Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu sabah itibariyle içmiyorum artık , bıraktım. ilk gün korktuğum gibi çok kötü geçmiyor bakalım gelişmeler nasıl olcak
ohhh ne güzel. emin ol hayatında verdiğin en doğru karar bu oldu
1 hafta sık dişini şeker ye. sakız çiğnememeye çalış. çünkü sakız tükrürük bezlerini fazla yoruyor midede açlık hissi uyandırıyor böylelikle şişko olmaya aday oluyosun en önemlisiyemek yiyince sigara aklına geliyo. ben 1 hafta pek bişey yememiştim inanki
teşekkür ederimm evett şu ana kadar her şey güzel gitti. yemeklerden sonra içmek istedim ama psikilojik olarak bastırdım bunu da, zaten diyetteyim yemek yemiyorum çok fazla dengelemeye calısıyorum bir şekilde artık
ohhh ne güzel işte valla s,garayı bırakan ister yakınım olsun ister hiç tanımadığım olsun çok ama çook seviniyorum... allahım herkesi kurtarsın şu iğrençlikten. bide gece yatarken bi tane şeker at ağzına. sabah kalkınca hala o tatlı hissini alıyosun. sigara içerken bal küpünü yesem acı acı kalkıyodum. bu deneyde süper olmuştu moralim düzelmişti
Tamam canım sağol deneyim bugun . teşekkür ederim dessteğin için vala iyi geldi