Sigarayı Bırakanlar Listesi

zxuxmraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
100
3
Sigarayı bırakanlar adını eklesin lütfen. Bakalım kaç kişi bırakabilmişiz... :)

1. zümraaa
2.

NOT: Liste oluşturuyoruz kızçeler, herkes sırayla adını eklesin lütfen... :))

Sigaraya yenik düşmemek dileğiyle... :)

1. zümraaa
2. perşin
3. whiteice67
4.

benide ekleyin listeyeee 2 ay oldu bırakalı ve asla düşünmüyorum bir kez daha içmeyi..12 sene boyunca ne çok eziyet etmiş bana meğer

Bende bırakan mutlulardanım...oh beee!!!dünya varmış!!!iki hafta oldu 30 senelik arkadaşlığımızı bitirdik çok kolay oldu zaten birbirimizden nefret etmeye başlamıştık ayrıldık ve ben çok mutluyum...

1. zümraaa
2. perşin
3. whiteice67
4. blackheart
5. BalKafali
6. karayel83
7. oba_cigdem
8. NURTEN06
9.

ben de varım :lepi:

kızlar nası bırakıyosunuz
benim 10 gün sürüyor maksimum :KK43:

Canım nikotin bağımlılığında en kritik dilim 3 gün ondan sonra da 3 hafta. Aslında fiziksel olarak sigarayı bırakmak çok kolay, yanlış bilinen gerçekler etkiliyo tiryakileri.. O yüzden allen carr-sigarayı bırakmanın kolay yolu okumanızı öneriyorum.

Kızlar benide eklermisiniz. Dün akşamdan beri içmiyorum inşallah bir daha içmem. 3 yıl bırakmıştım. öyle rahattımki Allaha şükür hastalık nedir bilmiyordum. son 1 yıla yakındır yeniden içtim. Gripten, öksürükten kurtulamıyorum. Nolur bana dua edinde kurtulayım şu illetten.

http://www.fadonet.net/wp-content/uploads/sigara.pdf

Kızlarr sizi özenerk okuyordum,ben hala bağımlı talihsizlerdenim,üstteki arkadaşın tavsiyesi olan kitabı araştırdım nette buldum,deneyeceğim .....Bu link burada saçma oldu aslında ama,zaten bırakmışsınız...

Şimdi başlıyorum okumaya,inşallah fayda bulurum..Dua edin nolur aranıza adımı yazdırayımmm
hepinizi tek tek kutlarım ayrıca,gücünüze,yaşam sevginize,başarınıza hayranımm belirtmeden geçemedim
sevgiler....

http://www.fadonet.net/wp-content/uploads/sigara.pdf

Kızlarr sizi özenerk okuyordum,ben hala bağımlı talihsizlerdenim,üstteki arkadaşın tavsiyesi olan kitabı araştırdım nette buldum,deneyeceğim .....Bu link burada saçma oldu aslında ama,zaten bırakmışsınız...

Şimdi başlıyorum okumaya,inşallah fayda bulurum..Dua edin nolur aranıza adımı yazdırayımmm
hepinizi tek tek kutlarım ayrıca,gücünüze,yaşam sevginize,başarınıza hayranımm belirtmeden geçemedim
sevgiler....

canım benim ben bırakacağına eminim. O kitapla 2. kez bıraktım. Yanlış bildiğin şeyleri öğrenince çok rahat bir şekilde bırakacaksın zemuszemus

canım benim ben bırakacağına eminim. O kitapla 2. kez bıraktım. Yanlış bildiğin şeyleri öğrenince çok rahat bir şekilde bırakacaksın zemuszemus

Bugün yarıladım kitabı...Gerçekten çok farklı...Yani tamamen hissettiklerim doğru aktarılmışşş
bittiğinde bağımlılığımın da bitmiş olmasını diliyorum...
Çokk teşekkür ederim canım desteğine ve yardımına...Herhalde bir insana yapılacak en büyük iyilik budur:)

X