Sigarayı bırakanlar burayaaa :)

ayyy ayy ay maşallahhh bencede en doğrusunu yapmışsınız duyuyorum görüyorum hamile olupta içenleri çok fena düşüncesizlik gerçekten eleştiriyorum yazık bebişlere hiç günahları yok annelerinin keyfi yüzünden belkide kronik hastalıklarla doğucaklar kutluyorum sizi bende anne olmak istiyorum hamile kalmadanda bırakmak istedim hem hamilelik stresi hemde sigarasızlık depresyonu aynı anda beni fena bir kadın yapar diye önlemimi almak istedim.Tamamen kurtulmak amacım Allah bir daha elime almayı nasip etmesin....

iştahım fena halde açıldı yemek yemekten başka bir zevk almaya başladım ne olucak benim bu halimmm :18:

hatta arkadaşım hamişken günlük bir paket içiyordu düşünemiyorum (( ya kendimden çok bebişimi düşünüyorum ve sigara içen arkadaşlarımın çocukları alerjik bronşit ama içmeyen arkadaşlarımın çocuklarında bir sıkıntı yok bu da dikkatimi çekti.rabbim inşallah bir an önce bırakırsın.ben bir senedir hamile kalamadım.ama öğrenir öğrenmez hemen bıraktım. rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah ve inan kafada bitirdim ve şimdi kokusuna bile tahamülüm yok

Kızlar ben sigarayı bırakma döneminde bir topik açmış ve gün gün yaşadıklarımı yazmıştım. Bir göz atın isterseniz. Belki motivasyonunuza bir nebze de olsa faydası olur.
Kolaylıklar dilerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben şeytanın bacağını kırdım sigaradan tamamen kurtuldum bugün tam 25. gün darısı içen herkesin başına

31 gündür sigara kullanmıyorum.En büyük destekcimde sigarayı bırakan insanların açmış olduğu forumlar oldu.Artık herkes bilinçli bırakmak için uğraşıyor kimse içmekten memnun değil bunu görmek çok güzel motive edici.ilk günler özellikle 2 hafta çok zorlandım başım döndü dikkatim dağınıktı sinirliydim ağlıyordum sürekli beynim uğuşmuş gibiydi bir fırt çeksem normal bir insana dönüşücem gibi hissediyordum ama son 2 haftadır çok iyi hissediyorum çok şükür artık aklıma bile gelmiyor kokusundan iğreniyorum içenler içerken aslında hiç zevk almadıklarını sadece mecburiyetten eziyet çektiklerini düşünüyorum beyin bizim nasıl yönlendirirsen öyle görüyor.ve artık sigarayı bıraktım demiyorum kullanmıyorum diyorum bıraktım diyince geri dönme ihtimali varmış gibi ama kullanmıyorum diyince öyle bir ihtimal gelmiyor insanın aklına :)

Kizlar bende birakmak istiyorum nasil karar verdiniz cesaretlendirdiniz kendinizi ve kriz gelince ne yapiyorsunuz ??? Bir yardim lütfen

Kizlar bende birakmak istiyorum nasil karar verdiniz cesaretlendirdiniz kendinizi ve kriz gelince ne yapiyorsunuz ??? Bir yardim lütfen

Ben sigara içmekren çok rahatsızlık duymaya başlamıştım. Heryerim kokuyordu oğlumdan köşe bucak saklanıyordum. İşyeinde içmek yasaktı. Yani içtiğimden de birşey anlamıyordum. Bir gün belirledim kendime. Sonra gün içinde en çok sigara içtiğim zamanları buldum. Genelde oğlum uyduğunda çok içiyordum. O uyuynca spor yapmaya başladım. Spor duş derken geç vakit oluyordu hemen yatıyordum. O zaman açtığım ve gün gün yaşadıklarımı yazdığım bir topiğim var. Istersen bir gö at. Çok sık su iç bitki çayı iç. Spor kitap gibi bir meşgale bul kendine
Allah yardımcın olsun

