Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ben bu illetten kurtulduğuma hala inanamıyorum :kedi: 9 sene boyunca bırakma konusunda baya başarısızlık yaşadım:tomato: .. ama bu defa çok kararlıyım bıraktım 1 ay oldu ve artık asla diyorum içimiycem... Ben bir anda bıraktım çok kötü hastalandım kanser olma olasılığımdan dolayı bende korku oldu sanırım ve bırakmam bu açıdan kolay oldu.. Be inanıyorumki isteyince bırakılıyormuş cidden bunu çok iyi anladım yeterki isteyin kafanızda bitirin başarıcaksınız...a.s.

kızlar birşey sorucam ben 1 haftadır sigara içmiyorum ama bugünlerde çok duygusalım herşeye ağlıyorum içten ağlıyorum hüngür hüngür ağlıyorum.. uzun zaman oldu böyle böğüre böğüre ağlamamıştım sizdede oldumu bu? sigarayı bırakıp duysallaşan varmı? daha önce 1 ay içmemiştim ama ağlamamıştım :) şaştım kaldım yaa

Evet canım o bir kaç gün önce bendede oldu ama 2 - 3 gün içinde geçti ama herşeye ağlıyordum ya neyseki çabuk geçti.

Sigarayı Bırakanlar Listesi;

01. zümraaa
02. perşin
03. whiteice67
04. blackheart
05. BalKafali
06. karayel83
07. oba_cigdem
08. NURTEN06
09. TheShe
10. nihal_13
11. masumum
12. sebbbnemmm
13. sukutuhayalben
14. pelaan1
15. bsoker
16. lightlife
17. future
18. hallisna
19. missnewmoon
20. icedream
21. hırçındeniz
22.

vereliniortak

Ne mutlu sizlere bende yarın bırakacağım inşallah.Aman ne güzel yol almışsınız sakın yenilmeyin bende adımı yazdıracağım buraya Allahımın yardımı ile.

Ne mutlu sizlere bende yarın bırakacağım inşallah.Aman ne güzel yol almışsınız sakın yenilmeyin bende adımı yazdıracağım buraya Allahımın yardımı ile.

bende bırakmak istiyor muyum diye sorguldım bir an kendimi;12 yıldır sigara içiyorum ama belli kurallarım var.mesela öğleden önce,aç karna içmemek gibi.ilk sigaramı 1 e dogru yakıyorum.gün içinde eger arkadas ortamı yoksa en fazla 3 tane içiyorum.türk kahvesi içerken dayanamıyorum özellikle:umursamaz:
yani öyle kendimi perişan edecek kadar içmedim hiçbir zaman..ama bırakmadım da..mesela bugün sürekli bir şeyler yedim,içtim,sigara aklıma gelmedi az önce bir tane içtim hepsi bu..
ama sizi görerek özendim;maddi;manevi zararlı..
herkes gibi tedirginliklerim var tabi;eşim çok içiyor(tartışıyorum onunla bu konuda)sülalemde çoğu kişi içiyor.kendime yenilmekten korkuyorum..kitabı okumakla baslayım işe..topiğinizi sık sık takip edicema.s.

ben 18 19 yaşımdan beri sadece canım istediği zaman içerim keyifli bir müzikle yada çok sevdiğim bir arkadaşımla sohbet ederken sigaranın esiri değilim içkininde onlar benim esirim ben istediğim zaman içerim sadece...

Bıraktın mı? :1rolleyes: :1hug:

evet canım pelince bıraktı.. onunla aynı topicteyizde. hadi sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya topici. gelmek istersen bekleriz.. paylaşımda bulunup birbirimize destek oluyoruz..

sonunda kırdım şeytanın kolunu bacağını bende bıraktımmmmm kurtuldummm listeye gururla admı yazdırmak istiyorummmm:lepi:

ben sigara icmiyorum ama icipte birakanlari duydugum zamanda tanimasam bile seviniyorum ...keskem esimde birakabilse...ayrica birakanlarida tebrik ediyorum..a.s.

