Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 tane içiyordu. bazen onu bile geçiyordu bu aralar tutuyorum 5 taneyi gecmemeye çalışıyorumNe kadar iciyosunuz gunde?
Once 3 e dusurun sonra kafada bi tarih belirleyin bence10 tane içiyordu. bazen onu bile geçiyordu bu aralar tutuyorum 5 taneyi gecmemeye çalışıyorum
Ben de hamileyken bıraktım. Bebeğim için her şeyi göze almıştım çünkü. O zaman bırakılıyor.10 tane içiyordu. bazen onu bile geçiyordu bu aralar tutuyorum 5 taneyi gecmemeye çalışıyorum
doktor tamamen bırak dediOnce 3 e dusurun sonra kafada bi tarih belirleyin bence
O zaman tiksinene kadar icin 1 gunde 2 paket o da bi yol. Sevmediginiz icemediginiz bi marka alin onla deneyindoktor tamamen bırak dedi
Ben de istiyorum BİOREZONANS diye birsey duydum müşterimden günde 3 pakete yakın sigara içiyormuş tek seansta kurtuldum demişti, onu denemeyi düşünüyorum ben de :) sizde bir bakın istersenizBebek için uğraşıyorum sigara içen biriyim doktor derhal bırakmam gerektiğini söyledi ne yapabilirim nasil birakabilirim bebeğim için sigarayi zorlanıyorum çok lütfen bana yardım edin
Allah canını almasın kiz emi valla moralim bozuktu güldürdün ağzıma sigaranın si si girmemesi gerekiyor sen beni güldürdün allahda seni güldürsün emi inşallahO zaman tiksinene kadar icin 1 gunde 2 paket o da bi yol. Sevmediginiz icemediginiz bi marka alin onla deneyin
Ya tek gün kusana kadar içip tiksiniyosun isteAllah canını almasın kiz emi valla moralim bozuktu güldürdün ağzıma sigaranın si si girmemesi gerekiyor sen beni güldürdün allahda seni güldürsün emi inşallah
Siz yazar yazmaz araştırdım bir tedavi yöntemi ama nasıl tedavi ediyorlar araştırayım böyle hap şu bu ile değil bakıyım ben teşekkür ederim bu bilgisi benle paylaştığınız için allah razı olsunBen de istiyorum BİOREZONANS diye birsey duydum müşterimden günde 3 pakete yakın sigara içiyormuş tek seansta kurtuldum demişti, onu denemeyi düşünüyorum ben de :) sizde bir bakın isterseniz
Onu varya hızlı içince öyle oluyor ben yavas iciciyimYa tek gün kusana kadar içip tiksiniyosun iste
NE diyim birakirsin insallah en kisa zamanda. Ben covid olup biraktim mecburen bi daha baslmadim. Agir grip olmak da bi çözüm hdhdhdgOnu varya hızlı içince öyle oluyor ben yavas iciciyim
Bende geçirdim valla ona rağmen bırakmadım salak gibiNE diyim birakirsin insallah en kisa zamanda. Ben covid olup biraktim mecburen bi daha baslmadim. Agir grip olmak da bi çözüm hdhdhdg
Doğru anlasaydınız gülmezdinizAllah canını almasın kiz emi valla moralim bozuktu güldürdün ağzıma sigaranın si si girmemesi gerekiyor sen beni güldürdün allahda seni güldürsün emi inşallah