Sigarayı bırakıp yeniden başlayan var mı ?

Arandım tarandım ama sevgili TIFF arkadaşımız sana kendi topiğini öenrmemiş. Onun bana yaptığı aydınlatıcı yol göstermeyi sana ben yapayım dedim kendilerinin yüksek müsadeleriyle. Dilersen konuyla ilgili "bir kitap okudum hayatım değişti" topiğine bir bak. Önerilen kitap gerçekten ilgi çekici ve işe yarar görünüyor. Bu arada ben de güya bırakanlardanım, güya diyorum çünkü senin gibi çok canım istiyor dayanamıyorum bir tane içeceğim dedim ve durum eşinden ve sevdiklerinden gizli gizli herfırsa sigara tellendiren biri haline geldim. Çok büyük bir aldatmaca yumağının içindeyim, lütfen sadece kendin için sen tekrar deneme. Ben bir yalan yaşıyorum biticeğini umarak ve en kısa zamanda başlayacağım "sigarayı bırakmanın kolay yolu" isimli kitabında sayesinde kurtulacağım bu kandırmacadan.

Kısacası İÇMEEEEEE!!!!

Canım çok teşekkür ederim bahsettiğin topici buldum okudum kitabı bulabilirsem alıp okıcam ve yeniden başlamama yardımcı olmasını umucam.Ve inşallah sende en kısa zamanda bırakırsın gizli gizli içmek eşinden bile saklamak hem zor hemde insan kendini aciz gibi hisseder o sigaraya mecbur gibi umarım sende kurtulursun ve bend eyeniden başlamam :Saruboceq:

önceleri 1 paket alıyordum 6 ay falan içiyordum 3 ay içiyordum 3 ay içmiyordum, sonra 2 haftada bire düştü bu daha sonra her gün 1 tane. evlendikten sonra (eşimde içtiği için) onunla beraber her akşam 3-4 tane içmeye başladım derken iş yerindede kullanmaya başladım şimdi 1 günde 10 tane falan içiyorum önceleri ne var ya bırakırım diyordum, korkarımki şuanda bırakmak isteyipte bırakamayanlardanım bende. gerçekten çok nalet birşey bu. çocuğa karar verdiğimde nasıl bırakacağım onu düşünüyorum kara kara. :1no2: ayrıca dediğin kitabı eşim okudu ama hiçbir faydası olmadı. 1 yıl içmediysen bence bir daha ağzına sürme.

Canım ben de bırakıp tekrar başlayanlardanım, sırf çok kilo aldığım için başladım tekrar :sinifsinif:
Tiksine tiksine içtim ilk paketi. O kadar pişmanım ki.. Bir cesaret bırakmışsın sakın tekrar başlama. Vücudunun hala nikotin istiyor olması ilginç ama.. Ben tiksinmiştim, kokusundan herşeyinden. Şimdiye kadar çoktan bağımlılığının bitmiş olması gerekirdi. Sigara dumanına çok fazla mı maruz kalıyosun acaba..
Bu arada allen carrın kitabını ben de öneririm, öylelikle bırakmıştım. Sigara içenlere acımaya başlarsın bi süre sonra :gitme:

aynı şeyleri yaşamışız sigarayı bıraktım 11ay içmedim ama senin yaşadığın sorunların hepsini yaşadım vee tekrar başladım
sonra okadar pişman oldum kii anlatamam kendimi ben bu siğarayı seviyorum diye kandırmaya başladım ve annemlerin cesaretlendirmesiyle tekrar bıraktım 1,5aydan beri içmiyorum belirtiler hep aynı 1tane içsem rahatlayacakmışım gibi ama inatla İÇMİYORUM VE İÇMEYECEGİM
SAKIN 1NEFES DAHİ ÇEKME SONRA ÇOK PİŞMAN OLURSUN
Aklıma geldikçe bırak peşimi pis siğara diyorum:))
sabır arkadaşım ,:lepi:

aslında bende düşününce demek ki tiksinmişim ki bırakmak istemişim diorum ama içimden bi seste dioki hiç sağlık sorunun yok nie bıraktın bu eziyeti çekiosun dio :sinifsinif: amaan en güseli hiç bulaşmamış olmak çok kötü bişey insanın iradesini kırıo resmen karşı koyamıosun bazen büyük acizlik aslında ama çokta keyifli işte

bu sigaratör ömer coşkun'un ürünü var ya kızlar o sigaradan tiksindirdiği için yeniden içme isteği vermiyor isterseniz bir de onu deneyin..

ben bırakalı 7 ayı geçti.
ama bu aralar çook içesim var..
bugün
yaktım bir tane yarını içtim.
hoş geldi bana ama diyotum asla başlamam bidaha.
korkuyorum..:18::18:

sigaradan nasıl tiksinebilirim acaba?
ruhum aç sanki, bi yanım eksik gibi,
bide hiç bişeyden haz etmiyom sanki bıraktığımdan beri mesla bi pikniğe falan gitsem açık hava hemen aklıma gelir,sigrara olmadan tadı çıkmıyo gibi orda değilmişim gibi gözüm bişey görmüyo gibi..
ahhhhhhhhhhh ahh nezaman unutcam ben sigarayı ..

sigarayı bırakmanın kolay yolu-allen carr'ı okuyun.adam 10 milyonu geçkin kişiye sigarayı bıraktırdı.çok enteresan bir yaklaşım tarzı var.ön bilgi için 'kitapyudu' sitesinden yorumlara bakmanızı tavsiye ederim....

1 yıl hiç içmedim. 1 yıldan sonra ortam oldu gene içmeye başladım. hem de ilk sigaramı öksüre öksüre içtim... sen şimdi 1 yıldan sonra içeceğin ilk sigaranın çok keyifli olacağını mı sanıyorsun? resmen hiç içmemişsin gibi bir çömezlik olacak vücudunda, ilk nefesini çektiğinde hiç içmemissin gibi vücununun kendini alıştırdığını anlayacaksın. ama o ilk ve son içişin olmayacak. zaten sigaraya ilk başladığında da "ilk ve son sigaran" die bişey olmamıştı. hep dewamı gelmişti.
ben genelde 3-4 tane içiyorum şu an günde. bazen ortam oluyo 7-8 içiyorum. haa bir de kendimi kandırıyorum hala içmiyormuşum gibi. soranlara da bıraktım da arasıra içiyorum diorum hala halbuki tekrar başlayalı da tam 1 sene olmuş....
utanıyorum kendimden!
inan bana 3-4 taneyi bile bırakmak zor geliyor. keşke tekrar zorlayarak kendimi başlamasaydım...
şimdi yüzsüz yüzsüz 1 tane yakasım geldi...

bu aralar canım çok sıkkın günde 1 2 tane yakıp içiyorum ama bitmeden söndürüyorum.
başlamasam tekrar bari çünkü 2.çocuğu düşünüyorum..

bir kez bıraktınız mı asla ama asla bir nefes dahi çekmeyin gerisi geliyor benden söylemesi kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…