sigara bırakıldıktan sonra günlük aldığın kalori hiç değişmese bile metobolizma hızı yavaşladığı için vücut ağırlığının %5 i kadar kilo alma ihtimali var. bunu bana kendi doktorum söylemişti. kilo alımını engellemek için spora yönelmelisin demişti doktorum. internette filan da metobolizma hızının düştüğü yazıyordu. aman boşver canım alacağın 3-4 kilo olsun. diyet yaparsın geçer gider o da. sen şu illetten kurtul da..
Evettttttttttttttt arkadaşım ben sigarayı bıraktıktan sonra allahın izni le herşeyin üstesinden gelebileceğimize gönülden inanıyorum Allah sağlık versin şimdiden daha enerjik hissediyorum.Sen ne kadar oldu bırakalı zedierPelince bende kilo almıyarak belkide önyargıları yıkabiliriz,illaki kilo alınacak diye kural yok,günde 30 dk lık yürüyüş bile yeterli.Olips yemene takılma okuduğum kadarıyla sigara isteğini bastırmak için naneli bir şeyler atıştırın diye öneride bulunuluyorlar. Kızlar tat alma durumunuz nasıl,besinlerin tadını nasıl alıyorsunuz?
kızlar bende tatlıya düşkünlük yaptı,sigara içerken tatlıyla hiç aram yoktu, sigarayı bıraktıktan sonra tatlı yeme isteğim oluştu,canım tatlı çekiyor hep, yiyorum valla,
sigarayla tatlı merkezi beyinde aynı yerdeymiş ,sigarayı bırakınca o orataya çıkıyormuş,
sigarayı bırakalı nisanda 3 sene olacak,
ilk zamanlar hızla 7 kilo aldım.
sonra spora ve az yemeye gayret ederek 5 kilosunu verdim,
şu an itibariyle 3 kilo fazlam var hala,
tatlı yemeye devam çünkü,
bende 10 kilo fazla var she almayız inşallah yüzü boşver canım ya millet botoks yaptırıp şişiriyorBen de aynıyım, sigara içerken tatlı aramaz hatta yiyemezdim bayardı. Ama bırakınca sürekli tatlı yeme isteğim oluyor. Üst üste neler yiyorum belli değil
Benim zaten 2-3 kilo fazlam vardı üstüne almadım bırakınca, ama yüzde şişliğim var ondan da kurtululursam benden iyisi yok boshayallersmile
Sigaradan değil ama kilo yüzünden acaip sıkıntıdayım,normal yediğimi yemeye devam ediyorum,zaten abur cubur yemem ama ödemmidir nedir bilmem 1 haftada 67den 69 a çıktım. İçim daralıyor.
ya bende 10 günde 2-3 lilo aldım. 65tim 67-68 arası oldum... senin son durum ne? çok merak ettim