Sigarayı bırakıyorum

rengin_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
222
0
96
İzmir
Kızlar bugün bi kaç kez nefes darlığı yaşadım. temizlik yapmıştım bugün. Normalde yorulmam ama bugün çok yoruldum. Bunun sebpebinin sigara olduğunu düşünüyorum. Neredeyse 12 yıldır sigara içiyorum. Bikaç kez bırakmayı denedim ama başaramadım. Bu defa başarmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Umarım bundan sonraki hayatım sigarasız olur, benim ve herkesin ...

cok ısabetlı bır karar
ben oglum sayesınde bıraktım
ve gercekten cok temız hıssedıorm
kesınlıkle ıcılmemesı gerekır bence

ya tabı bırakmak lazım ama hamıle oldugunu ogrendıgınde bırakman lazımdı dıme :))
bende kullanıorum ama benımkı cok fııl ıcıcılık deıl,esım kullandıgı ıcın gunde bır veya ıkı ıcerım ,uc gun ıcmem,sonra eser kafama 1 hafta ıcerım sonra tıksınırım 1 ay hıc ıcmem ,,yanı tuhaf bı ıcıcıyım sanırım:))))

ay sen bıde hamılesın
ve ıcıosun
senın destege ıhtıyacın yok kı
senın sıgarayı bırakmana en buyuk sebep bebegın
bu zamana kadar nasıl zehırledın kı onu
heen hemen bırak
kendın ıcın degıl bebegın ıcın

hamile değilim cnm. o tabloyu silemedim

Bende dün karar aldım sigarayı bırakmak için... 17 yıldır içiyorum, son iki senedir çoğalttım ama kokusundan, dumanından, ağızda bıraktığı tattan iyice tiksindim. Hiç bırakmayı denememiştim, doğrusu başarabilir miyim, iradem var mı bilmiyorum. Her açıdan zararı olan bu illetten daha güçlü olduğumu kanıtlamak istiyorum, benim için dua edin, bugün daha ilk günüm... Bakalım kriz gelince ne yapıciiiimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…