How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluyum :)

antimind

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
358
196
133
İstanbul
Arkadaşlar 3 gün tamamen bitti.. Fizyolojik kısmını atlattım şimdi sıra psikolojik bağımlılık kısmını çözmeye geldi.. Yine de bu günler kritik biliyorum devamlı hazırlıklı tedbirli olmalıyız. Bu sefer Allen Carr metodunu deniyorum yanı sıra aklıma gelen kendi yöntemlerimi bulmaya geliştirmeye çalışıcam. Sizden de destek moral bekliyorum ben de burda sizlere yardımcı olmaya devam edicem. Öğrendiğim her yeni şeyi ve gelişmeleri buraya yazarım :)

Canm çok sevindim o illeti biraktgn için ben de basliycak gibi oldum arkadaş ortamindan dolayi ama kendimi durdurdum kendime verdigm zarari düşündüm ben bi saglikciyim ve organlarimdaki hucrelerimdeki zarari düşündüm,baslamadim.. Birakmana çok sevindim:)

Birşey sormak istiyorum o 3 gün nasıl geçti ? Ben birgün deneyim dedim çok değil 6 7 saat kadar içmedim yemin ederim sinirden oturup ağlamış ve sigara yakmıştım

Canm çok sevindim o illeti biraktgn için ben de basliycak gibi oldum arkadaş ortamindan dolayi ama kendimi durdurdum kendime verdigm zarari düşündüm ben bi saglikciyim ve organlarimdaki hucrelerimdeki zarari düşündüm,baslamadim.. Birakmana çok sevindim:)
Çok teşekkürler canım moral oldun bana gece gece iyi geldi uyumadan önce yarın için daha da motive oldum. Artık hayatıma böyle devam etmek istiyorum. Çünkü çok yoruldum çok yıprandım her geçen gün zarar görmeye de devam ediyordum ve YETER ARTIK ÇIK GİT HAYATIMDAN dedim. Cidden bunu dedim ciddi ciddi bağırdım. O kadar canıma tak etti illallah geldi yoruldum sıkıldım bunaldım devamlı içime salak bir duman çekmekten ve kendime zarar vermek de çok rahatsız etti beni. Umarım etrafımda içenler beni zora sokmaz. Özgürlüğüm ve mutluluğum sonsuza dek sürsün istiyorum artık :) Ve herkesin de bi an önce bırakıp kurtulmasını istiyorum !!

Birşey sormak istiyorum o 3 gün nasıl geçti ? Ben birgün deneyim dedim çok değil 6 7 saat kadar içmedim yemin ederim sinirden oturup ağlamış ve sigara yakmıştım
3 gün filan hissetmedim bile çünkü kulağımda kulaklıkla oturdum video, tv programı netten ne bulursam izledim dinledim. Zamanım uyandığımdan yatana kadar böyle geçti.. Yarın da böyle geçsin istiyorum yarın Allen Carr kitabını okuyim artık istiyorum ama ekrandan okumak çok hoş zevkli bi durum değil, bu ve buna benzer kitaplar alsam süper olur. Fiyatları da çok pahalı değil gördüğüm kadarıyla.. zaten 4 günlük sigara parasını kumbaraya attım bile istediğim kitabı alabilirim artık ve daha başka bir çok şeyi de istediğim zaman rahatlıkla alabilirim :)

3 gün filan hissetmedim bile çünkü kulağımda kulaklıkla oturdum video, tv programı netten ne bulursam izledim dinledim. Zamanım uyandığımdan yatana kadar böyle geçti.. Yarın da böyle geçsin istiyorum yarın Allen Carr kitabını okuyim artık istiyorum ama ekrandan okumak çok hoş zevkli bi durum değil, bu ve buna benzer kitaplar alsam süper olur. Fiyatları da çok pahalı değil gördüğüm kadarıyla.. zaten 4 günlük sigara parasını kumbaraya attım bile istediğim kitabı alabilirim artık ve daha başka bir çok şeyi de istediğim zaman rahatlıkla alabilirim :)
Keşke bende rahat geçirebilsem öyle.O kitap sigara bırakmaklamı ilgili ?

Artık o iğrenç sektöre para akıtmaktan bıktım yoruldum ne yani iğrenç sigara kartellerine mi çalışıyoruz şimdi biz ? Hem de sağlığımızdan olup yıprandığımız kanser olma gerçeği de kocaman acı bir gerçek ve bu sektörden emekli bile olmıycaz. Çevremizdeki herkese de zarar çünkü devamlı bir stres moral bozukluğu ve can sıkıntısı ile huzursuzluk gerginlik sinirlilik hali ve depresyonla yaşıyoruz. Bu gerçekle yaşamak iğrenç ve bu gerçekle yaşayacağıma .. aylarca nikotinin verdiği boşlukla kafa dumanlı gezmeye razıyım artık. Çünkü gerçekten çok sıkıldım yoruldum ve bıktım bu gerzekçe kısır döngüden.. Ona hamallık etmekten bıktım anlıyomusunuz hergün yorulmuş bi halde dolaşmaktan ve yorgun argın bi sürü beddua ederek gidip bakkala ver bi paket şu bu demekten yoruldum. Dile kolay 14 sene olmuş canıma yetti anlıyosunuz dimi beni :)

arkadaşlar ben bu kafa dumanlı hali bile sevmeye başladım gülüp duruyorum mutluluktan dönüyorum evin içinde yani belirgin bariz bir mutluluk hali var üstümde :)) gerçekten mutluyum bu sefer ben ya :))) özgür olduğum için : ) özgür olmak çok güzel temizlenmek ve eğer istersen ve mücadele edersen başarabileceğini görmek çok güzel :))

