Bende bıraktım kızlar, mayıs 2009 dan Temmuz 27 2009 a kadar. gebelik son bulunca kürtaj sonrası 1-2 derken yine başladm. tam 1 ay geçti 28 Ağustos eşim kalp krizi geçirdi, 5 gün yoğun bakımdan sonra acil Bay-Pass ve üstüne 8 gün yoğun bakım. Çünkü açık kalp ameliyatı yapılırken sağ ve sol ciğerde Bül oluştuğundan yani kabarcık gibi bişi (ben alınan ciğerin parçasını otopsiye gönderilirken gördüm, şükür temiz çıktı) siyah kötü bir parça, şayet o büyümüş olsa sonucu düşünmek istemiyorum. soldaki parçayı aldılar ama sağda da var. 2 ameliyat olunca aynı anda sağ tarafa müdahale bekletildi. Şükür o Bül büyümüyor neden biliyor musunuz? eşim sigarayı bıraktığı için. Bende eşim yoğun bakımdayken bıraktım ve şimdi evimizin yöresinde sigara içirtöiyorum, eşim için. Eşim küçük çocuklar olduğunda evimizde asla sigara içmezdi, şimdi hiç içmiyor olması, birbirimize olan desteğimiz BIRAKTIK SıGARAYI...
nuttuk artık, kızlar 1-2 ay arkadaşlarınız içerken içiniz gidiyor ama sonrası müthiş ıyyy diyorsunuz, çünkü unutuyorsunuz. Eşim ameliyattan 10 gün önce ne bilsin Sigarayı bırakır mısın diye soran birarkadaşına hiç unutmuyorum SıGARA BIRAKILIR MI, TAM BıR SALAKLIK ANCAK O BENı BIRAKIR DEMıŞTı, SONUÇ EŞıM SıGARAYI BIRAKTI. TEK BÜYÜK SÖZÜ BU OLMUŞTU ALLAH BıLıYOR YA, sevgili kuluymuşuz ki rabbim kalp krizi için aldığı ameliyatta ciğerini kurtardı