Sigarayı bırakıyorum... Gelin birlikte bırakalım

kızlarrrrrr bende istiyorum ya bırakmayı iki günde 5 sigara içtim.. bugün henüz içmedim ama canım istiyor...

önceden bir paket iki günde bitiyordu ya da üçüncü gün paket alırdım... ya kokusuna tahammül edemiyorum artık her sigaradan sonra elimi yıkayıp ağzımı çalkalıyorum midemi yakıyor bide çok pahalı oldu arkadaş vermek istemiyorum artık o parayı bu hükümete :KK19:

Ne yazik ki canım içtim:KK43: bırakma azmimi kaybettim sanırım bugün de içmekten korkuyorum azaltarak mı bıraksam diyorum :26:

azmini kaybetme canım sakın yapma.sigarayı bırakmak isteyenler veya bırakanlar bölümüne nasıl bıraktığımı yazdım.istersen bir bak.senden farkım yoktu benimde.

:)) Allah bağışlasın... Şuan canınız istiomu sigara ben ondan da korkuyorum bıraktıktan bir kaç ay sonra tekrar başlar mıyım die

teşekkür ederim.... sonradan istemedim hiç ama bende korkuyordum ya sonradan canım isterse diye,rüyalarımda bile bir fırt çekip çoooook pişman olduğumu görüyordum inanın onsuz da yapabildiğinizi anlayınca herşey tamam,çevremde 2 paket içip bırakan tanıdıklar var ki çocukluktan beri içen kişiler,onlar yapıyorsa herkes yapar,isteyin gerçekten hiç zor değil....

Ne yazik ki canım içtim:KK43: bırakma azmimi kaybettim sanırım bugün de içmekten korkuyorum azaltarak mı bıraksam diyorum :26:

canım azaltarak yada sigaranın yerine başka bir şeyi koayark asla sigara bırakılmıyor ben kaç defa denedim bunu. az içeyim azaltayım dedim geriye tekrar daha fazla içerek devam ettim . 8 yıllık içiçi olarak 5 ay önce sigarayı bıraktım . eşimde içiyordu. bir anda kara verdik. sigara isteğiniz geldiğinde derin derin nefes alın bakın görünki 5 dakika içinde bu istek azalacak. asla ve asla yerine birşey koyarak yada azaltrak bırakma hatasına düşmeyin ..

İyi geceler kızlar.
Benim de haziran ayında 1 haftalık bırakma teşebbüsüm oldu.Sonrasında bir arkadaşımın bırakılır mı bu güzel şey demesiyle bir tane yaktım ve gerisi geldi malesef.O teşebbüsten sonra ne tarihler koydum kendime ama olmadı.Şimdi son sigaramı içip dişlerimi fırçalıycam.Yarında sigarasız bir hayata merhaba demeyi planlıyorum.
Umarım niyetli olan herkes kurtulur.Birbirimize destek olursak daha rahat geçiririz bu dönemi diye düşünüyorum.Kolay gelsin herkese.

yapamadı bırakamadım... azaltarak hiç olmuyor içtikçe içesiniz geliyor, bir kaç gün içinde tekrar bırakma girişimine gireceğim. destek olan herkese çooooook teşekkür ediyorum.

bende sigara bıraktım çok şükür, bugün tam 26 gün oldu :KK36: darısı bırakmak isteyenlerin başına

şu andan itibaren içmiycem:KK43:(( İNŞALLAHHHHHHHHHH

ben bir karar verdim 14 şubat son sigara içmem olucak 15 şinden sonra artık içmiycem.anne olmak için doktorlara gittik 1 .5 yıl oldu hiçbir sorun yok diyorlar hala bebeğim olmadı artık tek sorunun sigara olduğunu düşünmeye başladım. o yüzden bu kadar
ı verdim sizlerinde destekleri benim için çok önemli inşallah hepimiz bu illetten kurtuluruz.

X