikle tebrik ederim özgürlüğün tadını çıkar :) ben yaklaşık 9 yıldır kullanıyorum ve daha önce defalarca bırakmata çalıştım ama bir türlü beceremedim ve böyle olunca da iradem kırılmıştı sonra başka bişey keşfettim bazı markaların çok hafif sigaraları var one diye. Bir anda bırakmayı başaramayınca önce bunlara başlayıp vücuduma daha az nikotin alarak bırakmanın daha kolay olacağını düşündüm yaklaşık 10 gün öncede uygulamaya geçtim :) bırakma tarihi olarak da yılbaşını belirledim ama o kadar sürer mi bilmiyorum :) biranda bırakmakta zorlanan arkadaşlar bu şekilde daha rahat bırakabilirler belki yardımcı olabilirim diye paylaşmak istedim :) ben denedim ve gerçekten fark ediyor ve tabiki bunu bırakmaya ilk adım gibi düşünerek başlamanız gerekiyor inş okuyan birilerine bir yararı olur ve hepimiz bu pis kokulu lanetten kurtuluruz bir an önce .

canım kararın için tekrar tebrikler ve geçmiş olsun. Ancak doğru yöntem tüm dünyada kabul edilen benimde şu an uyguladığım ve önerdiğim onayladığım tavsiye ettiğim etkisine ve başarısına inandığım metod Allen Carr metodudur. Sende bir an önce bu metodu uygulamaya geçmelisin ve herkes bu yöntemi kullansın ama ciddi ciddi farkındalıkla , İSTEK ve KARARLILIKLA...Kitabı ve videosu nette var ücretsiz zaten.. Hadi hemen başlayın ; )

artik o kadar zarar veriyor ki bana sabahlari bogazimda bir katran yumagiyla uyaniyorum ama birakmak istemiyorum sanki o anlarima keyif katiyor onsuz hersey keyifsiz olucakmis gbi hissediyorum :( ben asla birakamiycam mi bu illeti

artik o kadar zarar veriyor ki bana sabahlari bogazimda bir katran yumagiyla uyaniyorum ama birakmak istemiyorum sanki o anlarima keyif katiyor onsuz hersey keyifsiz olucakmis gbi hissediyorum :KK43: ben asla birakamiycam mi bu illeti
canım geçmiş olsun diyorum şimdiden.. doğru yerdesin en azından burada olman bile bırakmak istediğini gösterir.

Bahsettiğim kitabı yazan kişi 33 sene günde 100 adet sigara içen biri.. her yolu denemiş ve en sonunda bu işi çözmüş. Dünyada 11 milyon insan kurtulmuş.. Bizler çok geç tanıştık daha doğrusu farkında değilmişiz çünkü bağımlılıktan gözümüz görmemiş.. Ama şimdi farkında olarak inanarak ve istekle başlarsan çok kolay olduğunu göreceksin.

Dünyada bırakamayacak hiçbir tiryaki yok en ağır tiryakiler bile bırakmış, özgürlüğün ne demek olduğunu anlaman lazım, kendine bunun için bi şans ver, hiçbişey kaybetmezsin.. İnan buna değer.. Okumak 2 saatini bile almaz ve ömrü billah kurtulursun.. Sen buna değersin erteleme canım, aklının oyunlarının seni caydırmasına izin verme.. Bi an önce özgür ol :)

canım geçmiş olsun diyorum şimdiden.. doğru yerdesin en azından burada olman bile bırakmak istediğini gösterir.

Bahsettiğim kitabı yazan kişi 33 sene günde 100 adet sigara içen biri.. her yolu denemiş ve en sonunda bu işi çözmüş. Dünyada 11 milyon insan kurtulmuş.. Bizler çok geç tanıştık daha doğrusu farkında değilmişiz çünkü bağımlılıktan gözümüz görmemiş.. Ama şimdi farkında olarak inanarak ve istekle başlarsan çok kolay olduğunu göreceksin.

Dünyada bırakamayacak hiçbir tiryaki yok en ağır tiryakiler bile bırakmış, özgürlüğün ne demek olduğunu anlaman lazım, kendine bunun için bi şans ver, hiçbişey kaybetmezsin.. İnan buna değer.. Okumak 2 saatini bile almaz ve ömrü billah kurtulursun.. Sen buna değersin erteleme canım, aklının oyunlarının seni caydırmasına izin verme.. Bi an önce özgür ol :)
iste sorun da burda basliyor ben birakmak istesem de hayattan zevk almayacakmis gbi hissediyorum sizde boyle hissettiniz mi cok guzel seyler yazmissiniz umarim basarirsiniz sizin adiniza gercekten sevindim bir de kitabin adini ogrenebilir miyim?

canım zaten bu yöntem bu olumsuz bakış açılarını değiştirmeni sağlamana yardım edip içme isteğini yok etmeye dayanıyor. İşte o korkuların bitiyor çünkü artık farklı görmeye başlıyorsun ve mutlu mesut kurtuluyorsun ismi Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu netten yaz hemen çıkar. inşallah sen de bırakacaksın ; ) burada olmaya devam et ve kendine güven.. öncelikle de gözünde büyütme bu işi.. nikotin canavarı sandığın kadar büyük ve güçlü değil..