3 hafta oldu bende ıÇmıyorum allahın ıznıyle bundan sonrada ıÇmeyecegımmmm

bende bıraktım 24 marttan beri içmiyorum....allen carr sigara bırakma yolları kitabını okudum bıraktım.aslında kitaba başladıgımda bırakalı bıkac gün olmustu ama faydasını gordum tavsiye ediyorum.kitaptan not:
başkası için sigarayı bırakmayın çünkü başkası için sigarayı bırakan kişi mutlaka yeniden içmeye başlıyacaktır.örneğin hamileler 9 ay içmezler ama dogumdan sonra yeniden başlarlar.ancak kendiniz sağlığınız için bırakırsanız tekrar başlamazsınız....
10 ay olmus yaa bırakalı bayanssulusmile

Bende bıraktım kızlar, mayıs 2009 dan Temmuz 27 2009 a kadar. gebelik son bulunca kürtaj sonrası 1-2 derken yine başladm. tam 1 ay geçti 28 Ağustos eşim kalp krizi geçirdi, 5 gün yoğun bakımdan sonra acil Bay-Pass ve üstüne 8 gün yoğun bakım. Çünkü açık kalp ameliyatı yapılırken sağ ve sol ciğerde Bül oluştuğundan yani kabarcık gibi bişi (ben alınan ciğerin parçasını otopsiye gönderilirken gördüm, şükür temiz çıktı) siyah kötü bir parça, şayet o büyümüş olsa sonucu düşünmek istemiyorum. soldaki parçayı aldılar ama sağda da var. 2 ameliyat olunca aynı anda sağ tarafa müdahale bekletildi. Şükür o Bül büyümüyor neden biliyor musunuz? eşim sigarayı bıraktığı için. Bende eşim yoğun bakımdayken bıraktım ve şimdi evimizin yöresinde sigara içirtöiyorum, eşim için. Eşim küçük çocuklar olduğunda evimizde asla sigara içmezdi, şimdi hiç içmiyor olması, birbirimize olan desteğimiz BIRAKTIK SıGARAYI...
nuttuk artık, kızlar 1-2 ay arkadaşlarınız içerken içiniz gidiyor ama sonrası müthiş ıyyy diyorsunuz, çünkü unutuyorsunuz. Eşim ameliyattan 10 gün önce ne bilsin Sigarayı bırakır mısın diye soran birarkadaşına hiç unutmuyorum SıGARA BIRAKILIR MI, TAM BıR SALAKLIK ANCAK O BENı BIRAKIR DEMıŞTı, SONUÇ EŞıM SıGARAYI BIRAKTI. TEK BÜYÜK SÖZÜ BU OLMUŞTU ALLAH BıLıYOR YA, sevgili kuluymuşuz ki rabbim kalp krizi için aldığı ameliyatta ciğerini kurtardı

kıslar benıde eklermısınız bilmem daha bugün başladım şimdiye kadar bir paket içmem gerekirdi ama bu saate kadar ağzıma almadım sigarayı bırakıcam dedim kararlıyım

Önceden bırakmışlarda listeye girebiliyor mu :))

2007 temmuz ayında uzun yoldaydık eşimle tartıştık sigaram yoktu paramda bagajda çantamdaydı ağlaya ağlaya tırnaklarımı yiyerek o yolu bitirdim ama sinirden eşimden sigara istemedim 7 saatlik yolun sonunda 7 saat içmediysem biraz daha dayanabilirim sanırım dedim ve o günden beri hiç içmedim şu anda aşırı tiksiniyorum kokusuna dahi tahammül edemiyorum...

Gururla listeye adımı yazdırayım :))

merhaba.uzun zamandır kullanıyorum.nasıl başardınız anlatın lütfen.herhangi bir ilaç yada altarnatif biryöntem kullandınızmı.sizi kutluyorum daim olsun inşallah.

X