- Konu Sahibi ayberkayefe
-
Selam;
Mesajınızı biraz geç gördüm. Bu ara ufak bir rahatsızlık nedeniyle evde raporluyum.Bugün 20. gün sigarasız. İlk 2-3 gün yorgun ve bitkindi. Bol bol sauna-hamam ve sıvı alımı ile geçirdim. Sonra ki o boşluk ve mutsuzluk hissini terapi moda da ki neosante merkezi ile paylaştım. Tekrar çağırdılar. Renk terapisi yapıldı. Hemoopatik damla verdiler. İlk verdikleri damlayı kestim. Çünkü sigaranın kendisini hiç aramıyorum. Bu damla bir test ile belirlendi. Yaklaşık 1 ay kadar kullanacağım. 10 gün oldu. Gayet iyi geldi. Sarı kantaron verdiler. Ancak damla yeterli geldi. Bu arada başka bir rahatsızlık nedeniyle kortizon kullanmama rağmen hiç kilo almadım. İştahım artmadı. Sizin kilo durumunuz nasıl ? Desteğiniz için çok teşekkürler. Umarım bir daha yolumuz sigara ile birleşmez, çünkü bırakabilmeyi düşünmek bile zordu. 4 sene evel 5 aylık bırakma maceram, güzel bir manzara karşısında bir tane içmemle 4 yılıma mal olmuştu.
Geçmiş olsun,çok sevindim içmediğinize.Benimde 1,5 ay oldu.Ara sıra canım istiyor doğrusu.Yeme durumum normal.Değişme olmadı.El ağaz oyalansın diye bir şeylerde yemiyorum.Böyle olduğu halde 5 kilo aldım.Bu da beni inanılmaz üzüyor.Hayatım boyunca hep zayıf olan ben bu durumu kaldıramıyorum.Su içsem yarıyor derler ya ben de tam aksine ne kadar yersem yiyim hiç kilo almayanlar danım.Hiç rejim yapmadım.Beni korkutan bu kilo olayının devam etmesi.Hareket ve yürüyüş yapıyorum.Demek onları da yapmasam daha mı fazla alıcam anlamadım ki.Bu konuda çaresiz kaldım ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Geçmiş olsun,çok sevindim içmediğinize.Benimde 1,5 ay oldu.Ara sıra canım istiyor doğrusu.Yeme durumum normal.Değişme olmadı.El ağaz oyalansın diye bir şeylerde yemiyorum.Böyle olduğu halde 5 kilo aldım.Bu da beni inanılmaz üzüyor.Hayatım boyunca hep zayıf olan ben bu durumu kaldıramıyorum.Su içsem yarıyor derler ya ben de tam aksine ne kadar yersem yiyim hiç kilo almayanlar danım.Hiç rejim yapmadım.Beni korkutan bu kilo olayının devam etmesi.Hareket ve yürüyüş yapıyorum.Demek onları da yapmasam daha mı fazla alıcam anlamadım ki.Bu konuda çaresiz kaldım ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Herkese merhaba. bende bugun birakiyorum hicbirsey kullanmadan kafamda sildim attim
bakalim zorlanicam elbet ama icmicem artik yeni yila tertemiz sigarasiz giricem allah nasip ederse
10 yildir iciyorum ve zararlaribni gormeye basladim korktum kotu birsey bu kesinlikle cok kotu
herkese kolay gelsin!
Ben birazdan sigarayı bırakma seansına gidicem.akşama yazarım sonucu.Anlatırım.Biorezonans ve akapuntur.Bakalım sonuç ne olacak?
Merhaba;
1,5 ay içinde 5 kg aldığını söylemişsin. Ben daha önce akapunktur yöntemi ile bırakmayı denemiştim. Uygulayan dr. sigarayı bıraktıktan sonra 1-1,5 ay boyunca vücuttaki tüm damarların artık sigara içmedeğimiz için genişlediği ve içine sıvı girişi olduğunu söylemişti. Alınan 4-5 kg tamamen bu sıvıdır, bu düzen oturunca vucüt fazlalığı atar ve kilo normale döner demişti. Ancak, özellikle kadınların bu kiloyu görünce tekrar sigaraya başlama olasılığı yüksek oluyormuş. Ben moraterapi sonrasında 2,5 -3 lt olan sıvı alımımı 2 lt. gibi yaptım. Ayrıca bu ödemi çözmesi için günde bir kez kiraz sapı, mısır püskülü çayı ve 1/2 demet limonlu maydanoz yiyiyorum. Çok faydasını gördüm. Şu ana dek hiç kilo almadım. Üstelik bu çaylar ve maydanoz adet öncesi ödeme de çok iyi geliyor.
Sonuç süper olacak eminim.
Bunları bilmiyordum,doktorum ağız tadı değiştiğinden yeme porsiyonlarının büyümesi,proteinli ve tatlıya düşkünlük olabileceğini açıklamıştı.Ödemden bahsetmedi.Dün kilo için aradım.3 seans kilo terapisi yapılıyormuş.İkisi makine biri psikolojik.Öncelikle ödem için önerdiklerinizi bir deniyim.Çok teşekkürler.
adser belirtiler ne alemde senin.Ben bugün akşamki kadar sıkıntı çekmedim.Bu gece ne olur bilmiyorum
Merhaba Elif;
Bugün yaklaşık 1 ay oldu. İlk 2 günün yorgunluk, sersemlik belirtileri dışında geri kalan zamanda fiziksel olarak hiç istemedim. Sigara içenlerin karşısında sende hemen yakacakmışsın gibi otomatik bir davranış şekli oluyor. Saniyelik bir şey. Ben bıraktım diyorsun geçiyor. Yani aklım hiç takılı kalmıyor. Benim ilk 7-8 gün sonra bir boşluk duygusu. mutsuzluk oldu. Ben sigara içmemeye bağlamıştım. Ama uygulamayı yapan dr. bu hislerle beraber fiziksel ya da psikolojik sigara isteği var mı diye sordu. Yoktu. O zaman daha genel bir sebep dedi. Bitkisel bir damla verdi. Şu an gayet iyiyim. Öetle ilk hafta dışında hiçbir zorlama ve farklılık olmadı. Umarım senin de bu kadar kolay geçer. Bu arada erkek arkadaşımla yaptırmıştık. O ilk 10 gün sık sık aklına geldiğinii aradığını ve istediğini söyleyince ona 2. bir yarım seans uygulama yapıldı. O seanstan sonra isteği bitti.
Selam;
Moraterapi sonrası siz de sigaranın verdiği tat ve aldığımızı zannettiğimiz keyfi hatırlayamama gibi bir şey oldu mu? Ben erkek arkadaşımla beraber bıraktım. O tadını hatırladığını bazen de özlediğini söylüyor. Ayrıca Karatay diyetini duymuşsunuzdur. Forumlarda açıklamaları var. Doyurucu ve kilo verdirici. Uygulayan herkes başarılı sonuçlar alıyor. Belki bakarsınız.
Bu arada sigarayı bırakmak için çaba gösteren herkesi çok kutluyorum. Karar verme evresi daha sancılı. Bıraktıktan sonra herşey giderek kolaylaşıyor. Benim 1 ay oldu bile.
kızlar ne güzel hepinizin bırakma çabası...
Valla taktir ediyorum hepinizi.
bende 3 yıl önce allen carr semineri ile bıraktım. çok rahatım.
tavsiye ederim.
dumansız bir yeni yılınız olması dileği ile,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?