Sigarayı bırakma yöntemleri/Biorezonans

kesinlikle katiliyorum beyinde bitiyor...bende arkadas ortamida icerdim sohbet,kahve,cay aralarinda..birden gunde 1-2 paket icmeye basladim.sondur yak boyle devam etti biraz zaman...sonra kestim birden istemiyorum dedim...beni rehin aldigini gordum zor bir mucadeleydi ama ben basardim simdi yanimda icilince kokusu rahatsiz ediyor..gercekten istersek bitiyor.tedavi yontemleri yardimci olabilir ewet ama kisi istemedikten sonra her care caresiz kalir..ilac gibi kullanmayi kesince acisi tekrar baslar cunku siz o yonteme guvenip kendini sartlayip birakiyorsunuz sigarayi tedavi bitincede otomatikman baslamak bu yuzden dogal..

ben de bir süre önce sigarayı ani bir kararla bıraktım. hala da içmiyorum ve bir daha da içmeyi düşünmüyorum. ilk günler yemek sonrası gibi sigara içmeyi alışkanlık ettiğim zamanlar zor geçiyordu ama bu da en fazla bir hafta sürüyor. Bırakmayı düşünenler varsa durmasın...

biorezonans fiziksel bağımlılığı kesin kaldırıyormş ama psikolojik bağımlılığa etkisi yokmuş, acaba hipnozla beraber kullansak bu yöntemi nasıl olur????????

hipnozu deneyen var mı?

Eveeettt kızlar size sigarayı bırakma serüvenimi yazıyorumm.
Eşimde sigara içince evde içilen sigarayı düşünün.O yüzden kartonla sigara alıyorduk. 25 yıllık içiciydim.
Ev hanımıyım,Bir gün resim kursuna yazıldım.Orada güzel arkadaşlıklar kurdum.Ne güzeldir ki hiç biri sigara içmiyordu.ıçlerinden bir kaç tanesi kullanmış ve bırakmış kişilerdi.Öğlen molada beraber oturup çay ve sigara içiyordum.Başkalarıda içince içerisi dumandan görünmüyordu.Benim pimpirikli arkadaşlarım öf, pöf içmeyin şunu ne pis kokuyosunuz,diye içenlere demediğini bırakmıyorlardı her seferinde.ıçen insan da kızıyor insanlar böyle deyince,bende sinirleniyordum,hiç içmemiş gibi konuşup durmayın ,içerken iyidi içmeyince niye pöflüyosunuz diye sinir olurdum.Bir tane sigara içiyordum yanlarında ondanda zevk almaz oldum,düşünsenüze yanında sana pöfleyen tipler.yanlarından kalkıp başka yerde içiyordum.
Eve gelince eşime anlatıyordum kızarak yaptıklarını.Sonra biz bu sigarayı bırakalım dedim.O da bırakalım dedi.(eşinizle beraber denerseniz başarı oranı fazla)O gün kendimize bu karton bittiğinde sigarayı bırakacaz diye şartladık(.Karton daha yeni alınmıştı)kartondan her paketi aldıkça kalan paketi görüyorduk.(Bence beyni şartlama,ve onu alıştırma dönemi bu dönemdi)inanın paketler azaldıkça sigaradan zevk almaz duruma geldim.Sigara acı gelmeye başladı.ıçiyordum ama karton bitince diye şartlamıştık ya,zevk almasamda içmeye devam ediyordum.
Sonra niye içiyorum ki, içme bırak dedim.ınanın 3 paket sigara daha vardı kartonda.
Tarihini unutmayım diye 23 Nisan olsun dedim ve 23 nisanda bıraktık.
ıki işi bırakınca başarı arttı tabi.Bir hafta arada canım istedi.(şeytan dürttü tabi)Benim canım isteyince eşim,eşimin canı isteyince ben birbirimizi engelledik.Sigarayı düşünmeyince canında istemiyor,belkide beyne komutu verdiğimiz için canımız istemedi.
ınanın dünyanın sonu değilmiş,hiç krize girmeden bu kadarmı kolay olur.
Annem senelerce bıra şunu derdi,demesi kolay,kolay olsa herkes bırakır der kızardım.Vallahi de kolaymış.
Yeni bıraktığım zamanlarda içen insanları gördükçe kendimi çok önemli bir şey başarmış olarak gördüm,
ve onları aciz zavallı insanlar olarak görmeye başladım.Eşime dedimki demekki içmeyen insanlar bizi böyle görüyolarmış aciz ve ikinci sınıf...
Bu düşünceler bile başlamamak için yeterliydi.
şimdi kokusu o kadar pis geliyorki,,demek bende insanlara böyle pis kokuyormuşum.

