Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

ah laram bende bırakamadım tabi artık cesaret bile edemiyorum bırakacağım demeye olmuyor işte ramazan sonu kan vermeye gideceğim bakalım o zaman ne olacak kan verdiğinde kan temizleniyor bir arkadaşım kan verince sigarayı azaltığını canının istemediğini söylüyordu istesede içemiyormuş midesi bulanıyormuş bakarsın bendede işe yarar hem hayır yapmış olurum

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum herkese,

Keyifler yerindedir inşallah.

öpüyorum

Maşallah maşallah 1 ay oldu bile

bugün 2. günüm. dün akşama kadar gayet iyiydim.akşam içimdeki canavar hortladı. ama yenilmedim. dün hiç tuvalete çıkamadım. onun sıkıntısını yaşıyorum şu an..onun dışında bir problem yok...

selam kızlar.opuyorumnanaktan tamı tamına 1 ay oldu sigarayı bırakalı.:lepi: çok mutluyum.:dance: kendimi kutlarım.:içelim:
dumansız günler yoldaşlarım.:enbuyukkk:

Tebrik, Tebrik , Tebrikkkk

Brova sana.a.s.

selam kızlar.opuyorumnanaktan tamı tamına 1 ay oldu sigarayı bırakalı.:lepi: çok mutluyum.:dance: kendimi kutlarım.:içelim:

Sanada kocaman tebrik :lepi:

Harikasınız kızlar harikaaaa

zafer senindir klaraa:hooray:

İlk zamanlar oluyor böyle sorunlar,sonra kendiliğinden geçiyor.Pes etmek yok..Şu 1 haftayı atlattıktan sonra günler daha çabuk geçiyor.Hepimiz aynı yollardan geçtik,1 ay oldu ve artık çok az aklıma geliyor.Sana tavsiyem,bol bol kendini ne kadar iyi,temiz,rahat,huzurlu hissettiğini düşün.Bırakma kararından dolayı kendinle gurur duy.Tek sigara tuzağına düşme.Ayrıca kriz yaşamanın da psikolojik olduğunu düşünüyorum ben.Ne kadar güzel şeyler düşünürsen o kadar kolay atlatırsın bu dönemi.Sabırlı ol,unutma bu davranışı beynimize biz kabullendirdik.

Aynen canım bende çok mutluyum zemuszemus
İnşallah 1. yılımızı da bu topikte kutlarız.:hooray:

Sanada kocaman tebrik :lepi:

Harikasınız kızlar harikaaaa

zafer senindir klaraa:hooray:
Seni ayrıca tebrik etmek lazım,eşin sagara içtiği halde vazgeçmedin.Senin yerinde olsam senin kadar iradeli davranabilirmiydim inan ki bilemiyorum.a.s.

2. günü de bitiriyorum yavaş yavaş. şu anda burnumun dibinde bir küllükte 3 izmarit var ve pis pis kokuyorlar. eşim hala evde sigara içmeye devam ediyor. küllüğün yanında da sigara ve çakmak. ama ben niyetlenmiyorum bile. yalnız karnım çok kötü. gören hııı hamileymiş de ondan bırakıyor der valla....

Kutlarım canım çok çok kutlarım.
Ne güzel özetlemişsin olayı canım sağol.

Evde içmemesini istesen bu duygu sende kendine acımaya yol açmasın.Bende yaşamıştım sonunda olmuyor yanında içilirken olmuyor duygusu ile içmiştim.Aman sld...

Bu arada bende son paketimi içiyorum hayırlısı ile telkinlere başladım inşallah zafer bizim olsun.

Bluecum o kan verme olayından çok şey bekleme canımcım aldıkları kanın kaç kat fazlası sende var bu olay hakikaten beyinde bitiyor bak bir ayını dolduran arkadaşlara arkalarına değil önlerine bakıyorlar olacak güzel şeylere yoğunlaşıyorlar sigara içmiycem içmiycem demiyorlar ne güzel rahatım kurtuldum diyorlar benim anladığım bu.Bunu becerebilmek lazım.

3. güne başladım hayırlısıyla....ama ben nedense henüz cildimde bir değişme, tat ve koku almada bir farklılık göremiyorum. dün gece bir ara kötü oldum. içimde bir boşluk vardı. hemen su içtim, meyve yedim. hemen yattım. deliksiz uyumuşum sabaha dek. parayı da biriktiriyorum.
aklıma sigara geldiği zaman içmeyi hiç düşünmüyorum. hatta dün arkadaşlar yemekten sonra yanımda içti. bir ara bir tanecik dedi içimdeki ses. ama duymadım onu.
benden haberler şimdilik bu kadar...

Seni ayrıca tebrik etmek lazım,eşin sagara içtiği halde vazgeçmedin.Senin yerinde olsam senin kadar iradeli davranabilirmiydim inan ki bilemiyorum.a.s.

Teşekkür ederim canımmm:kedi:

Ama biliyorsun bi kaç kere yenik düştüm , ama bunu fırsat bilip tekrardan başlamadım.

Bundan sonrada içmicem buna inanıyorum ve kendime sonsuz güveniyorumm

Herkese bu yolda başarılar dilioruma.s.

sld herkes derki ilk üç gün zor cidden öyle

Sen bugünüde bitirdikden sonra daha sırtın yere gelmez, hele hele dünkü arkadaş tuzağına yenilmediysen ne mutlu sana, şişkinlik için lipton form çayını ve kuru kayısıyı öneririm sana, oda biraz psikkolojiktir aslında ama bunları kullanırsan haratlarsın kayısıdan sonra ılık bi bardak suda iç, eğer oruç tutuyorsan bu dediklerimi iftarda ve sahur da yapabilirsin.

Sewgiler.a.s.

pek zorlanmıyorum. daha önceki bırakma girişimlerimde birtanecik içsem dürtüsünü yenemiyordum. şimdi şunu biliyorum. birtane içersem o ilk sigarada sigara içtiğim dönemdeki tadı bulamayacağım. o tadı bulmak için 3-4 tane içmem gerek. bunu düşünerek kendimi frenliyorum. ama her zaman şuna özenmişimdir. sırf laf olsun diye yılda 1-2 sigara içenlerden olabilseydim diye düşünürdüm hep sigara içerken.

Eveet arkadaşlar nasıl gidiyor bakalım?yerimseniben
Lara cığım senden en yakın zamanda sonuncu kez "bıraktım" cümlesini duymak istiyorum hayatım....

Aynen öyle bi fırt dedim bişey olmaz ama o tadı vermediği gibi daha beter etti sil baştan almama sebep oldu onun için gerek yok.

Ayda yılda 1-2 tanede içmeyelim biz hiç içmeyelim mümkünse

Eveet arkadaşlar nasıl gidiyor bakalım?yerimseniben
Lara cığım senden en yakın zamanda sonuncu kez "bıraktım" cümlesini duymak istiyorum hayatım....

Kendi adıma cevap veriyorum şimdilik iyi gidiyor yarın Tam 1 Ay olucak Allah izin verirse, Gündüzleri Oruçluyum zaten akşamlarıda kendime kahve yapıyorum yanınada çekirdek tv seyrediyorum kızımla ilgileniyorum.
Beycazım dün basketmaçı arası gel bi sigara içelim dedi balkonda aman aman dedim ben almıyım, böyle mutluyum sen git iç dedim, afalladı yüzüme baktı gitti içti , ve ben gitmedim :teytey:

kızlar sizi deli gibi kıskanıyorum maşşalhınız var ama ben cesaret edemiyorum artık gün geçtikçe daha da umutsuzluğa kapılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…