Artık o iğrenç sektöre para akıtmaktan bıktım yoruldum ne yani iğrenç sigara kartellerine mi çalışıyoruz şimdi biz ? Hem de sağlığımızdan olup yıprandığımız kanser olma gerçeği de kocaman acı bir gerçek ve bu sektörden emekli bile olmıycaz. Çevremizdeki herkese de zarar çünkü devamlı bir stres moral bozukluğu ve can sıkıntısı ile huzursuzluk gerginlik sinirlilik hali ve depresyonla yaşıyoruz. Bu gerçekle yaşamak iğrenç ve bu gerçekle yaşayacağıma .. aylarca nikotinin verdiği boşlukla kafa dumanlı gezmeye razıyım artık. Çünkü gerçekten çok sıkıldım yoruldum ve bıktım bu gerzekçe kısır döngüden.. Ona hamallık etmekten bıktım anlıyomusunuz hergün yorulmuş bi halde dolaşmaktan ve yorgun argın bi sürü beddua ederek gidip bakkala ver bi paket şu bu demekten yoruldum. Dile kolay 14 sene olmuş canıma yetti anlıyosunuz dimi beni :)
Sağlıgımızı bozmak için para veriyoruz akıl işi değil elbet umarım bıgun bendede bırakma inancı olur :)

Sağlıgımızı bozmak için para veriyoruz akıl işi değil elbet umarım bıgun bendede bırakma inancı olur :)

mutlaka var canım o inanç.. hepimizin içinde herkesin içinde var yeter ki inanalım ve mücadeleyi üzerine gitmeyi göze alalım.. gözümü korkutmasın önyargılarımız ve yanlış inanışlarımız.. yanlış kalıplaşmış inançları kırmamız ve gerçeği görmemiz lazım artık.. Belki de gerçekle yüzleşmekten kaçıyoruz ve inadına yakmak istiyor insan... işimize gelmediği içinde bahaneler üretiyoruz belki de birşeylerin düzeleceğine inanmıyoruz mesela sağlığın yerine geleceğine inanmıyor olabiliriz ve kendimizi cezalandırmak için bile içmek isteyebiliriz. Yani artık gözümüzü açıp ayıkmamız ve aklımızın bu absürd oyunlarına gelmememiz lazım.. Çok ciddiyim herşeyi beyinde çözümlicez.. Çünkü kalıcı hasar veriyoruz ve geri döndürmek her sigarayla birlikte zorlaşıyor. Zincirleme devam ediyor ve bizim o halkayı zinciri kırmamız lazım.

Motive olmana çok sevndm ve sagligi da geçtim bir bayanin elinde o kadar kotu duruyor ki o lanet sey, karsidan bakis hic hic hic iyi değil.. Ve o iğrenç kokusu.. Kim yaklasicak o kokuyla? Mis gibi kokmak varken neden karsmzdaki insan yuzunu ekşitsin..

Canim kitaplari bilmem ise yararmi ama bnce cikolata cips al.su ic bol bol iyi geliyo.3 gun kisa.ilk haftadan sonra asiri gogus agrisi yapmisti bnde oksuruk bide.iyiki birakmisim dedim bir kez daha.bu topiklere girince insanin cani istiyo sanki.bn daha cok netten birakinca ne yararlari oluck onu okudum hep teselli ettim kndimi boyle iste.bu zor donemi insallah atlaticaz.zor cunku aliskanlik bu bizi yipratan pis kokutan.simdi oyle pis kokusu gelioki nasil 10 yil ge mis boyle diyorum

Motive olmana çok sevndm ve sagligi da geçtim bir bayanin elinde o kadar kotu duruyor ki o lanet sey, karsidan bakis hic hic hic iyi değil.. Ve o iğrenç kokusu.. Kim yaklasicak o kokuyla? Mis gibi kokmak varken neden karsmzdaki insan yuzunu ekşitsin..
çok teşekkürler canım işte istemekle ve hazır olmakla alakalı bu durumlar sanırım.. Bir de yeni bilgilere açık olmakla ilgili olsa gerek demek ki doğru bilgiye açık olduğum zaman buymuş diyorum. Çünkü herşey kendiliğinden oluyor sanki artık yeter diyor bünye belki de.. ve herkes farklı tepkiler veriyor, demekki herkesin bir doğru zamanı var umarım bu yanlıştan dönmek için doğru zaman herkese bi an önce gelir :)

