Sigarayı Bırakanlar Listesi

Sigarayı Bırakanlar Listesi; :nazar:

01. zümraaa
02. perşin
03. whiteice67
04. blackheart
05. BalKafali
06. karayel83
07. oba_cigdem
08. NURTEN06
09. TheShe
10. nihal_13
11. masumum
12. sebbbnemmm
13. sukutuhayalben
14. pelaan1
15. bsoker
16. lightlife
17. future
18. hallisna
19. missnewmoon
20. icedream
21. hırçındeniz
22. pelince
23. girlofshadow
24. asminem
25. barsed
26. SEHER YILDIZI
27. fatmabulut ve nişanlısı :)
28. GULSEMEDİHA
29. amazonss
30. Kalliste
31. asyaz
32.

Listeden sigarasızlığa dayanamayıp fire veren yok dimi kızçeler? olumunekankayizsmile

Bende bıraktım sigarayı 4 gündür içmiyorum henüz yeni :) ama başlamayacağım!

vayy be 25.sıradayım guclubacismile
24 mart 2009 tarihinden beri tek bir nefes bile çekmedim kendimi tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum zemuszemus kaydirigubbakcemile5 :kedi:

bende bırakmayı istiyorum artık
bakalım şu okullar bir tatile girsin tatil moduna gireyim inşlhh bırakıcaz bu meredi sempatiksalakcinni

22 nisan 2010 dan beri temizim...
ben başardım herkes başarabilir...
Allen carr videosu izledim.çok etkili oldu

bravo hepimize madalyayı hakettik bence asla başlamayı düşünmüyorum artık sizler ne alemdesiniz kızlar umarım fire yoktur

Ben bu sabah itibariyle içmiyorum artık , bıraktım. ilk gün korktuğum gibi çok kötü geçmiyor bakalım gelişmeler nasıl olcak:KK9::KK9:

Ben bu sabah itibariyle içmiyorum artık , bıraktım. ilk gün korktuğum gibi çok kötü geçmiyor bakalım gelişmeler nasıl olcak:KK9::KK9:

ohhh ne güzel. emin ol hayatında verdiğin en doğru karar bu oldu :KK19:
1 hafta sık dişini şeker ye. sakız çiğnememeye çalış. çünkü sakız tükrürük bezlerini fazla yoruyor midede açlık hissi uyandırıyor böylelikle şişko olmaya aday oluyosun en önemlisiyemek yiyince sigara aklına geliyo. ben 1 hafta pek bişey yememiştim inanki :KK1:

bende hala içmemekte ısrarcııyım geçen gün dayanamadım bir tane içtim ama şimdi bir kere içtim diye içmeye devam etmiyorum içmiyorum içmiycem sabııır

ohhh ne güzel. emin ol hayatında verdiğin en doğru karar bu oldu :KK19:
1 hafta sık dişini şeker ye. sakız çiğnememeye çalış. çünkü sakız tükrürük bezlerini fazla yoruyor midede açlık hissi uyandırıyor böylelikle şişko olmaya aday oluyosun en önemlisiyemek yiyince sigara aklına geliyo. ben 1 hafta pek bişey yememiştim inanki :KK1:

teşekkür ederimm:KK19: evett şu ana kadar her şey güzel gitti. yemeklerden sonra içmek istedim ama psikilojik olarak bastırdım bunu da, zaten diyetteyim yemek yemiyorum çok fazla dengelemeye calısıyorum bir şekilde artık:KK1:

teşekkür ederimm:KK19: evett şu ana kadar her şey güzel gitti. yemeklerden sonra içmek istedim ama psikilojik olarak bastırdım bunu da, zaten diyetteyim yemek yemiyorum çok fazla dengelemeye calısıyorum bir şekilde artık:KK1:

ohhh ne güzel işte:nazar: valla s,garayı bırakan ister yakınım olsun ister hiç tanımadığım olsun çok ama çook seviniyorum... allahım herkesi kurtarsın şu iğrençlikten. bide gece yatarken bi tane şeker at ağzına. sabah kalkınca hala o tatlı hissini alıyosun. sigara içerken bal küpünü yesem acı acı kalkıyodum. bu deneyde süper olmuştu moralim düzelmişti :KK1:

ohhh ne güzel işte:nazar: valla s,garayı bırakan ister yakınım olsun ister hiç tanımadığım olsun çok ama çook seviniyorum... allahım herkesi kurtarsın şu iğrençlikten. bide gece yatarken bi tane şeker at ağzına. sabah kalkınca hala o tatlı hissini alıyosun. sigara içerken bal küpünü yesem acı acı kalkıyodum. bu deneyde süper olmuştu moralim düzelmişti :KK1:

Tamam canım sağol deneyim bugun . teşekkür ederim dessteğin için vala iyi geldi:KK70:

Sigarasız 3.haftam bitti. Bir daha o pisliği ağzıma koymayacağım. Spora başladım hemen 2 kilo gitti bile. Kilo aldıran sigarayı bırakmak değil sigara içmenin verdiği hımbıllıkmış resmen. Yaşasın Champix yaşasın Allen Carr. Mekanın cennet olsun . Champix i bulan kimyagerlerden de Allah razı olsun. :KK52:

X