--Kendinize bir tarih belirleyin
--O tarihe kadar hem için hem de o tarihte kesin bırakıyorum.diye şartlayın(kanseri düşünün yeter)
--ılk bıraktığınız zamanlarda ,arada bir kriz gelir,su için,eve ciklet bulundurun,ve çiğneyin
--Günde 3 defa istermiş insanın canı,diğerleri alışkanlıktanmış.
---Beyinde bitirince insan sigarayı düşünmüyor,dolayısıyla krizde çok olmuyor.
Bundan 6-7 sene öncede bi denemem olmuştu.Ama o kadar mutsuz olmuştum ki. Sanki ölünceye kadar oruç tutacakmış gibi bir hisse kapılmıştım.Bir yavrumdan ayrılmış gibi üzülmüş ve bundan sonra mutsuz,bir insan olark yaşayacağımı düşünmüştüm.Hal böyle olunca çok sürmedi başladım.
O yüzden diyorum beyinde bitirmeli insan,yoksa sonuç kaçınılmaz,tekrar içersiniz.
Dünyanın sonu falan değilmiş,onu gördüm,hatta kendimi sınıf atlamış olarak görüyorum.
'5 yıllık içici olarak ben asla ve asla canım çekmiyor,kriz falan tutmadı ya bu kadar kolay olmamalı diyorum kendime yoksa herkez bırakırdı diyorum.
ışin sırrı meğerse beyinde bitirmeymiş.ınsanlar gerçekten istememişler demekki bırakmayı.
gerçekten istiyorsanız baaşarırsınız.Eğer bırakınca üzüleceğinizi düşünüyorsanız asla bırakamazsınız.
Ben bıraktım hiçde zorlanmadan,işte benim hikayem bu arkadaşlar,
inşallah sizinde hikayelerinizi burada okuruz.
Hepinize sigarasız hayat diliyorum.
bırakamıyorum diye bir şey yok unutmayın.sigara içmeyen arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirin.

Teşekkürler Selenimo paylaştığın için..

Dediğin gibi önce kendi içimizde bırakmamız gerekiyor..

Ben de herhangi bir sistem vs.kullanmadan bıraktım 7 yıldır içiyordum..1 sene oldu bırakalı ama benim canım hala istiyor.. :çok üzgünüm: Direniyorum..

Darısı eşimin başına :mymeka

Umarım bırakamayanlara güzel bir yol gösterici olur yazdıkların

Sevgiler .. a.s.

Selonimo ,SES2005 , mors, çok teşekkürler yazdıklarınız için,,

4 aydır içmiyorum bende varmı itirazı olan yanlız 3 tane kaçırdım 3. ayda 2 tane ve 20 gün önce bir tane