Canim kitaplari bilmem ise yararmi ama bnce cikolata cips al.su ic bol bol iyi geliyo.3 gun kisa.ilk haftadan sonra asiri gogus agrisi yapmisti bnde oksuruk bide.iyiki birakmisim dedim bir kez daha.bu topiklere girince insanin cani istiyo sanki.bn daha cok netten birakinca ne yararlari oluck onu okudum hep teselli ettim kndimi boyle iste.bu zor donemi insallah atlaticaz.zor cunku aliskanlik bu bizi yipratan pis kokutan.simdi oyle pis kokusu gelioki nasil 10 yil ge mis boyle diyorum
evet tatlım oyalayacak birşeyler olsa iyi olur bugün bi ara canım cips istedi normalde yemem. Şaşırdım ama yoğurtlu meyveli bi atıştırma yaptım geçiştirdim. Tebrikler ve geçmiş olsun ikimize de umarım sonsuza dek sürsün yeni hayatımızda özgürlüğümüz ve mutluluğumuz :) burdan herkese de bulaşsın : )

evet tatlım oyalayacak birşeyler olsa bugün bi ara canım cips istedi normalde yemem. Şaşırdım ama yoğurtlu meyveli bi atıştırma yaptım geçiştirdim. Tebrikler ve geçmiş olsun ikimize de umarım sonsuza dek sürsün yeni hayatımızda özgürlüğümüz ve mutluluğumuz :) burdan herkese de bulaşsın : )

İnsallah canim.su kuskun halimdebgecse iyi oluck.blkide normali budur.sinirlen yak moralin bozuldu yak.saf gbi sakin kimseye kizmayan biriydim.simdi teror estiriuorum kaynana gibiyim

İnsallah canim.su kuskun halimdebgecse iyi oluck.blkide normali budur.sinirlen yak moralin bozuldu yak.saf gbi sakin kimseye kizmayan biriydim.simdi teror estiriuorum kaynana gibiyim
işte zorlanma dönemleri olabilir bunlar ilk aylar kritik ama iyileşme semptomları olarak gör ve nikotin canavarı aklına geldiğinde gülüp geç ve ona güle güle oh be senden kurtuldum özgürüm artık, beni esir edemeyeceksin tekrar demelisin. Ve bir de üstüne göbek atar gibi yap parmaklarını şıklat derin nefesler al beş on kere.. gül bi de yaa oohh ohh de hani çocukken derdik ya oynarken ooohh ohh :KK73:canıma değsin gibi bi hareket yap.. ben öyle yapcam valla :)

Arkadaslarim bana yalvardi resmen sakin başlama diye :) Sen de sakin lütfen bir daha başlama kendin için

işte zorlanma dönemleri olabilir bunlar ilk aylar kritik ama iyileşme semptomları olarak gör ve nikotin canavarı aklına geldiğinde gülüp geç ve ona güle güle oh be senden kurtuldum özgürüm artık, beni esir edemeyeceksin tekrar demelisin. Ve bir de üstüne göbek atar gibi yap parmaklarını şıklat derin nefesler al beş on kere.. gül bi de yaa oohh ohh de hani çocukken derdik ya oynarken ooohh ohh :KK73:canıma değsin gibi bi hareket yap.. ben öyle yapcam valla :)

Aynen oyle cnm.su kritik gunlerde icenlerin yanina sakin gitme olurmu.sen artik yesilaycisin.onlardan farklisin.ewde icirtme.prdelerini fln yika pis koku cikmiyo hemen.sinmis koltuklara duvarlara

evet günaydın canlarım artık 4 günlük bi bebeğim ben :) ev temizliği kıyafetler ve banyo ile üstüme sinen farkında olmadığımız kokulardan tamamen arınmamız gerek. Gerçi ben hala beyinde algıları düzeltmekle ilgili çalışıcam yine bugün ama fırsat bulursam aralarda temizliği de yapıcam belki de en sona saklarım. Çünkü kafada bitirmek ve kesin kararlı olmak daha önemli benim için şu aşamada hele de bu kritik günlerde..O yüzden bugünde iyice bir bileniyim diyorum kararlığım daha da pekişsin istiyorum. Hiçbir şartta ve durumda değişmeyecek şekilde değişsin düzelsin :)

Portakal suyu ve haşlanmış yumurta bi dilim kepekli tost ekmeği kahvaltımı yaptım ve oturdum. Burda başkalarını da kendimi de kurtarıyım diyorum. Ama benim de önemli bir sorunum var. Annem ağır tiryaki ve aşırı düşkün zaten benim başlamam ve içmeyi sürdürmem de onun çok büyük rolü var. Şu an onlar iki haftalığına yok bende bu süreyi çok iyi değerlendirmek istiyorum. Daha önce de denemiştim başarmıştım ama kısa sürmüştü. Bu sefer artık kesin anneme de yenilmemeliyim. Çünkü çok asabi sinirli ve tartışmacı biri, çocuktan beter her günü zehir ediyor insana.. benim de ister istemez stresten elim sigaraya gidiyordu. Ama artık böyle olmasın diye bütün tedbirleri almak istiyorum. Hatta elimden gelse de ona da bıraktırsam ne süper olurdu.. Döndüğünde ona da Allen Carr metodundan bahsediyim diyorum..

Back