- 19 Aralık 2011
- 435
- 64
- 73
- 40
- Konu Sahibi ayberkayefe
-
İlk günler zaten hasta gibiydim.Bende sonrasında özlem oluştu.Hala aralıklı devam ediyor.Mora terapi nikotin isteğini vücuttan siliyor,unutturuyor.Bir nefes çekimlik içme nikotini vücuda tanıtır ve tekrar sigaraya başlanırmış.Duyduğum noksanlık hissi ve özlem nikotin krizi değil.Nikotin krizi olsa zaten şimdiye içmiştim.Şu ara sırada olsa olsa özlem yoksunluk hissi adı her neyse tam ne zaman geçicek bende bilmiyorum.Karatay diyetini biliyorum.Çok yemiyorum rejim yapacak kadar yani.Sizin nasıl gidiyor arada yazalım destek olur bırakanlara ve bırakmak isteyenlere.57 gün oldu içmeyeli :))) ne komik teskere alacakmış gibi gün sayıyorum :)))
merhaba arkadaşlar;
bende allen carr yöntemiyle sigarayı bıraktım.yaklaşık 1 yıl oluyor çok memnunum ve keşke daha önce okusaymışım kitabı da kurtulsaymışım diyorum.kesinlikle tavsiye ederim bu yöntemi.çevremdeki çoğu kişi böyle bıraktı.inanın sigara aklınıza bile gelmiyor.lütfen cesaretinizi toplayın inanın ve sigarayı bırakın.
]Bizde bugün 2. bir seansa gideceğiz 3 gün hakikaten biraz zorladı.Sonrası zaten grip ve belirtilerde hafifledi tabii.Ama geçmedi
Merhaba 2. seans sonrası nasılsın. ? Herşey gittikçe kolaylaşıyoooooor. Ben neredeyse içtiğimi bile unuttum gibi. Umarım hep böyle kalır.
selamlar,
Ben sigarayı bırakmak üzere olanlardanım şöyle söyleyim sigarayı icmez adeta yerdim ama şimdi günde 1-2 kez canım istiyor o da ağır değil sadece şu el alışkanlığı meselesi var günde 2 tane iciyorum kendimi cok zorlamak istemiyorum. TAbi bu benim irademle olmadı bu ara o cok duyulan ilaclar sayesinde oldu WELLBUTRİN kullandım ben ve 2 ceşidi daha var yanılmıyorsam.
Merhaba Arkadaşlar;
Çeşitli yöntemlerle 1 yılı aşkın sürede sigarayı bırakan arkadaşlar uzun dönemde kilo aldılar. Çünkü genelde kısa sürede değil ( Bıraktıktan 3-4 ay sonra başlıyormuş ) uzun vadede ciddi kilo artışları oluyor deniyor. Aslı var mı ?
kızlar benim de yarın 7. günüm olacak sabah az kaldı kendimi tutamayacaktım paketim bitmişti bir daha almadım
sabah krizim tuttu evde arandım tarandım ama Allah tan yoktu =)
zor geçiyor bu günlerim ama bir daha içmeyi düşünmüyorum darısı başınıza derim =)
zaten anlık oluyor gerçektende hatta bazen yine böyle krizlerim tutuyordu yakıyordum bir tane ilk nefeste pişman oluyordum ama iş işten geçmiş oluyordu.Neredeyse 3 aydır niyetleniyorum bırakmaya bu sefer oldu heralde =)
darısı isteyenlerin başına gelişmeleri tabiki yazarım...
kızlar merhaba,
16 yıl boyunca sigara içmek en büyük keyfimdi, etrafımdaki insanlar sigarayı bıraktıkça onlara resmen acıyordum hiç zevkleri yok diye, son 4 senedir ise günde 3 paket sigara tüketir olmuştum.
neden oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama 5 gün önce hiç aklımda yokken, birdenbire "ben sigarayı bırakacağım" dedim kendi kendime. o gün bol bol içtim uyuyana kadar... son sigaralarım oldu onlar.. sabah kalktım ve ağzıma sigara koymadım. tam 5 gün oldu bugün... herkesin söylediğinin aksine benim ilk 3 günüm gayet kolay geçti, ama 4. gun ve bugün canım sık sık istedi, bir de canım sigara içmek istedikçe basım dönüyor, baş dönmesi de yaparmış nikotin ihtiyacı. çoğu arkadas terapiye filan gitmiş, okuyorum da, bunca yıllık tiryakiyim, 5 gün geçti sigarasız, hiç yardım alacak derecede kötü hissetmedim kendimi, demek ki biraz da irade ve bünye ile alakalı. iştahımın artacağını sanmıştım, o da tam tersi midem bulanır oldu yemek yerken, yemeğin yağını filan acayip ağır hissetmeye basladım, ekmek yemeği kestim. dün annem ıspanak yapmış, gözümü kapatıp yedirseler ve ne bu diye sorsalar bilemezdim, tadı hiç ıspanak gibi değildi, oysa annem her zamanki gibi yaptım diyor... kahve daha bi güzel gelmeye basladı, mis gibi kokuyormuş meger... burnum açıldı, en ufak kokuyu bile ayırd edebiliyorum... çay ve kahveden sakınmıyorum, hatta bilerek üstüne gidiyorum alışayım diye... umarım dün ve bugün baslayan nikotin krizlerim bir an önce geçer... ha bir de ara ara aglama krizlerim geliyor :)
teşekkür ederim toprak :)
hersey insanda bitiyor, biz yeter ki isteyelim, yapamayacagımız sey yok :)
bugun 6. gün.. baş dönmesi devam ediyor, arada balgam çıkarıyorum, nefes alışım çok ferahladı, sanki naneli sakız varmış gibi ağzımda :)
dilerim bırakmak isteyen herkes kolayca kurtulur bu illetten ve sigarasız yepyeni bir yıla adım atar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?