Sigarayı Bırakanlar Listesi

Sigarayı Bırakanlar Listesi;

01. zümraaa
02. perşin
03. whiteice67
04. blackheart
05. BalKafali
06. karayel83
07. oba_cigdem
08. NURTEN06
09. TheShe
10. nihal_13
11. masumum
12. sebbbnemmm
13.

Bugün yarıladım kitabı...Gerçekten çok farklı...Yani tamamen hissettiklerim doğru aktarılmışşş
bittiğinde bağımlılığımın da bitmiş olmasını diliyorum...
Çokk teşekkür ederim canım desteğine ve yardımına...Herhalde bir insana yapılacak en büyük iyilik budur:)

Destek birimleri olarak bizler yanındayız, sen yeter ki biraz çaba göster. İlk günler biraz zor geçiyor ama bir kaç gün sonra hayat normale dönüyor. Aslında sigarayı bırakmak zor değil, o alışkanlıktan vazgeçmek esas zor olan. En azından bende öyle. Mesela iş yerinde benim paketim masamın üst çekmecesinde duruyordu,refleks olarak hiç farkında olmadan elim oraya uzanır paketten bir dal alır ve yakardım :)). Hala zaman zaman farkında olmadan çekmeceye uzanıyor elim ama hepsi o kadar, sigaranın tadını kesinlikle aramıyorum artık. Hele ki şu an ki kadar stresli bir dönemde olmama rağmen hala sigaraya başlamadıysam bir daha asla içmem diye düşünüyorum :)

eeee, seni de ekleyelim mi listeye, ne dersin? :)

tebrik ediyorum hepinizi inşallah aranıza bende katılacam ama en fazla 3 saat dayanabildim dua edinde bende bırakayım bu illet yüzünden merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum we iki aylık bi zamanım var bırakmak için:KK43:(

ArkadaŞlar 3 aydır ıÇmıyordum bıkaÇ gÜndÜr ıÇıyorum:KK43: Çok vıcdan azabıda duyuyorum ama bı taraftanda ıÇmek ıstıyorum uff arada kaldım napcem ben

Benn geldimmm...ya emin olmadann isim yazdırmak istemedim,genelde kendimi kandırdığım için...ama bu defa başardım sanırım arkadaşlar 4 gün oldu:)))
mucize gibi!!
teşekkür ederim hepinize,harikasınız........

Yazın kızlar............sukutuhayalben bıraktı yahu!!!!!!!

Benn geldimmm...ya emin olmadann isim yazdırmak istemedim,genelde kendimi kandırdığım için...ama bu defa başardım sanırım arkadaşlar 4 gün oldu:)))
mucize gibi!!
teşekkür ederim hepinize,harikasınız........

Yazın kızlar............sukutuhayalben bıraktı yahu!!!!!!!

Tebrik ediyorum canım. Aramıza hoş geldin... :)

01. zümraaa
02. perşin
03. whiteice67
04. blackheart
05. BalKafali
06. karayel83
07. oba_cigdem
08. NURTEN06
09. TheShe
10. nihal_13
11. masumum
12. sebbbnemmm
13. sukutuhayalben
14.

Kızlar galiba ciddi ciddi bıraktım günlerdir içmiyorum ama sık sık aklıma geliyor, çevremdekilere bıraktım demiyorum sadece mola verdim diyorum. Ne olur ne olmaz Allah korusun yeniden başlarsam mahçup olmayım diye ama inşallah hiç başlamam. Bana dua edin.

masumum korkma, kaç gün oldu bilmiyorum ama bıraktıysan bırakmışsındır opuyorumnanaktan
benim 20 gün oldu sanırım, arada benim de aklıma geliyo, kolay değil canım senelerdir kullanmışız, görev gibi, içmemiz gerekiyomuş gibi -tatlicadiarzu-
Hatta ben çoğu zaman kendimi oruçlu gibi hissediyorum, ilk günler su içeceğimde bile içebilir miyim falan oluyodum :bbo: ılk günler kolay değil yani, 3 hafta sonra rahatlıcaz, benim 3 hafta bitti sayılır, mis gibi de kokuyorum ohh opuyorumnanaktan

sakın vazgeçme canım,sen ondan daha güçlüsün ,kendin için çok önemli birşey yapıyorsun inan,sana sigarasız sağlıklı bir hayat dilerim.....

merhaba arkadaslar bende sıgarayı bırakmaya calısıyorum.yani günde 1 paketten 4 adet sıgarya ındırdım.
ama cok sınırlı ve agresıf oldum. sız ne yapıyorsunuz bu agrasıflık yüzünden.neolur bana bı cevap yazın.

Desteğiniz için sağolun kızlar evet bayramdan 3 gün önce bırakmıştım, şu anda iyi gidiyorne zaman aklıma gelse çocuklarımı düşünüyorum. Sağolsun eşimde içmediği için benim için daha kolay oldu. Umarım bir daha bu illete bulaşmayız.

01. zümraaa
02. perşin
03. whiteice67
04. blackheart
05. BalKafali
06. karayel83
07. oba_cigdem
08. NURTEN06
09. TheShe
10. nihal_13
11. masumum
12. sebbbnemmm
13. sukutuhayalben
14. pelaan1
15. masumum
16.

Sayı artıyor :). Ha gayret kızlar :KK66: :)...

bende 20 yıl içtim sigarayı . 7 ay oldu içmiyorum.Ben mora terapi yaptırdım vücuttaki sigara isteğini siliyorlar .7 aydır bir gün bile aramadım sanki 20 yıl sigara içen ben değilmişim gibi geliyor .Umarım bırakmak isteyenler başarılı olurlar

01. zümraaa
02. perşin
03. whiteice67
04. blackheart
05. BalKafali
06. karayel83
07. oba_cigdem
08. NURTEN06
09. TheShe
10. nihal_13
11. masumum