Burdayım canım
Naber?Nasıl gidiyor bakalım?Benim de artık 1 ay olacak.27. günümdeyim.Anlık istekler geliyor nadiren.Hemen geçiyor sonra.Sigarasız yeni hayatıma alışmaya başladım.İlk haftalara nazaran bayağı geçti sıkıntım.Daha iyi olacağız inşallah...
Sabır,sabır ya sabır........olumunekankayizsmile
bugün 2. günüm. dün akşama kadar gayet iyiydim.akşam içimdeki canavar hortladı. ama yenilmedim. dün hiç tuvalete çıkamadım. onun sıkıntısını yaşıyorum şu an..onun dışında bir problem yok...
selam kızlar.opuyorumnanaktan tamı tamına 1 ay oldu sigarayı bırakalı.:lepi: çok mutluyum.:dance: kendimi kutlarım.:içelim:
dumansız günler yoldaşlarım.:enbuyukkk:
bugün 2. günüm. dün akşama kadar gayet iyiydim.akşam içimdeki canavar hortladı. ama yenilmedim. dün hiç tuvalete çıkamadım. onun sıkıntısını yaşıyorum şu an..onun dışında bir problem yok...
selam kızlar.opuyorumnanaktan tamı tamına 1 ay oldu sigarayı bırakalı.:lepi: çok mutluyum.:dance: kendimi kutlarım.:içelim:
Seni ayrıca tebrik etmek lazım,eşin sagara içtiği halde vazgeçmedin.Senin yerinde olsam senin kadar iradeli davranabilirmiydim inan ki bilemiyorum.a.s.Sanada kocaman tebrik :lepi:
Harikasınız kızlar harikaaaa
zafer senindir klaraa:hooray:
Kutlarım canım çok çok kutlarım.selam kızlar.opuyorumnanaktan tamı tamına 1 ay oldu sigarayı bırakalı.:lepi: çok mutluyum.:dance: kendimi kutlarım.:içelim:
Ne güzel özetlemişsin olayı canım sağol.İlk zamanlar oluyor böyle sorunlar,sonra kendiliğinden geçiyor.Pes etmek yok..Şu 1 haftayı atlattıktan sonra günler daha çabuk geçiyor.Hepimiz aynı yollardan geçtik,1 ay oldu ve artık çok az aklıma geliyor.Sana tavsiyem,bol bol kendini ne kadar iyi,temiz,rahat,huzurlu hissettiğini düşün.Bırakma kararından dolayı kendinle gurur duy.Tek sigara tuzağına düşme.Ayrıca kriz yaşamanın da psikolojik olduğunu düşünüyorum ben.Ne kadar güzel şeyler düşünürsen o kadar kolay atlatırsın bu dönemi.Sabırlı ol,unutma bu davranışı beynimize biz kabullendirdik.
Evde içmemesini istesen bu duygu sende kendine acımaya yol açmasın.Bende yaşamıştım sonunda olmuyor yanında içilirken olmuyor duygusu ile içmiştim.Aman sld...2. günü de bitiriyorum yavaş yavaş. şu anda burnumun dibinde bir küllükte 3 izmarit var ve pis pis kokuyorlar. eşim hala evde sigara içmeye devam ediyor. küllüğün yanında da sigara ve çakmak. ama ben niyetlenmiyorum bile. yalnız karnım çok kötü. gören hııı hamileymiş de ondan bırakıyor der valla....
Seni ayrıca tebrik etmek lazım,eşin sagara içtiği halde vazgeçmedin.Senin yerinde olsam senin kadar iradeli davranabilirmiydim inan ki bilemiyorum.a.s.
3. güne başladım hayırlısıyla....ama ben nedense henüz cildimde bir değişme, tat ve koku almada bir farklılık göremiyorum. dün gece bir ara kötü oldum. içimde bir boşluk vardı. hemen su içtim, meyve yedim. hemen yattım. deliksiz uyumuşum sabaha dek. parayı da biriktiriyorum.
aklıma sigara geldiği zaman içmeyi hiç düşünmüyorum. hatta dün arkadaşlar yemekten sonra yanımda içti. bir ara bir tanecik dedi içimdeki ses. ama duymadım onu.
benden haberler şimdilik bu kadar...
sld herkes derki ilk üç gün zor cidden öyle
Sen bugünüde bitirdikden sonra daha sırtın yere gelmez, hele hele dünkü arkadaş tuzağına yenilmediysen ne mutlu sana, şişkinlik için lipton form çayını ve kuru kayısıyı öneririm sana, oda biraz psikkolojiktir aslında ama bunları kullanırsan haratlarsın kayısıdan sonra ılık bi bardak suda iç, eğer oruç tutuyorsan bu dediklerimi iftarda ve sahur da yapabilirsin.
Sewgiler.a.s.
pek zorlanmıyorum. daha önceki bırakma girişimlerimde birtanecik içsem dürtüsünü yenemiyordum. şimdi şunu biliyorum. birtane içersem o ilk sigarada sigara içtiğim dönemdeki tadı bulamayacağım. o tadı bulmak için 3-4 tane içmem gerek. bunu düşünerek kendimi frenliyorum. ama her zaman şuna özenmişimdir. sırf laf olsun diye yılda 1-2 sigara içenlerden olabilseydim diye düşünürdüm hep sigara içerken.
Eveet arkadaşlar nasıl gidiyor bakalım?yerimseniben
Lara cığım senden en yakın zamanda sonuncu kez "bıraktım" cümlesini duymak istiyorum hayatım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?