- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
-
- Konu Sahibi kahve_delisi
hamiş kaldım ve zorunlu bıraktım bebişimmi düşündüm ben 1 içiyorsam o kat ve kat fazlasnı içiyor o minnacık bedene bunu yapamazdım zaten kokusundan hemen tiksindim bir daha içmedim. arkadaşlarımın hepsi içiyor hepsini balkona kovuyorum.bence herşeyi kafada bitirmek ve sigra içenlerden uzak durmak ben hamile kalmadan önce dedimki içerim ya felan duyunca kafada bitti.
ayyy ayy ay maşallahhh bencede en doğrusunu yapmışsınız duyuyorum görüyorum hamile olupta içenleri çok fena düşüncesizlik gerçekten eleştiriyorum yazık bebişlere hiç günahları yok annelerinin keyfi yüzünden belkide kronik hastalıklarla doğucaklar kutluyorum sizi bende anne olmak istiyorum hamile kalmadanda bırakmak istedim hem hamilelik stresi hemde sigarasızlık depresyonu aynı anda beni fena bir kadın yapar diye önlemimi almak istedim.Tamamen kurtulmak amacım Allah bir daha elime almayı nasip etmesin....
Kizlar bende birakmak istiyorum nasil karar verdiniz cesaretlendirdiniz kendinizi ve kriz gelince ne yapiyorsunuz ??? Bir yardim lütfen
Topiginin linkini atarmisin canim bana ay bende gecen gün oglum su bardagimdan bir yudim su ictikten sonra iyyy sigara kokuyor dedi diye düşünmeye basladim acikcasi hem cesaret alirim senin yazdiklarindan belki etrafimdakilerde sen asla birakamazsin diyorlar psikolojim bozuldu resmen ya
Ben eşim sigara içerken bıraktım. O da bana hiç destek olmadı. Mutfakta fosur fosur içti. Hala içiyor ve çok pis kokuyor. Bu işkenceyi çocuğuma nasıl yaptım diye uzun zaman vicdan azabı çektim. Hiç kimseye takılma başarabilirsin. Ben son zamanlarda 2 paket içiyordum günde.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarin sigara almamayi düşünüyorum bakalim inş bende bırakırım
Selam kzlar bu ara bnde brakmyı dsünüyrm ama nasıl blmiyorm bu aralar sqara bni ck rahtsz etmeye basladi uzun bi saat htrlamyrm bile sqarayi ama daha aklma qelio yakyorm btane oda miqdemi bulandryo zaten çok ictm mi midemde aqri yapio qastrit olduğu icn ne tam vazqecebiliorm ne de çok iciyrm ilqinc oldu valla yardım edin lutfn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zorlanmamak için özellikle ilk aylarda evin bir kenarında çekirdek , fıstık , fındık bulundurun çok çok yararını göreceksiniz. maksat ağzınız boş kalmasın hanımlar , sakızda faal bir etken tabi