Topiginin linkini atarmisin canim bana ay bende gecen gün oglum su bardagimdan bir yudim su ictikten sonra iyyy sigara kokuyor dedi diye düşünmeye basladim acikcasi hem cesaret alirim senin yazdiklarindan belki etrafimdakilerde sen asla birakamazsin diyorlar psikolojim bozuldu resmen ya

Ben eşim sigara içerken bıraktım. O da bana hiç destek olmadı. Mutfakta fosur fosur içti. Hala içiyor ve çok pis kokuyor. Bu işkenceyi çocuğuma nasıl yaptım diye uzun zaman vicdan azabı çektim. Hiç kimseye takılma başarabilirsin. Ben son zamanlarda 2 paket içiyordum günde.

Yarin sigara almamayi düşünüyorum bakalim inş bende bırakırım

Yarin sigara almamayi düşünüyorum bakalim inş bende bırakırım

Bence Ramazan tabi oruç tutuyorsan sigarayı bırakmak için oldukça uygun bir zaman. 17 saat zaten içmiyorsun. Sana düşen geri kalan 7 saatte içmdmek. Kolaylıklar dilerim

Selam kzlar bu ara bnde brakmyı dsünüyrm ama nasıl blmiyorm bu aralar sqara bni ck rahtsz etmeye basladi uzun bi saat htrlamyrm bile sqarayi ama daha aklma qelio yakyorm btane oda miqdemi bulandryo zaten çok ictm mi midemde aqri yapio qastrit olduğu icn ne tam vazqecebiliorm ne de çok iciyrm ilqinc oldu valla yardım edin lutfn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canım ben sigarayı bırakalı bugün tam 65 gün oldu kesinlikle tek yapman gereken kafaya koymak 'ben bu sigarayı kullanmıyorum artık bitti' diyebilmek o kadar çok insan varki bırakan günde 2-3 paket içen insanlar bile bırakabiliyorsa bizim bırakmamız daha kolay bence.Bırakacağına inan bir gün belirle ve bir daha içme zorlandığın anlar olacak tabiki ama iradene sahip çıkacaksın tamamdır.kolay gelsin güzel haberlerini bizimle paylaşırsan sevinirim:)

Zorlanmamak için özellikle ilk aylarda evin bir kenarında çekirdek , fıstık , fındık bulundurun çok çok yararını göreceksiniz. maksat ağzınız boş kalmasın hanımlar , sakızda faal bir etken tabi

Ben çekirdek manyağı olmuştum evin altındaki bakkaldan çekirdek almaya utanır olmuştum 2hafta her gün al al :) en sonunda adama söyledim sigarayı bıraktımda o yüzden sardım çekirdeğe diye adamda sigaradan iyidir afiyet olsun yengee demişti :))

Selam kızlar.

Ben de sigarayı bırakan biri olarak, bırakmanın çok da zor olmadığını söylemek istiyorum. 7 yıl içtiğim sigarayı bisiklet kullanmaya başlayınca bırakmaya karar verdim 2 yıl kadar önce. Daha önceki denemelerim çoğunlukla "sigara içmemeyi başarmak" şeklinde geçtiği için hepsi başarısız olmuştu. Ama bu sefer "sigara içmemeyi başarmak" yönteminden ziyade "sigarayı lüzumsuz görmek" yöntemiyle denedim ve hemen başarılı oldu. Öncelikle bu paketim bitsin bırakacağım yalanını bir kenara attım ve içinde 7-8 tane sigara olan paketimi çöpe yolladım :) Ardından ne 1. gün ne de 1. hafta canım sigarayı çekti. Biraz iştahım açıldı bir kaç kilo aldım o kadar. Onu da bisiklet kullandığım ve spor yaptığım için hemen düzgün şekilde hallettim. Demem o ki sigaranın lüzumsuz bir şey olduğunu gördükten ve bunu kabul ettikten sonra bırakmak o kadar kolay ki! Bir yandan spora da başlarsanız hiç eksikliğini hissetmeyeceksiniz hatta tiksineceksiniz de!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…