Tüm dünya bunu anlasa ve tüm dünya kurtulsa !! :KK75::KK37::KK36:

Allen Carr pdf kitabı diye aratarak kitabı indirdim ben.
Çok iyi tespitler var icinde. Tavsiye edilir gerçekten..
Teşekkürler ezmira ne kadar çok insana ulaşırsa o kadar iyi :)
Burda olmaya devam edelim sonsuza dek yaşasın özgürlük ; )
36555_227946864002877_1965015210_n.jpg

Ben daha bırakamadım hamile olduğumu yeni öğrendim.
Doktordan yardım isticem :KK43:
Gözün aydın canım hayırlısı olsun ve netten Allen Carr kitabı indir basitçe okursun akıcı bir dille yazılmış faydasını görürsün mutlaka ve bolca video izle bulduğun herşeyi almaya açık ol ve en önemlisi hemen yaşama geçir ; ) Doktor veya her türlü desteği ertelemeden hemen almalısın. Burada takipte olmaya devam et ve bırakman gerektiğini biliyorsun hem kendin hem bebiş için ; )
Sigara kahpe yüzünü göstermeden bir an önce terkedelim ; ) Ohh Yaşasın Özgürlük Diyelim :)
10698445_758437544193600_2633109117845311131_n.jpg

Gözün aydın canım hayırlısı olsun ve netten Allen Carr kitabı indir basitçe okursun akıcı bir dille yazılmış faydasını görürsün mutlaka ve bolca video izle bulduğun herşeyi almaya açık ol ve en önemlisi hemen yaşama geçir ; ) Doktor veya her türlü desteği ertelemeden hemen almalısın. Burada takipte olmaya devam et ve bırakman gerektiğini biliyorsun hem kendin hem bebiş için ; )
Sigara kahpe yüzünü göstermeden bir an önce terkedelim ; ) Ohh Yaşasın Özgürlük Diyelim :) Eki Görüntüle 1309565
sağol canım destek için. Son durumları haber veririm, bahanemde var artık :KK55:

Arkadaşlar bilmiyorum günleri saymıyorum, tamamen unuttuğumu söyleyebilirim. Olumlu iyileşme artılarını alıyorum ama yıllarca verdiği zararları da hissediyorum. Nefes darlığı yani yeterince dolu dolu nefes alamadığım hissi oluyor zaman zaman, bana sorarsanız Koah derim. Aslında solunum testine girsem iyi olur. Daha fazla zarar almadan darbesini yemeden, geri dönüşsüz kalıcı hasar görmeden yol yakınken sizde kurtulun. Bana da burada moral vermeye devam edin. Boş bulunup yanlış yapmayalım. Yok artık geri dönüş olmadığını biliyorum o hain sinsi illete !!
Bazen inanamıyorum bu kadar kolay olmasına ve mutlu mesut bıraktığıma şaşırıyorum. Herkese başarılar :KK66:
mainsmoking1.jpg

Öncelikle tebrik ederim antimind çok kararlısın. Nefes darlığı sigarayı bıraktıktan sonra bir süre olması doğaldır. Akciğerlerin kendini temizleme süreci başlamıştır kafaya takma ama istiyorsan da bir testten geçmen iyi olur tabii ki.
Nefesin darlandığında kapalı yerdeysen camı aç derin nefes al veya dışarda yürüyüş yapmanın çok yararı olacaktır. Başarılar diliyorum :)

Öncelikle tebrik ederim antimind çok kararlısın. Nefes darlığı sigarayı bıraktıktan sonra bir süre olması doğaldır. Akciğerlerin kendini temizleme süreci başlamıştır kafaya takma ama istiyorsan da bir testten geçmen iyi olur tabii ki.
Nefesin darlandığında kapalı yerdeysen camı aç derin nefes al veya dışarda yürüyüş yapmanın çok yararı olacaktır. Başarılar diliyorum :)
çok teşekkürler sağol desteğin için ; ) birkaç sefer camı açıp nefes almaya çalıştığım oldu, ciğerlerin iyileşmesi mümkün mü bilmiyorum. Çoğu yerde hasar düzelmez ama rahatlatıcı çareler bulunabilir demiş uzmanlar.. biraz moralim bozuldu tabi bu habere.. hareketli olmanın iyi olduğunu da öğrendim olabildiğince aktif kalmalıymışız.. Biraz taktım bu duruma çareler arıyorum yakında onları da buradan paylaşırım. Sen de yaşadınmı böyle şeyler cnm sen bırakma aşamasında mısın_?

