Sigarayı Bırakanlar Listesi

01. zümraaa
02. perşin
03. whiteice67
04. blackheart
05. BalKafali
06. karayel83
07. oba_cigdem
08. NURTEN06
09. TheShe
10. nihal_13
11. masumum
12. sebbbnemmm
13. sukutuhayalben
14. pelaan1
15. masumum
16. bsoker

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

01. zümraaa
02. perşin
03. whiteice67
04. blackheart
05. BalKafali
06. karayel83
07. oba_cigdem
08. NURTEN06
09. TheShe
10. nihal_13
11. masumum
12. sebbbnemmm
13. sukutuhayalben
14. pelaan1
15. masumum
16. bsoker

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bu arada 16.kişi benim. masumum 2 kere yazılmış.

Sigarayı Bırakanlar Listesi;

01. zümraaa
02. perşin
03. whiteice67
04. blackheart
05. BalKafali
06. karayel83
07. oba_cigdem
08. NURTEN06
09. TheShe
10. nihal_13
11. masumum
12. sebbbnemmm
13. sukutuhayalben
14. pelaan1
15. bsoker
16. lightlife
17.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hayatta hiç tadına bakmamış biri olarak

Bırakan bunu başarabilen tüm arkadaşlarımı yürekten Kutluyorummm

Ve darısı anne ve bbamın başına diyorum:)

01. zümraaa
02. perşin
03. whiteice67
04. blackheart
05. BalKafali
06. karayel83
07. oba_cigdem
08. NURTEN06
09. TheShe
10. nihal_13
11. masumum
12. sebbbnemmm
13. sukutuhayalben
14. pelaan1
15. bsoker
16. lightlife
17.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

17. future

daha 1 hafta oldu..

hoşbulduk theshe. ne kadar zaman oldu bırakalı?

1 ayı geçti sanırım, saymıyorum artık opuyorumnanaktan
Etrafımda içen çok, ben de 10 sene kadar içtim, haliyle aklıma geldiği oluyor ama ben onu bıraktım, bu kadar kısa zamanda cildim bile farketti parıl parıl parlıyor, mis gibi kokuyorum bunlar bile yeterli sigara içmemek için :dilcikar:
İlk 7 gün zor olur tabii, 3 haftayı da atlat aklına bile gelmez zemuszemus

benide ekleyebilirsinizzz.....
9senelik çok çok aktif içiciydim... 19kasım akşamı son sigaramı içtim paket bitti 20kasım itibarıyle başladı ciğerlerim 9seneden sonra nefes almaya...
derin nefes almak güzelmiş..
sigara kokmamak güzelmiş..
sigara parasından kurtulmak güzelmiş..
cildimin parlaması güzelmiş..
dumansız hava güzelmiş...
ALLAH tüm bırakmak isteyenlere nasip etsin tiksindirsin inş.. ben hamileyim ve bebeğim için bıraktım.. kurtulmak isteyen herkesin önüne bahaneler çıksın inşşş...

kızlar birşey sorucam ben 1 haftadır sigara içmiyorum ama bugünlerde çok duygusalım herşeye ağlıyorum içten ağlıyorum hüngür hüngür ağlıyorum.. uzun zaman oldu böyle böğüre böğüre ağlamamıştım sizdede oldumu bu? sigarayı bırakıp duysallaşan varmı? daha önce 1 ay içmemiştim ama ağlamamıştım :) şaştım kaldım yaa

lightlife şimdi ben de kendimden şüphe ettim, bende de var bi ağlaklık
sigaradan olabilir mi acaba CADIARZU

lightlife şimdi ben de kendimden şüphe ettim, bende de var bi ağlaklık
sigaradan olabilir mi acaba CADIARZU

hadiyaaa.. sende de mi var akannehir ozaman sigaradan buuu :sinifsinif: sinir sistemimiz çok sarsıldı ondan ufacık bişeyde gözümüzden yaşlar boşalıveriyo :gitme: :a015: vucudumuz şaştı gerildi ozamann.. ama çok ilginç yaa önceden ağlamak isteyip ağlayamazdım şimdi günde kaç posta ağlıyorum.. yanii istem dışı değil elbet ama bişeye moralim bozulsun hemen şapır şapır gözyaşlarım akıveriyo..
ama ağlamak iyiymiş bu akşam sinan çetin hayat sineması programında dedi :)) öyle deyince zaten ağlıyodum dahada böğürerek ağlayasım geldi de eşim yanımdaydı ondan utandığıma böğüremedim :eek:

hadiyaaa.. sende de mi var akannehir ozaman sigaradan buuu :sinifsinif: sinir sistemimiz çok sarsıldı ondan ufacık bişeyde gözümüzden yaşlar boşalıveriyo :gitme: :a015: vucudumuz şaştı gerildi ozamann.. ama çok ilginç yaa önceden ağlamak isteyip ağlayamazdım şimdi günde kaç posta ağlıyorum.. yanii istem dışı değil elbet ama bişeye moralim bozulsun hemen şapır şapır gözyaşlarım akıveriyo..
ama ağlamak iyiymiş bu akşam sinan çetin hayat sineması programında dedi :)) öyle deyince zaten ağlıyodum dahada böğürerek ağlayasım geldi de eşim yanımdaydı ondan utandığıma böğüremedim :eek:

Normalde ben de ağlayamam, bu ara ben de böğüre böğüre ağlıyorum, ama izlediğim filmlere yoruyodum :kedi:
Araştırcam bunu benneyaptımki

Ağlamalar gayet normal diye düşünüyorum kızçeler, ne de olsa sigaradan ayrıldık. Kolay mı ayrılık?... :lepi: :teytey: :sm_cool: :1hug: a.s.

01. zümraaa
02. perşin
03. whiteice67
04. blackheart
05. BalKafali
06. karayel83
07. oba_cigdem
08. NURTEN06
09. TheShe
10. nihal_13
11. masumum
12. sebbbnemmm
13. sukutuhayalben
14. pelaan1
15. bsoker
16. lightlife
17. future
18. hallisna
19. missnewmoon
20.

:hooray:

:lepi: Kızlar size destek olmaya geldim ... ben sigarayı bırakalı bayaa uzun bir süre geçti... hepiniz başarabilirsiniz... önce kendiniz için sonra sevdikleriniz ve sizi sevenler içinn HAYDıı SıGARALAR ÇÖPEEEE.... :enbuyukkk:

X