bırakın kızlar her şeyi düşünerek bırakın...
-öncelikle sağlığınızı düşünün....sürünerek ölmek kimse istemez herhalde....bunun örneği bütün hastanelerde var....gidip görmeniz faydalı olabilir.......
-sigaraya harcadığınız parayı düşünün o parayla neler alabilirim mesela.. çok güzel şeylere sahip olabiliyorsunuz o miktarla...
- dinen düşünün sigara mekruhtur...haramdan kaçıyoruz mekruh niye yapıyoruz...vücumuzun bu yüzden bizden hesap soracağını unutmayın....
- doğayı düşünün o kadar güzel ki....ona hiç mi hiç zarar verme gibi bir lüksümüz yok...sahip çıkmak zorundayız...
- sevdiklerinizi düşünün size birşey olduğunda nasıl üzüleceklerini....ve bunun sebebibinin sigara olduğunu düşününce nasıl kahrolacağınızı düşünün...
- ve artık bir çok yerde sigara yasaklandı biliyorsunuz....açık alan veya kapalı alan farketmiyor....bundan sonra sigara içmek istediğinizde 2.sınıf insan muamelesi görüceksiniz....her insan çok değerlidir.. asla ve asla 2. sınıf insan olmayı kabul etmeyin...toplumdan dışlanmayın...(bayan burda sigara içemezsiniz sizi bu tarafa alalım dendiğinde çok zorunuza gidiyor.)

ya ben bu biorezidansı düşünüyordum!

işe yaramıyormuymuş?

ben anlamadım şimdi?

biyolojik? psikolojik?

amannnnnnnnnn!

ya ben bu biorezidansı düşünüyordum!

işe yaramıyormuymuş?

ben anlamadım şimdi?

biyolojik? psikolojik?

amannnnnnnnnn!

biorezonans fiziksel bağımlılığı kesin kaldırıyormş ama psikolojik bağımlılığa etkisi yokmuş, acaba hipnozla beraber kullansak bu yöntemi nasıl olur????????

hipnozu deneyen var mı?
ama kızlar bence önemli kısmını bu bölüm yani bırakamam diyen ben iki paket içen ben hiçbir fiziksel belirti olmadan bırakdım el alışkanlığı can istemesi vs atlatıyorum tabii psikolojik kısmıda önemli ama fiziksel kısmı daha önemli

sen neyle bıraktın ki, kendi kendine mi yoksa

arkadaşlar karabaş otu die bi bitki var sigarayı bıraktırıomuşş ama bn nasıl kullanıldıgnı bilmiyorumm isterseniz bunu da bi araştırın saglık çok önemli,inanki sigaranın hiç bi faydası yok kızmayın bna nolur ama bırakınn,bnm babamda çok sigara ve içkii içdi sonunda akcigerleri çürüdü ve akciger kanseri oldu ve kaybettik onuu,lütfenn yapmayın canu-nınıza kıymayınn.

Denemediğim yol kalmadı arkadaşlar.azim ve kararlı olmaktan ötesi yok...

Bu yöntemle bırakanların uzun zaman sonraki durumları nedir acaba?
Anladığım kadarıyla uygulayanların çoğu bırakmış.

Elifçiğim aferinlerin en büyüğünü hakkettin valla ...Aradaki kaçamaklar sayılmaz:):)

arkadaşlar bende biorezonans ile bıraktım sigarayı üç aydır içmiyorum arada rüyalarıma giriyor ama buda arkadaşlarımın dediği gibi psikolojik onun dışında kilo problemim olmasına rağmen bu yöntem sayesinde 1 kilo almadım sinirlenme kriz yaşamadım ki daha önce 2 kez bırakmaya çalışıp en yakın arkadaşlarımla aramı açmıştım o kadar sinirli oluyordum... şimdi çok iyiyim üç ay oldu arada içen gördüm mü bi tuhaf oluyorum ama eskisi gibi değil innın içmeyenlerin hayatı daha kolaymış ve kokusuzkaydirigubbakcemile3
hele bide dumansız hava sahası çıktı bence bi deneyin ha bu arada ben ızmir'de gittim normalde tek seans fakat ben tek seansta bırakamam diye korkanlar için 3 seans veriyor aynı paraya ben ilk seansta bıraktım ama yinede ötekilerede gittim 250 tl idi fiyatın değiştiğini zannetmiyorum,ızmir'de gitmek isteyen olursa veririm adresini opuyorumnanaktan

bırakan arkadaşlar,
ilk bir kaç gün, ilk bir kaç saat nasıl geçiyor,
yani zorlanma ne kadar oluyor. s
onuçta bu yardımcı bir yöntem, ne kadar yardımı oluyor, benim için en zoru ilk bir hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…