çok teşekkürler sağol desteğin için ; ) birkaç sefer camı açıp nefes almaya çalıştığım oldu, ciğerlerin iyileşmesi mümkün mü bilmiyorum. Çoğu yerde hasar düzelmez ama rahatlatıcı çareler bulunabilir demiş uzmanlar.. biraz moralim bozuldu tabi bu habere.. hareketli olmanın iyi olduğunu da öğrendim olabildiğince aktif kalmalıymışız.. Biraz taktım bu duruma çareler arıyorum yakında onları da buradan paylaşırım. Sen de yaşadınmı böyle şeyler cnm sen bırakma aşamasında mısın_?

Evet canım bir önceki bırakmamda yaşadım bugün de bir bırakmanın daha ilk günündeyim. Kalıcı hasar konusuna inanmıyorum. Özellikle sağlık konularında negatif düşünceleri benimsemiyorum. İnternette ne kadar yararlı bilgiler varsa o kadar da bilgi kirliliği de vardır. Tamam içme süresi, günde kaç paket içildiği, vücudun yapısı gibi etmenler geciktirebilir veya erken olabilir ama ortalama 6 ayda temizlenir diye biliyorum. Biz kendimize ne kadar iyi bakarsak ve ne kadar olumlu düşünürsek o kadar her şey güzel olur.

canım ben de olumlu düşünceden yanayım. Çare ve şifa arıyoruz bilinçlenmeye çalışıyoruz. Dediğin gibi her bilgiye düşünmeden itibar edip moralman düşmemeliyiz. İnsan düşünce gücüyle çoğu zorluğu atlatabilir dediğin doğru.. Bilgi çok önemli faydası olacak bilgiye açık olmalıyız. Ufak bile olsa öğrendiğimiz yeni şeyler bizi rahatlatabilir denediğim işe yarayan şeyler olursa yazarım.
Sen de özgürlüğün ve mutluluğun tadını çıkar, zaten pozitifsin az bi çabayla halledersin :)
Bulduğun herşeyi paylaş, yaz not et ve bu forumda insana ciddi manada destek oluyor ; )
Geçmiş olsun tekrar tebrikler, burda hergün kutlamaya ve tüyoları paylaşmaya devam :D

Evet canım bir önceki bırakmamda yaşadım bugün de bir bırakmanın daha ilk günündeyim. Kalıcı hasar konusuna inanmıyorum. Özellikle sağlık konularında negatif düşünceleri benimsemiyorum. İnternette ne kadar yararlı bilgiler varsa o kadar da bilgi kirliliği de vardır. Tamam içme süresi, günde kaç paket içildiği, vücudun yapısı gibi etmenler geciktirebilir veya erken olabilir ama ortalama 6 ayda temizlenir diye biliyorum. Biz kendimize ne kadar iyi bakarsak ve ne kadar olumlu düşünürsek o kadar her şey güzel olur.

canım ben de olumlu düşünceden yanayım. Çare ve şifa arıyoruz bilinçlenmeye çalışıyoruz. Dediğin gibi her bilgiye düşünmeden itibar edip moralman düşmemeliyiz. İnsan düşünce gücüyle çoğu zorluğu atlatabilir dediğin doğru.. Bilgi çok önemli faydası olacak bilgiye açık olmalıyız. Ufak bile olsa öğrendiğimiz yeni şeyler bizi rahatlatabilir denediğim işe yarayan şeyler olursa yazarım.
Sen de özgürlüğün ve mutluluğun tadını çıkar, zaten pozitifsin az bi çabayla halledersin :)
Bulduğun herşeyi paylaş, yaz not et ve bu forumda insana ciddi manada destek oluyor ; )
Geçmiş olsun tekrar tebrikler, burda hergün kutlamaya ve tüyoları paylaşmaya devam :D

Çok teşekkürler canım :) evet her şey beyinde biter iyi düşünelim iyi olsun. Hasar bırakır diyen bunu içtiniz ya siz bittiniz artık bıraksanız da bırakmasanız da fark etmez diyor bir bakıma:110: bunun bir mantığı yok. Ben de yararlı bilgiler bulduğumda paylaşacağım. İnşallah isteyen herkes bırakır hep beraber kurtuluruz:KK50:

Back